Svadba vo vidieckom štýle vonku a vaše skúsenosti

Profilova fotka
Máte niekto skúsenosť so svadbou vonku vo vidieckom štýle?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj aj ja mam zaujem o tuto temu. Dufam ze niekto napise.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj skúsenosť nemám ale aj my plánujeme svadbu vonku pod svadobným stanom. a vy ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj AnnaOlivia, prave taku planujeme na august 2012. . . co presne by ta zaujimalo?:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky aj my planujeme tento typ svadby tiez by ma zaujmali vaše názory..lebo zatial ma kazdy odhovara ale mne by sa to velmi páčilo..zaujímalo ake menu ste si zvolili..
Odpovedať
Profilova fotka
@annaolivia @julienne @luuckka @ivanka849 @lorrien Ahojte, svadbu vonku pod stanom pri jazierku plánujem aj ja. Síce ma všetci odhovárajú, ale predstava svadby vnútri v nejakej reštaurácii v júli, keď býva vonku tak krásne, ma desí. Myslím, že aj tak by všetci hostia boli vonku na nejakom balkóne, terase alebo dvore. Vyzerá to tak, že na tomto fóre nie je veľa neviest, ktoré sú ochotné ísť do rizika mať svadbu takú inú, uvoľnenú, letnú....áno, môže síce spŕchnuť, ale rovnako je riziko, že sa vnútri v nejakej sále pokazí klimatizácia a budú mať na svadbe strašne horúco a dusno. Podľa mňa treba veriť, že všetko bude ok....treba myslieť pozitívne...:-)...a nevzdávať sa toho, čo sa nám páči, nech si o tom ostatní myslia čo chcú...veď to bude naša svadba a nie ich...no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik presne tak, je to o risku, ale to je vzdy, ci je to maj, jun, jul alebo august. . . mna od toho tiez odhovarali, co v pripade dazda, burky a pod. tak prinajhorsom budeme iba v stane, ajked povodne som chcela bez stanu ale potom som prisla na to, ze stan je fajn, lebo sediet na slnku ked ti slnko prazi na hlavu, to tiez nie je bohvieco, takze bude stan, ktory bude po bokoch otvoreny, takze okolo krasny park - som spokojna:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my budeme mat takuto svadbu - vybrali sme si miesto, ktore vyzera fakt videcky - je to stary prerobeny mlyn, kde je restika a vonku je urobeny altanok, vsade su kvety, muskaty v oknach atd. a vidiecky budeme mat urobenu vyzdobu - susene levanduly, sviecky, dzbany, lampiony, dozy s cukrikami.. no a menu budu take velike misy s tromu druhmi masa, asi 4 druhy priloh a omacky a kazdy si naberie naco ma chut + potom budeme mat prasiatko.. takze sa da jest aj vnutri aj vonku a nebojime sa o pocasie. takze si staci najst len vhodne miesto na svadbu a nebudete mat obavu o to, ako bude :)
Odpovedať
Profilova fotka
@velicky kraaasne to mate vymyslene :-) a kto Vas bude fotit? Ci budete fotit jeden druheho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak :) este brat foti ako hobby, tak ten nas pocvaka v iny ako svadobny den - to si vsetko nastajlujeme, naštelujeme a bude nas cvakat :) no a hostinu si sami pofotime, aj pripravy ..sami sme zvedavi ako to dopadne :D
Odpovedať
Profilova fotka
@velicky to máte super vymyslené....tie lampióny sa mi tiež páčili, len neviem kto by mi v nich obmieňal sviečky...:-)...tak som si ako náhradu vymyslela (keďze to budeme mať pri jazierku), že by aj na hladine mohli plávať nejaké ozdoby....no a začínam sa obzerať aj po nejakých dizajnove pekných sviečkach proti komárom....to sa myslím na svadbu vonku zíde..:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka849 ...jeeej, aj my sme rozmýšľali nad svadbou tam kde ju máte Vy, no ale na leto už nebolo nič voľné...:-(
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik a tak nebudeme robiť šoky v reštaurácii a lampióny nebudú asi zapálené, len ako dekoracia.. dobrá alternatíva je, ze sa doma poobzeraj po tych velkych poharoch na zavaranie, pokup si tam sviecky a mas velmi ekonomicku a peknu vyzdobu :) no aj ty budes mat cool svadbu, este ked vykynozite komare tak fakt idealnu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@velicky možno dám ako originálny darček hosťom sprej proti komárom...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyborny napad :) myslim ze je to originalnejsie ako krabica zakuskov :) inak vyskusaj pouzit tie fakle, da sa do nich kupit specialny olej proti komarom a bude ti to dlho horiet..
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik naozaj? je pravda, ze to tam bolo dost rusne ked sme tam boli pozriet - majitelka mala jedno stretnutie so svadobcanmi za druhym ale nepredpokladala som az taky velky zaujem, kedze tie ceny su dost vysoke. . .ale tak na vychode sa na svadbach nesetri:) a kde budete mat nakoniec svadbu? mozno budem vediet poradit, obzerali sme viacero miest;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@velicky vďaka za tip, hneď to zapisujem do môjho modrého zošita, ktorý nosím už týždeň pri sebe a volám ho "chodiaca pamäť"...:-) no a pokiaľ ide o tú krabicu zákuskov, tak keď ju niekto z mojich hostí očáva, tak bude veľmi sklamaný, lebo niečo také ako výslužky, ktoré aj tak každý doma týždeň skladuje a potom vyhodí, ja robiť nebudem...ak bude chcieť niekto zákusky domov za každú cenu, potom bude musieť zrejme použiť svoju kabelku alebo vrecko na saku..:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka849 nakoniec to bude asi pri Piešťanoch v areáli jedného penziónu, kde je rybník, jazierko, je to mimo mesta.....no a môžeme to tam mať pod stanom....my to máme tak, že ja som zo západu a frajer z východu, takže nech by sme to mali kdekoľvek, vždy budeme musieť dosť hostí ubytovať...
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik aha ano, a vacsinou by sa svadba mala robit v mieste bydliska nevesty, takze asi viac ku zapadu vo vasom pripade:-) ano, ubytovanie, to tiez bola dilema, ci hradit a ci nie resp. komu ano a komu nie. . . vy to ako budete riesit? lebo nazory na toto sa tiez roznia;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik to ked budes nieco potrebovat tak sa nas kludne pytaj, my to uz mame dost popozerane taketo veci, ved aj nasa svadba je jedna velka improvizacia :) a my tiez nebudeme davat zakusky, asi rozdame srdieckove levandulove vrecka co budeme mat ako dekoraciu.ved kto povedal ze za svadbu treba minut cely majland
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka849 tak to s tým bydliskom nevesty počujem prvý raz, ale je pravda, že ja o svadbách neviem veľa vecí, takže určite budem ešte často všeličím prekvapená..:-)..no a ubytovanie..to je veľká dilema...ja som bola za to, aby sme platili ubytovanie iba rodine a tým, ktorým sme boli na svadbe oni nám ubytovanie platili, a kamaráti nech si platia sami (podotýkam, že budeme mať okolo 30 kamarátov)...to mi neprešlo...:-) frajer si myslí, že je to blbé a že ako to bude vyzerať....tak som dnes v noci vymyslela, že im ponúkneme ubytovanie v jednom penzióne, kde stojí noc cca 25 € za izbu, no a ak sa im nebude páčiť, tak nech si nájdu a zaplatia lepší...mne sa zdá zbytočné platiť im ubytovanie v 4* hotely (aj tak tam budú spať iba pár hodín) a potom kv§li tomu šetriť na dôležitejších veciach (ako jedlo, hudba a pod.).
Odpovedať
Profilova fotka
@velicky tie levandulove srdiečka sú skvelé...ja však aj tak nerozumiem, kde sa vzal tento zvyk dávať darčeky...ja som na žiadnej svadbe darček nedostala...a ani ma nenapadlo, že by mi nejaký chýbal, pokým som sa nedostala na túto stránku a nevesty tu o tých darčekoch veľa písali...
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik ten darcek je alternativa k zakuskom... my to davame viac menej preto, aby ludia mali nejaku pamiatku a necudovali sa, preco nedostali krabicu zakuskov, ktora ta vyjde asi 10 krat drahsie ako nejaky mily darcek. ale to je na kazdom aku svadbu si zvoli a co tam chce a nechce mat, netreba sa drzat nejakych hlupych zvykov, ktore niekto zacal robit a vsetci za nim slepo idu, lebo " ved tak sa to robi "
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik aj u nás je to tak usacik, ze ja tvrdím, nech si kazdý platí sám (samozrejme s výnimkou tých, ktorí za nás zaplatili v minulosti - ako pises ty) a priatel tvrdi presne to co ten tvoj, ze je to blbe :) :) :) tiez planujeme nejaku ubytovnu alebo nieco take a ak sa im nebude pacit, nech si zhanaju nieco ine;)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka849 a koľko plánujete mať ľudí? Nám to zatiaľ vychádza na 80. Najlepšie je, že včera som volala s jednou známou, no a tá že ako sa už teší na našu svadbu, že si už pozerala nové šaty a pod....no a to sme ju ešte ani nepozvali..ma pobavila....:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik my tiez odhadujeme 80 pozvanych ale bolo nam povedane, ze vacsinou to tak byva, ze nebudu moct prist vsetci, ze vacsinou je to konecne cislo tak -10 az 15 ludi (lebo leto, dovolenkove obdobie alebo ochoreju deti a pod.) takze som sama zvedava na to konecne cislo:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka849 ....dovolenky by nemali byť problém, lebo práve kvôli nim sme už termín svadby oznámili, aby každý dopredu vedel...no a ak si aj napriek tomu niekto kúpy dovolenku v tom termíne, tak ma to poriadne naštve...lebo my na svadbu voláme len ľudí, ktorých tam chceme mať. žiadnych "lebo sa patrí"....
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka849 a to akože potom budete dva dni pred svadbou meniť zasadací poriadok a počet porcií?..to sa mi nechceeeee....
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik ale s tym musis pocitat, ze sa pocet hosti zredukuje, vzdy sa moze nieco stat, podla mna je to uplne normalne. . . tiez som oznamila uz teraz, ale budeme mat aj nejakych hosti zo zahranicia a tam sa moze tiez stat vselico v rodine, takze naozaj je dobre to nechat otvorene a potom par tyzdnov pred svadbou to este raz zrevidovat, zivot je taky. . .
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka849 máš pravdu, nech sa to redukuje..vždy lepšie ako keby nečakane prišlo o 10 ľudí viac.... :-) ...hlavne že sa nezredukuje počet novomanželov... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik inak skuste oslovit nejaky penzion, ze ked im tam nechate ubytovat tolko ludi, tak by Vam mohli urobit aj cenu, ved takto budu mat urcite plno a myslim si ze sa s niekym urcite dohodnete 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?