Svadoba v Novom Meste nad Váhom a okolí

Ahojte kočky, tak ktorá z vás má svadbu v NM a okolí? Mňa to čaká 9.10.2010 - obrad MSÚ Stará Turá, slávnosť beckovská kúria :) - trošku sa nabeháme (keďže som z NM) ale pohoda :)
Odpovedať
ahoj, ja som tiez priamo z NM a aj obrad mame tu, len potom sa presuvame do trenciankyx bohuslavic, tiez sme to xceli v kurii, ale je to malinke pre nas...:)
Odpovedať
Ahojte, nie priamo z NMnV, ale obrad aj hostinu máme na St. Turej
Odpovedať
to uz mas za xvilenku :) ake mas pocity? nex sa viem na co pripravit:)
Odpovedať
No, veru ubehli nám prípravy ako voda :) čo sa týka stresu alebo nervozity zo soboty, tak tie nepociťujem vôbec, pretože sa veľmi tešíme, priznám únavu bo týžden pred svadbou je celkom náročný, a veľa vecí sme riešili s polovičkou sami. zajtra ma čaká skrášlovací deň, na čo sa veľmi teším :D v piatok výzdoba, navozenie všetkého čo treba na sobotu, nachystanie výslužok a môžme ísť svadbovať :) u nás sú všetci okolo nervózny, len my dvaja sme kľudní:) tak sme si to aj plánovali, bo nie je nič horšie ako nervózna nevesta :D
Odpovedať
sklomyla a sobas mate na urade ci v kostole? Super, tesim sa s tebou, vyzera to,ze teda ta to caka tento vikend :).Tak drzim palce, nech vsetko dobre dopadne :).
Odpovedať
Inak mozem konstatovat, ze NM si robi velku hambu svojou sobasnou sienou - pride mi to ako obrad na druzstve, dost ma prekvapuje, ze vrchnost este nenapadlo riesit aj tuto otazku. Preto mame obrad na St.Turej na urade, je to tam ovela ovela krajsie
Odpovedať
Profilova fotka
kde ste boli minuly rok o takomto case ]-( :-D prajem vela stastia a vsetko podla planov x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som z NM teda už 2 roky bývam v Mor. Lieskovom a tu budeme mať aj obrad. V NM je obr. sieň teda hrozná ale to ste ešte nevideli tú v Mor. Lieskovom. katastrofa, ale čo už kašlem na to, nebudeme behať. dosť že máme hostinu v Tr, Bohuslaviciach. ale St. Turá teda klobuk dole , tam je to ozaj paráda, boli sme tam teraz v septembri na svadbe kamarátovi.
Odpovedať
no mam taky pocit, ze St.Tura ma asi najkrajsiu obradnu sien v Novomestskom okrese :), ale Nove Mesto konkretne sa naozaj moze cervenat hambou. Takze oslavu mate u Zakovica predpokladam :)...tam je to tiez velmi pekne. Tak nech sa vam "lebo5" svadba vydari, kedy bude?
Odpovedať
Profilova fotka
Bude to 7.8. a ano u Žákovica, len dúfam že nám to prepustia cele a ni len vnútro, neviem si predstaviť že by na terasu chodili ludia na "pivo". :-S
Odpovedať
Ahojte, no neviem, mne sa zdá aj Staroturianská obradná sieň celkom hrozná, to som fakt zvedavá ako vyzerá tá Novomestská :) avajka obrad sme mali na úrade a vsetko dopadlo na jedničku s hviezdičkou :) po brutálnych piatkových stresoch, bola sobota absolútne dokonalá! vsetci dodavatelia na 100% , jedlo velmi chutné, zabava neskutočná, čo si viac priať :)
Odpovedať
Profilova fotka
lebo, my sme si pripaltili a potom bola cela restavracia pre nas ( nie zakovic) len im musite nahradit dennu trzbu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte dievčatá nepoznáte nejakého dobrého a kvalitného Dja z tejto lokality? Hladam niekoho kto by mal v repertoary slovenske a ceske pesnicky, oldies, repete, ludovky a mozno par modernych pesniciek. Hladam zaroven niekoho kto dokaze odhadnut to ako sa ludia zabavaju a nehraje to na co ludia vobec netancuju a takeho ktory pri hrani nema potrebu spievat. Moc vam dakujem za kazdy tip
Odpovedať
michala.s: sme mali vynikajúceho DJ, bol veľmi ústretový, splnil Nám všetky priania, ktoré sme mali (a to ich bolo hojne), komunikatívny, príjemný a sympatický a co je hlavné mali sme plný parket a vynikajúcu zábavu! Ak chces kontakt, poslem do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby neviete kde tu v okoli plnia balóny héliom?
Odpovedať
Ahojte, my mame buduci tyzden sobas (na urade) aj hostinu na Starej Turej :-) som priamo odtialto
Odpovedať
lebo5: helium sme zhanali aj my, ale nenasli sme v okoli nic pikpakpok: a kde mate hostinu?
Odpovedať
v hoteli Lipa
Odpovedať
Profilova fotka
Jej! To som rada takejto téme. Ja som z NMnV a sobáš mám v meste 4.9. 2010 a inač hľadám nevestu, ktorá má obrad v kostole v ten istý deň kvôli výzdobe.
Odpovedať
tak to ti asi nepomôžem migulienka, ale snáď sa tu niekto nájde :). Takže blahoželám, my máme o mesiac neskôr - 9.10.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, neviete mi poradit nejaku zivu dobru hudbu?
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby, mozems a pridat? Aj ja som povodne z NMNV, svadba bude v kostole pre NMNV a oslava v PN. Organizujem na dialku :-N Prave sa neviem rozhodnut na kameramanovi...chaos! :-)
Odpovedať
Ahojte nevestičky z Nového mesta a okolia. Viete mi odporučiť nejaké dobré svadobné salóny z Nového mesta? Myslím, že tam je požičovné lacnejšie ako v Trenčíne. Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte. Viete mi odporučiť niekoho kto mi spraví parádny make-up? :-D 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Babenky poradte mi prosim vas kde by mi v novom meste nad váhom spravili pekný make-up. Aby to nebolo moc drahé. Už som zúfalá..:((
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?