Svadba v septembri 2009 v Kežmarku a okolí

Ahojte baby, prešla som fóra krížom-krážom. Posledné príspevky z okolia PP-KK sa týkajú júla-augusta 2008. Možno máme my-septembrové ešte rok času, ale bolo by fajn, keby sme postupovali spoločne nie? Myslím, že sa veľa vecí podarilo vyriešiť práve vďaka fóram na mojasvadba.sk.
Odpovedať
Chcem sa opýtať, či ste už začali s nejakými prípravami. Mne sa zapáčil dátum 19.9.2009, myslím, že bude dosť frekventovaný. Asi je načase pomaly začať plánovať a zapisovať. My ešte nemáme nič zarezervované, skôr rozmýšľame o alternatívach. Chcem sa Vás preto opýtať, aké ste počuli reakcie na kameramana Vila Nogu. A vraj má aj nejakú fotografku. Neviete aká je? A ďalšia otázka - kapela alebo DJ?
Odpovedať
..ahojky...zdezu..ja budem mat svadbicku 5.septembra...salu uz mame razervovanu a pozeram si aj agent.ktore poskytuju kompletnu vyzdobu :-)
Odpovedať
ahoj zdezuTak my sme mali svadbu 9.8.2008 a mali sme kamaeraman aVila Nogu.On je taky reziser,mozno budes mat sneho aj tochu nervy:-)),ale kazetu zato robi perfektne.Poviem ti tak ze videl som uz vela svadieb a ziadna nebola urobena tak ako urobi on.Nechem chvalit preto ze to robil nam,ale naozaj ho mozem len a len odporucit.Az na to rezirovnaie ak ti to nebude vadit:-))A inac robil svadby vela ludom ktorych poznam tu vyslednu robotu si chvalii kazdy.
Odpovedať
zdezu-este ku tej kapele alebo DJ.Tak ja si myslim ze na svadbu je mat lepsie kapelu.DJ mi pasuje tak na stuzkove....Ale to je len moj osobny nazor.My sme mali kapelu so Sp.Belej.Su tam dvaja chlapi a jedna zena ktora spieva a boli skveli.Kazdy si ich chvalil.Mozem fakt len odporucit.
Odpovedať
zdezu - podla mna urcite kapela, ale na to ma kazdy iny nazor, musis sa rozhodnut ty.
Odpovedať
Cauko baby prosim poradte mi ako mam predat svadobne saty(su na vyssie dievca od 178 az do 186cm,mam na viacerych strankach inzerat)ale nikto sa mi neozyva.Mam s toho tazke srdce a mam sto chuti tie saty vyhodit a rozthat. Mam aj tu inzerat
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, neposlete mi kontakt na p. Nogu a prip. kolko unho stoji videjko? dakujeeem
Odpovedať
ahojte nevestičky, ja hľadám info o sále v Matejovciach- ako to tam vizerá, aké je jedlo, ale hlavne koľko to stojí....
Odpovedať
Ahojte, mohli by ste poslať aj mne kontakt na Nogu a nejaké info o ňom? Respektíve neviete niekto o dobrej cukrárke v okoli Kežmarku, Popradu? Dakujem :-)
Odpovedať
Caute :-) Tak my to mame 19.9.09 a este ma to nestresuje ;-) Vsetko sa utrasie tak ako ma 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj zdezu, nie si ty nahodou Zdenka Zubalova? :-) to ma len tak napadlo. Ak nie tak sorry. A podla mna dobra cukraren je Fontana v KK :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?