Svadba vo Vranove nad Topľou, 2012. Kto bude mať ešte?

Profilova fotka
Ahojte kočky.Kto má budúci rok svadbu vo Vranove?
Odpovedať
Pekne sa hlásim budeme ju mat ak to drahý nezmení 8.9 2012
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj ja sa hlasim 4/8/2012 :) kde budete mat svadbu?
Odpovedať
janka my by sme mali mat v hrabovci ale viem ze je uz objednana sala na september cely v oaze a na lucnej
Odpovedať
Profilova fotka
@dandy26 ahoj aj my budeme mať v Oáze 8.9. a čo viem tak ešte 11.8.2012 a 6.10.2012 je tam voľné :D
Odpovedať
ja mam tiez svadbu vo vT a to 29.10.2011 na ZŠ Bernolakova
Odpovedať
Tanta boli sme sa tam pytat este koncom jula a tak nam povedali.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa pripajam 1.9.2012 Hotel Patriot
Odpovedať
ahojte, my budeme mat na ZŠ Bernolakova 22.09.2012
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky.My si s drahým povieme svoje "ÁNO" 18.8.2011. :-)
Odpovedať
@nanka2910 ahoj chcem sa ty spytat ci si uz bola na svadbe na bernolakovej? Aj my tam budeme mat svadbu, tak zbieram info ako tam je a tak.
Odpovedať
ahoj my sme mali svadbu 29.10. svadbu na bernolakovej a uplne super, nemenila by som za nic, krasna velka sala, dala som si veci na vytdobu a urobili mi ako chcem, pripadne som nemusela davat nic a vsetko by zabezpecili a ked mi nieco chybalo tak dokupili oni. Jedno bolo super aj svedske stoly - my sme sice velmi nejedli ale hostia si chvalili... fakt super, Ivanka mozes byt spokojna... este aj strava co sa nepojedla zo svedskych stolov nam potom nabalili domov... este aj kameraman a fotograf hovorili ze ake to bolo vsetko pekne, lebo sme mali vyzdobene este aj schody do jedelne z organzov a so svieckami, krasne to vyzeralo (oni to tak robia...) aku farbu vyzdoby si chces dat?
Odpovedať
@ivana2209 ahoj my sme mali svadbu 29.10. svadbu na bernolakovej a uplne super, nemenila by som za nic, krasna velka sala, dala som si veci na vytdobu a urobili mi ako chcem, pripadne som nemusela davat nic a vsetko by zabezpecili a ked mi nieco chybalo tak dokupili oni. Jedno bolo super aj svedske stoly - my sme sice velmi nejedli ale hostia si chvalili... fakt super, Ivanka mozes byt spokojna... este aj strava co sa nepojedla zo svedskych stolov nam potom nabalili domov... este aj kameraman a fotograf hovorili ze ake to bolo vsetko pekne, lebo sme mali vyzdobene este aj schody do jedelne z organzov a so svieckami, krasne to vyzeralo (oni to tak robia...) aku farbu vyzdoby si chces dat?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nanka2910 no este presne neviem aku farbu, ale asi najskor zltu. Steny su tam zelene a asi by to splývalo keby bola zelena vyzdoba. Povedali nam, ze ked budu buduci rok svadby mame sa prist pozriet. Ty si mala aku farbu? A este som pocula, ze vraj tam nieje dobra akustika. Dufam, ze to nieje pravda.
Odpovedať
@ivana2209 my sme mali ruzovu, boli sme sa tam pozriet ked bola zelena, ale ja som chcela ruzovu... akustika bola dobra, zavisi ci mas kapelu alebo DJ... my sme mali kapelu Gama, a bolo to uplne super...:) my sme boli hrozne spokojny, v tom dobrom slova zmysle, aj pani veduca jedalne je fajn zena da sa s nou na vsetkom dohodnut, a vydno ze ma skusenosti :), myslim ze urcite budes spokojna, ved tento tyzden budeme mat fotky, lebo sme mali svadbu pred 3 tyzdnami tak ti mozem aj nejaku fotku poslat, aby si videla
Odpovedať
@nanka2910 no rada by som videla fotky. Este niekedy na buduci rok sa tam pojdeme pozriet, ked budu nejake svadby a rozhodneme sa. A servitky, stuhy, sviecky atd ti davali oni alebo si si to kupovala sama? Budeme mat skupinu excelent. V októbri sme zacali obvolavat skupiny a bola som velmi prekvapena, ze uz je skoro vsetko obsadene. Aj salu sme chceli na lucnej, ale tam to tiez nebolo volne.
Odpovedať
@ivana2209 ja som si sviecky, servitky a organzu davala svoju, lebo som to tak chcela, ale je to len na tebe, ak jej nieco prinesies na vyzdobu pouzije tvoje, ak nic, tak oni si veci nakupia a potom zaplatis za to. No s tymi salami bol problem aj u nas, my sme tiez povodne chceli na lucnej ale ked sme sa rok dopredu pytali bolo vsetko obsadene, a potom sa mi podhlasovali a uz ked prisiel september tento rok mali vsetko volne, ale nemenila by som. My sme mali skupinu Gama a rozhodovali sme sa medzi Excelentom a Gamou :). Fotku ti skusim poslat :)
Odpovedať
@nanka2910 my budeme mat 13.10. 2012 tiez na Bernolakovej :)
Odpovedať
@ivana2209 my budeme mat 13.10.2012tiez na Bernolakovej :) este som tam nebola na svadbe...chceli sme tiez na lucnej, ale obsadene...ti ludia su sialeni :) skupinu este stale zhaname, tiez je s tym problem...roozmyslame nad Xtime alebo Moment. Nad farbou tiez roozmyslam, aby sa to velmi "nebilo" so stenami...tiez by som chcela nieco namiesto tej drevenej steny co sa dava za hlavny stol... Kolko ludi planujete?
Odpovedať
@nanka2910 mohla by si aj mne poslat nejake fotky? dakujem krasne :)
Odpovedať
@mirkatimi @ivana2209 baby mozem Vam odporucit dobreho kameramana s fotografom ak by ste chceli... my sme teraz dostali DVD a je super a aj cena dobra :) ok baby poslem Vam fotku ak sa mi podari :D @mirkatimi ten dreveny parafan za hlavny stol davaju hlavne preto aby tam nebolo vidno tie okna na vydaj stravy, dojem to robilo dobry
Odpovedať
@nanka2910 to viem, ze tam su tie okna, ale mozno by som na to dala nejaku bielu plachtu, alebo "tu stenu" neviem ako sa vola :) mne osobne sa to "drevo" velmi nepaci...
Odpovedať
@mirkatimi ahoj konecne som sa po par dnoch dospala k pc. Ako vidim mame podobne starosti :-) a skoro rovnaky vkus. Saty v albume su krasne, kde take zozeniem :-) My sme tiez mali problem s hudbou,ale nakoniec sa nam to podarilo. Aj vy urcite nieco zozeniete, ale ponahlajte sa. My sme volali jednej kapele a povedali nam, ze ten termin ktory chceme, maju uz aj vyplateny...
Odpovedať
@nanka2910 my uz mame kameramana. Ten nas bude aj fotit. Ako sa vola ten ktoreho myslis?
Odpovedať
@mirkatimi @nanka2910 kocky vidim, ze ste riesili tu drevenu stenu. Mne az tak nevadi ta stena, ale na moj vkus je tam velmi vela tych zivych kvetov. Neviem ci sa bude dat po dohode s pani veducou, niekolko odobrat :-)
Odpovedať
@ivana2209 ta drevana stena sa mne aj lubila, pekne to dotvorilo. Tie kvety nie sú živé ale umelé, a oni sú napichané v paraváne, tak to vyťahovať nebude... oni dávajú také klytice aj po tej chodbe so sviečkami po schodoch a bolo to pekné a aj hosťom sa to páčilo :), veď uvidíš ako sa s nou dohodnes, držím palce
Odpovedať
@ivana2209 ej, to som rada :) saty som pozerala po salonoch v PO, KE, MI...takze teraz uz neviem ktore su odkial :) ale citala som tu rozne prispevky o satach z ukrajiny, zevraj sa to oplati a daju sa vybrat aj pekne....mozno tam pojdem pozriet. Nevies nahodou v akych cenach sa pohybuju ceny v salonoch za pozicanie? Aku hudbu teda budete mat? Ja som dost v tomto narocna :( verim, ze to dokonca mesiaca vyriesime. Neviem co sa bude dat robit s tou stenou...treba ist mrknut nejake svadby co budu buduci rok ;-)
Odpovedať
@nanka2910 aj my uz mame kameramana aj fotografa....myslim ze bude spokojnost.
Odpovedať
@mirkatimi my budeme mat excelent z vranova. Este som ich nepocula nazivo, ale mame sa ist pozriet 14. januara na svadbu, kde budu hrat. A vraj su dobry, tak uvidime. Ceny v salonoch nepoznam, este som to nezistovala, ale ja asi tiez pojdem na ukrajinu. dufam, ze tam zozeniem nieco pekne. Ja som tiez dost narocna, niekedy az velmi, ale ved svadbu mam len raz, tak preco nie :-) nech je vsetko ako ma byt :-)
Odpovedať
@nanka2910 aha takze to su umele kvety... na fotkach a na videu vyzeraju ako zive. No nevadi, uvidime ten celkovy dojem :-)
Odpovedať
@ivana2209 nechcem ta strasit, ale vraj sa velmi radi zabavaju - popijaju aj spevacka...ja osobne som ich nepocula ako hraju, ale brat chodi dost casto po svadbach a ma s nimi zle skusenosti. Vybrala by som nieco ine, ak by ste este mali moznost. Tak tak, vydavame sa len raz, tak nech je to co najlepsie :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?