Svadba14.9.2013

Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D Kto ma v tento dník taktiež svadbu?????
Profilova fotka
jaaaaaaaa :)
Profilova fotka
Píšte čo už máte vybavené ............ a nejake skúsenosti a tak
Profilova fotka
ahoj, takze my uz mame rezervovanu salu, Dja, kameramana + fotografa...teraz riesim vyzdobu cez agenturu, akurat po velkej noci mi maju poslat niekolko verzii ako by mali vyzerat stoly a potom sa budem rozhodovat :) svadobne saty chodim pozerat, skusat..mam uz aj favoritky (vyskusala som si ich ako uplne prve svadobne saty a zalubila som sa do nich), ale este som to nechala otvorene, lebo co ak najdem nieco este lepsie :) ale dam tomu este max. mesiac a ak dovtedy nenajdem nic lepsie, tak uz si zarezervujem tie....a ty si natom ako s pripravami??
Profilova fotka
No my máme iba zajednanu salu a taktiez kostol no a zvysok je este potrebnyyy , mala som uz aj zajednanu hudbu no ale ze sa pomylil takze nic z toho lebo uz tam niekoho mal este skor ...................... saty mam navrhnute a nasla som stranku za dobre peniaze a uz ktore sa daju kupit no a aj pekny vyber ......... oblek budeme musiet dat sit na mieru alebo kupit velmi velky a potom ho dat upravit pretoze moj priatel cvici a ma riadne ruky takze su mu male na rukach heheh ..... no a kde si dam piect kolace ?? no pojdem asi na ochutnavky heheh .....
inak tento termin je tento rok vychyteny, povedali mi to v salone a este jedna kadernicka, ze sa vrece so svatbami roztrhlo :D :D My mame tiez 14. a mame uz salu, fotografa/kameramanku, slecny kvetinarky na vyzdobu, hudbu, ja mam saty kupene - svadobne aj popolnocne, topanky, kadernicku+vizazistku,... a teraz riesime uz len prkotinky a detaily do vyzdoby, prstene,..
myyyy :) a máme zajednanú sálu, kameramana a fotografa a to je asi aj všetko :-D a našla som niekoho, kto mi spraví látkovú kyticu :) času dooosť :)
aj my máme 14.9. a už máme kostol, sálu, kaderníčku, kozmetičku, moje svadobné aj popolnočné šaty, video, foto, obrúčky a rôzne prkotiny, práve som začala riešiť výrobu oznámení a v apríly začnem riešiť zákusky
a skoro som zabudla.. ešte máme kaderníčku, kozmetičku, tetu, ktorá upečie tortu a druhú tetu, ktorá upečie zákusky :)
ahojte , ja som síce mala svabdu minulý rok a tiež som začala vybavovať v tomto období, minulý rok ,ale nemala som toho tak veľa vybaveného, takže patrí vám veľký obdiv :-) , ja som dosť veľa vecí riešila na poslednú chvíľu, takže prajem vám pekné vybavenie posledných záležitostí ohľadom svadby.
Profilova fotka
@adriankajojo rovnaka diskusia je tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/spoloc...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?