Svadba v Topoľčanoch, Partizánskom a okolí, 2011. Koľko nás je?

Profilova fotka
Kolko sa nas najde....? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to tu nikto taky neni...? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to v r.2011 sa nikto z okolia nevydava? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je okres TO :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano okres Topolcany :-D
Odpovedať
ahojte!vela nas tu nieje :-( my budeme mat obrad v PE a hostinu v TO.ako ste na tom s pripravami? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj ja sa pripajam- majova zocharka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat v auguste,ale dokopy este nic vybavene :)
Odpovedať
Profilova fotka
No,tak babenky vitajte :-D Som rada,ze som tu neni sama. My uz mame dost veci zariadenych-teda sala,kuchar,hudba,fotograf a kameraman. :-D Tak som celkom spokojna,len este musime navstivit farara,nejako sa tam stale nemozeme vystrojit. :-D A vy ste ako na tom?
Odpovedať
u nas je to trosku zlozitejsie s vybavovanim,kedze sme v zahranici.ale vsetko sme stihli vybavit za 2 dni,co sme boli na Slovensku.asi sme mali stastie.takze mame salu,resp.restiku aj s hotelom,hudbu zaroven so starejsim a harmonikarom,fotografa,kameramana(z toho sa najviac tesim :-D ),zajednanu cukrarku,ale len na kolaciky,aj farara.bol tak velmi ochotny,ze vsetky pripravy mozeme absolvovat tu v de a jemu staci ukazat len potvrdenie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
susichkeit - tak vy ste inak sikovny,ked ste za dva dni tolko toho stihli vybavit,super :-D to ja by som teda nedokazala :-D
Odpovedať
dadika: dakujeme ;-) v mnohom nam pomohol internet,ale nejak na vyber velmi nemame,kedze sme tu :-| ale sme so vsetkym spokojni ;-) uz len dufat,ze sa vsetci do saly pomestime :-p myslim,ze by s to dokazala,keby si donutena a saticky uz mas vybrate??
Odpovedať
Profilova fotka
nie,este nemam aj ked mi kazdy hovori,ze je najvyssi cas,nejako sa do toho zatial nehrniem :-| hadam sa mi nejake ujdu :-D a co ty? uz si skusala? :-) kolko,ze budete mat ludi?
Odpovedať
Článok sa načítava...
dadika:nam zase kazdy vravi,ze mame kopec casu. nejak ma to netaha si ist skusat satocky.aj som chcela ,ale po skusenostiach na Slovensku sa mi zhnusilo ist so svad.salonu...len co sme don vstupili,sme prezili sklamanie z pristupu.aj tak si chcem dat usit,lebo to je mnohokrat lacnejsie a potom to mozem dalej predat.mam jedny vysnivane :-D uz len sa spolahnut,ze sa mi strih bude hodit.ale hadam mi to ta navrharka poradi :-) budeme mat okolo 70 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
a co, boli neochotne,odmerane? :-| ja nemam ziadne vysnivane,bojim sa,ze potom budem sklamana,lebo mi akurat tie nesadnu. pridem,vyskusam,uvidim :-D aj my budeme mat okolo 70-80 ludi :-)
Odpovedať
tvarila sa ,ze ju vyrusujeme... 8-( no ani opisat sa to neda... ja to nejak moc neriesim.a pristup pridem ,vyskusam,uvidim sa mi moc luuubi :-D a kde to budete mat??
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mne myslim si,ze aspon nebudem musiet byt z nicoho sklamana :-D V Rajcanoch to budeme mat vsetko obrad aj oslavu,aspon sa nemusime nejako moc presuvat. :-D A vy?
Odpovedať
dadika:jej tam v kulturaku??tam sme boli pozerat,bola to jedna z moznosti.mame aj kopec fotiek :-) veeelmi pekne! pochadzas z Rajcian? ale ako sme tak pocitali by nas to vyslo drahsie :-( a k tomu by sme mali problem s ubytkom,kedze polovici hostom treba zaobstarat noclah.tak to budeme mat v hoteli Zara v TO :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej,tam. pekny,ze? :-D len ma jednu chybycku,je tam slabo vybavena kuchyna,tak dufam,ze ked sa na nu pride kuchar pozriet,tak nam nezdupka :-D ten hotel vyzera z vonku pekne,ale vnutri som este nebola. a tam vas to vyjde lacnejsie? mate rodinu z daleka,ci nastavajuci nieje odtialto? :-)
Odpovedať
dadika:hej lacnejsie.mali sme vyhodu,ze sme boli prva svadba pre noveho prevadzkara :-) ,takze mame vsetko lacnejsie.teraz co sa tam pytaju na ceny,dava viacej.ale podla mna sme to ,,vykoumali,, :-D moj potencionalny :-D :-p je z Trnavy,ale jeho rodinka je rozlezena po celej republike :-p najnovsie sa moc tesime z kralovseho apartmanu zdarma :-)
Odpovedať
dadika:aj vam tam ponukli miesto kuchara taku restiku na konci dediny(alebo z vedlajsej dediny,nejaka na zelena budova)??uz neviem ako sa to presne vola,ale ze oni by dodali jedlo.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ste potom dobre natrafili :-D fiiiha,ze kralovsky apartman, to bude potom ina romantika :-D moj nastavajuci,tiez neni odtialto,ale nastastie vacsina rodiny je tu na okoli,takze s tym problemy mat nebudeme :-)
Odpovedať
dadika:mate usetrene peniazky ;-) mam pocit ,ze na romantku ani cas nebude.co tak citam,mladomanzelia padnu do postele a ze koniec :-D nastavajuci nestresuje??ten moj je cely hzavy :-p niekedy je viac netesenejsi nez ja :-) aspon,ze mame wedding planerku a ta utesuje draheho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no,setrime,tak priebezne :-) ,ale tak viac menej budu platit rodicia :-) vy si platite samy? to,som pocula aj ja,ze kazdy je rad ked rano lahne do postele :-D moj,najskor hovoril,ze mame cas a tak a teraz je v takej faze,ze najlepsie by bolo keby sme to mali uz vcera :-D my sme obidvaja taky,ze moc nemame radi,ked sme stredobodom pozornosti,potom sme z toho nervozny,ale tak hadam to nejako prezijeme :-D
Odpovedať
dadika:my si budeme samy :-) ten moj sa veeeelmi tesi byt stredobodom pozornosti :-D :-D neboj prezijete.mam pocit,ze to ubehne ako voda.taho sa az bojim :-( o kolkej chcete zacat s oslavou??
Odpovedať
Profilova fotka
tak,take veci ako obrucky,saty,oblecenie a tak to si samy zaplatime. :-) najvacsie obavy mam z kostola,ze to nejako nezvladnem :-| o kolkej zacneme sme sa este nebavili,ale myslim,ze sobas by mohol byt okolo tej 15-15:30,uvidime co povedia ostatny :-D
Odpovedať
aj my stak nejak uvazujeme okolo tej 15-15.30 :-) tak a mame dalsiu vec za sebou :-D predsvadobne video hotove :-D :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
davali ste si robit aj predsvadobne? :-D a neni to skoro? my o takom neuvazujeme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si chceli dať robiť predsvadobne lebo sme to videli na dvoch VHS svadbách a sa Nám to pozdávalo, ale práve v r. 2006 to niek "nefrčalo" :-| tak sme od toho ustúpili a teraz veru i banujeme :-N . Podla mňa je to pekné a je to také oživenie celeho dvd ;-)
Odpovedať
pre nas to nie je skoro,pretoze sme to natacali tu v Stuttgarte a prave teraz je bierfest :-D a pokym to bude hotove mozeme to rozposielat ako pozvanky ;-) sa velmi tesime,lebo aj sam kameraman bol s natacanim velmi spokojny :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no,mozno je to tym,ze ja som este ziadne take video nevidela,ale moze to byt pekne :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?