Svadba v septembri 2012. Kto plánuje?

Ahojte nevesticky. ;-) Najde sa tu niekto, kto planuje svadbu na september 2012? :-)
Odpovedať
1
2
26
My este nevieme, ale rada sa k Tebe pridam. UZ sa pripravujete ?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pridavam :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, u nás to tiež tak vyzerá, že september 2012....po mojom zvažovaní, aj keď moj vyvolený sa s tým ešte uplne nestotožnil :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Casom sa stotozni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no u nás to tiež vyzerá na september 2012
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my mame svadbu 8.9.2012. vybrali sme tento termin, lebo milujem zaciatok septembra :-)
Odpovedať
@renka1259 Pekny datum ;-)
Odpovedať
ahojte dievcata :-) trosku som na tuto temu aj prizabudla... :-| @renka1259 aj my mame presne tento datum :-) uz ste zacali s pripravami? ja este ani nie...len surfujem po nete a zbieram inspiracie. Zasnubeni uz sme, ale oficialne to rodicom povieme asi toto leto. A vasi rodicia o vasich planoch uz vedia? Ake boli ich reakcie?
Odpovedať
Profilova fotka
@ajinka007 jasne, nasi to vedia uz davno... my totizto spolu uz 5rokov zijeme, takze svadba bola len otazkou casu. ja tiez zbieram inspiracie... ale uz mam zopar drobnosti kupenych ( coko fontana, stuzky, spendliky...) kupujem si to radsej postupne, aby som toho nemala naraz vela.
Odpovedať
@renka1259 tak to hej :-) uz to isto cakali ;-) aj nasi uz mozno tusia, akurat priatel kupil byt, tak riesime byvanie a svadba bude ked dokoncim Bc. Trosku sa ale obavam ich reakcii, hlavne maminej, kedze svadba bude vlastne v polovici mojej skoly... =-)
Odpovedať
Ahojte, som rada, že som našla túto tému. My sa rozhodujeme medzi júnom a septembrom 2012. Tiež ešte nič nemáme, ale už sa zháňam po sále, len si hlavne musíme uzrejmiť termín. Rodičia sú úplne stotožnení a tešia sa :) Tí by to brali už aj tento rok, ale končím školu a budem hľadať prácu, tak som to nechcela takto nejak siliť. Ak niečo kúpite alebo vybavíte, píšte :) Aspoň sa budeme navzájom inšpirovať ... ;-)
Odpovedať
ahojte aj my mame svadbu v septemrbi 2012. presne 8.9.2012 :-) sme spolu uz 6 a pol roka a velmi sa na to tesime ;-) uz sme zacalôi aj s pripravami, no teda iba s tymi zakladnymi, mame kameru a dj-ja, a vybavuje sa uz aj fotografka :) inak som si tiez povedala ze kazdy mesiac kupim nieco aby sme toho naraz nemali vela :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
No, ako tak pozerám, tak s prípravami už začínate... mne sa to zdá na jednej strane skoro, ale na druhej strane, čo sa týka zosúladenia kameramana, sály, fotografa, hudby je dobré sa poistiť skôr ... ale mne sa do tých vybavovačiek akosi nechce ... teším sa aj na svadbu aj na život po nej, ale ne tie vybavovačky by som asi potrebovala "sluhu" :D No nič, budem si naďalej robiť prehľad a cez leto začnem už riešiť aj objednávačky ...
Odpovedať
no ved aj mne sa to zdalo skoro ale ked som si tu presla zopar prispevkov tak som si povedala ze radsej si to vybavim teraz aby som to potom mala tak ako chcem s dodavatelmi ktorych chcem, aby sa mi nestalo ze budu obsadení ;-) a ja sa tesim aj s príprav je to super si to vsetko vybavovat mna to strasne bavi :-) len keby je viac financnych prostriedkov :-(
Odpovedať
@kikusik23 S tými dodávateľmi máš pravdu. Ja verím, že aj prípravy ma začnú baviť, len možno práve tým, že to je tak vopred, tak si stále hovorím, že mám čas ( len aby som potom neplakala, že mi nemá kto zahrať a kto nafotiť :) ) Teraz ešte riešim diplomku a štátnice, tak asi aj preto si to neviem tak vychutnať ... a ešte aj rozmýšľam stále nad prácou, že či sa zamestnám po škole atď. , ale nejdem sa deptať, vonku je krásne slniečko, nebudeme si predsa kaziť deň :) a tie finačné prostriedky, to ani nejdem radšej rozoberať ... práve som včera rozmýšľala, či chcem šaty kupovať alebo mať požičané ... neviem, ty už vieš?
Odpovedať
@jarusmischo no asi sme na tom rovnako tiez mam posledny rok skoly a riesim diplomovku a statnice, nove zamestnanie a tie veci okolo toho, a tie nocne mory co mam z toho ani nehovorim :-( , ale ja sa praveze musim premahat aby som stale nebola na nete a nehladala nieco na svadbu ale aby som sa konecne zacala zaoberat skolou, lebo odkedy sme sa zasnubili a dohodli na termine tak skola isla akosi do uzadia...uz sa zacinam obavat ci ju vobec dokoncim ak sa nespamätam :-) no nad tym som moc nerozmyslala ale zrejme pozicane... ani neviem ako sa pohybuje cena siat keby ich chcem kupit som to ani nepozerala este...
Odpovedať
@lucka404 ahoj :) no na 70 ludi?? co viem na isto tak PKO, mozno agroinstitut, hotel AUTOJAS, restauracia DAB, mozno zlaty klucik, neviem zalezi to od toho ake mas poziadavky na salu a kolko by si do toho chcela investovat, a koho budete mat ako fotografa?alebo nad kym uvazujete?my sme dnes boli za knazom a povedal nam ze mame prist az o rok lebo ze je na to este skoro ale ze do kostola aby sme uz zavolali a spytali sa kedy to treba rezervovat tam, lebo ze oni uz mozno prijimaju rezervacie na rok 2012..
Odpovedať
Profilova fotka
baby su tu nejake Oraváčky, čo plánuju svadbu 9/2012?
Odpovedať
Profilova fotka
@ajinka007 Ahoj, my plánujeme svatbu na září 2012 - teda alespoň myslím :-) Taky se mi líbí datum 8.9.2012 :-)...
Odpovedať
Ahojte, tak my sa budeme brat 1. septembra. Povodne sme chceli v auguste, ale starejsi uz nemal volno, tak sme skoncili na septembri
Odpovedať
ahojte kocky my mame 1.9.2012 a uz mame vybavenu salu, kameramana, fotografa a hudbu. myslim si ze ak chcete to najlepsie pripadne to co mate radi tak to musiete vybavovat urcite skor :-) vela stastia
Odpovedať
Ahojte dievcata, my sme sa rozhodli pre 22.september 2012. Myslela som si, ze to je este skoro na vybavvanie, ale ked sme boli zajednavat salu, mali posledny termin a fotograf mal posledne dva volne terminy. A to som si myslela, ze riesit svadbu rok aj 3mesiace predtym je priliz skoro. No, tak zistujem, ze nie je :-) Takze mame fotografa a salu, DJ este len zhaname. A po dovolenke (koncom jula) vyriesime zakuzky a nejake drobnosti a potom oddych az do nejakeho januara, ked zacnu svadbne vystavy a veltrhy, ktore samozrejme obehame. :-) Tak sa drzme, dievcata.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, my sme sa tiež rozhodli pre termín 8.9.2012 (je to nejaky populárny termín :-) ). Zatial sa obzeráme po sálach a hľadáme inšpiráciu :-) . Aj mne sa to zdalo dosť skoro niečo už vybavovať, ale keď som sa bola informovať po hoteloch,tak ma zabilo,že už majú kopec termínov na rok 2012 obsadených. Zatiaľ mám zarezervovaného Dj zháňam dobrého fotografa a kameramana. Farbu sme si predbežne zvolili červenú, alebo lepšie povedané bordovú. Momentálne riešim kňaza, keďže nechcem mať svadbu v našom farskom kostole, ale v dedinskom, zdá sa mi krajší, no náš farár robí problém z toho...takže neviem, či nakoniec nerezignujem... :-) Takže veľa štastia dievčatá ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, som tu nova a tiez planujeme svadbu v septembri 2012 :-D zacala som vybavovat knaza a miesto pomaly, ale niesom si ista kde sa v Martine najde miesto pre 100 ludi...... A nevie mi niekto poradit kde sa da prenajat dobre auto pre nevestu a zenicha?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! My sme sa dohodli na termíne 22.9.2012, vtedy mám aj narodeniny a je to pre nás taký magický dátum :-) Ako čítam, tak už aj ja by som mala začať s rezerváciami. V auguste si idem obehať sály a tak. Držím palce s prípravami :-D
Odpovedať
Profilova fotka
booze baby nestresujte:) my sme rezervovali 9 mesiacov pred svadbou a skoro vsetko bolo free :=)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme sa uz dohodli na datume 22.09.`12 Neviete mi poradit kde je dobre miesto na svadbu v Martine?
Odpovedať
Ahojte, tak sme sa dnes definitívne dohodli, že svadba bude v septembri 2012. Od septembra tohto roku chceme začať obvolávať dodávateľov a vybavovať rezervácie. Dúfam, že všetko pôjde hladko :) Teším sa.
Odpovedať
Ahojte kočky, my sme si stanovili termín 22. 09. 2012; zatiaľ máme zajednanú sálu a to je asi tak všetko, ale tiež sa už teším :-)
Odpovedať
1
2
26
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?