Svadba v roku 2013. Plánuje tu niekto?

Ahojte dievčatá, slečny, žienky, dámy :) Je tu niektorá , ktorá zo svojou drahou polovičkou plánuje svadbu na rok 2013? Viem, že je to ešte pomerne ďaleko, ale ono v skutočnosti ubehne ako voda... :)
Odpovedať
1
2
23
Profilova fotka
jeeej tak dlho budete zasnubeni? my sice planujeme buduci rok v juni ale nadalo mi nenapisat ;-) aj uz nieco vymyslate a obzerate ci este vobec nie?
Odpovedať
nie sme zasnúbení... skôr ako rok pred svadbou sa nezasnúbime, ale už sme sa o tom rozprávali a predbežne sme si určili termín na jeseň 2013 ... ja už vymýšľam, aj sa obzerám :D
Odpovedať
Ahoj Petra. A preco odkladate svadbicku az na rok 2013?
Odpovedať
Peta, to je podla mna dost vzdialene, ved to su este 3 roky a stat sa moze vela veci, neviem pravdu poevdiac ci sa da nieco take planovat az 3 roky dopredu. my sme to planovali tak 6-9 mes dopredu. ale urcite je dobre snivat a mysliet pozitivne a tesit sa z toho, len planovat nieco 3 roky dopredu je podla mna odvazne. samozrejme to je len moj nazor a skor to asi aj vychadza z mojej prace haha. urcite ti drizm palce a zelam vsetko dobre!!!
Odpovedať
Profilova fotka
nuz aj ja si myslim, ze planovat na rok 2013 je veeelmi odvazne, priam trosku naivne (ved nas este caka 21.12 2010 koniec sveta :-D ) nuz ale, ako zabavka je to ok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeej, ja uz ten koniec sveta nejako urchylujem :-D samozrejme ze az 21.12 2012 ;-)
Odpovedať
usacek Ten "koniec sveta" co o nom kazdy hovori to je len koniec majskeho kalendara. Takze neboj aj ty sa dozijes roku 2013 :-N peta Skus pozriet clenov tu na mojasvadba a tam je uz dost ludi na rok 2013 ;-)
Odpovedať
usacek, to malo byť dúfam iba akože vtipné s tým koncom sveta :) to sa nájde ešte niekto kto na to verí ? h.a.i.n.y. - pretože ešte študujeme, a nemáme kam ísť spolu bývať. ak všetko výde, tak do troch rokov by táto otázka mala byť vyriešená. a my to nejako extra neplánuje, my sme sa proste na tom už dohodli... šak sme dospelí ľudia, sme spolu už 4 roky, tak si myslím, že treba také veci už riešiť, a hlavne aj preto, lebo z finančnou podporou zo strany rodičov nemôžme rátať, takže treba nám na to šetriť... ja si niekedy myslím, že za tri roky na to ani nenašetríme, nakoľko sme študenti...
Odpovedať
petra A ako to budete riesit ked nenasetrite? Nebude svadba?
Odpovedať
no, nebude... šak ak ju nebudeme mať z čoho zaplatiť, tak nebude mať byť za čo... preto to riešime takto dopredu...
Odpovedať
Petra sak hej ....
Odpovedať
nuž, tak by tomto to mám trocha ťažšie, keďže z finančnou podporou nemôžem rátať, a zase nechceme iba sobáš so svedkami a hotovo...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
petra budem vam teda riadne drzat paste a palce aby ste si nasetrili aj na krasnu svadbu aj na spolocne byvanie :-) a my ti potom po nasich svadbach vsetko porozpravame resp.napiseme ze co a ako a budes mat od naaas kopec skusenosti :-D
Odpovedať
Presne tak ako pise trdielko ;-) Len aj tie nase svadbicky su este dost daleko ... Tak prajem aj ja vela radosti pri pripravach.
Odpovedať
petra, my sme sa tiez dohodli ze svadbu budeme mat v roku 2013 ;-) momentalne zijeme spolu a setrime na svadbu, pretoze tiez nemozme ratat s financnou podporou, niezeby rodicia nechceli dat, ale priatelovi rodicia su na invalidnom dochodku, a moji maju tiez koruniek ledva pre seba momentalne... ale vieme ze sa chcem zobrat v tom roku a zas nemame sa kam ponahlat, pekne si nasetrime, teda dufam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, ze viem, ze je to "len" koniec mayskeho kalendara (a dalsie ine podobne "drobnosti"), a jasne, ze to o konci sveta bol vtip... :-D ved to by som nesla vyhadzovat peniaze na svadbu na len rok trvajuce manzelstvo! 8-) Som tym len chcela povedat, ze planovat na dva roky dopredu je dost... nooo... neviem ako to povedat... proste dost odvazne, kedze naozaj nevieme ani dna ani hodiny, co sa moze v nasich zivotoch stat (individualnych, aj spolocnych) a verte, ze aj tie najpevnejsie zvazky a istoty sa menia. Ja mam pocit, ze moje planovanie 9 mesiacov vopred je uz dost odvazne, moze sa stat tooooolko veci, co nase plany zmaria.. =-) Ale ved planujte, setrite, ja vam naozaj drzim palce, aby sa to splnilo, aj ked, ako toho tam hore poznam, on sa na tych nasich planoch straaasne zabava :-D
Odpovedať
usacek, ved jasne ze sa toho moze vela zmenit... ale to sa moze aj tyzden pred svadbou... my zatial nic konkretne nemame naplanovane, s tym zacneme az pred svadbou, tak aby sme vsetko postihali, ale ked vyjde tak by sme sa chceli zobrat 2013... :-)
Odpovedať
:-))) 2013???? jeeeminenko....mate cas herecky....
Odpovedať
ono to zavisi od toho co si konkretne predstavuje pod pojmom "planovanie" ;-) . ak to vyjadruje len to, ze vie, ze sa chce vydavat az po skole a vie v ktorom roku konci skolu, ze chce mat dlhe saty a peknu hostinu, tak ok ;-) ale vyberat veci a obzerat sa po konkretnostiach mi pride tiez velmi skoro, ved jednak za tu dobu bude aj ina ponuka, ine ceny (aj keby bola teraz uz rozhodnuta tak zase 3 roky skladovat veci doma..), iny (mozno) pocet svadobcanov (nejaki z teraz predbezne planovanych mozu ubudnut a nejaki pribudnut), salu ani foto ci kameru na 3 roky vopred sa neda rezervovat, lebo aj keby to bol znamy, za 3 roky moze byt aj v jeho zivote x zmien. 8-) so satami a vyzdobou ani nevravim 8-) ja by som sa skor zamerala na to financne zabezpecenie, lebo ako pise petra, ak nebudu finnacie, svadba nebude, tak mne osobne by to prislo nielenze velmi luto ale ako strata casu planovat a vyberat na svadbu veci, 3 roky sa tomu venovat (hladat to co sa mi najviac paci je isto casovo narocne) a potom zistit ze to bolo vsetko zbytocne a ziadna nebude lebo bohuzial nie su financie :-( . tak radsej by som tento cas venovala jednak tomu studiu aby bolo uspesne ukoncene a jednak sa zamerala na nejake tie brigady ci najst si pracu popri skole, lebo potom vsetky sny o svadbe ostanu bohuzial len snami. minimalne 2 roky pred svadbou by som nic neriesila, rok pred svadbou moze zacat vyberta a planovat, to uz mi pride realnejsie i ked jasne ze aj tyzden pred svadbou sa moze vselico zmenit ale to predsa sa moze aj v den svadby ;- ) aĺe tak to zariadovanie musi mat nejaky startovaci den, ale 3 roky pred datumom D asi nie... moj nazor ;-)
Odpovedať
claire, presne tak to myslime my... vieme ze svadbu chceme mat v tom roku, mame ake take predstavy co by sme chceli, co sa nam paci, ale ako som uz pisala vyssie, s tym konkretnym planovami zacneme az ked to bude potrebne, rezervovat treba uz rok vopred kostol, salu a tak, ale zvysok neskor.. zatial len zbierame inspiracie, a skusenosti od inych ;-)
Odpovedať
Ako kamarát povedal, nemal peniaze ani na byvanie ani na svadbu... a zrazu hop šup začalo rasť bruško a už bolo aj na svadbu aj na byvanie :))) ... my tiež planujeme dosť dopredu.... ale ešte sme na tom o rok lepšie ako vy :) .. my by sme chceli v roku 2012... ja problem s peniažkami na svadbu nemam lebo v našej rodine mame zvyk že rodičia platia svadbu ale frajer ma v rodine horšiu situáciu takže na svadbu si musi našporit tak musime počkať a ak nas nič nepoženie aby sme svadbu urychlili tak to nechame na rok 2012 a potom sa dame aj na robenie babatiek :)
Odpovedať
Profilova fotka
neda mi nepridat moj nazor, my sme planovali rok dopredu a zdalo sa mi to vela, uz vonkoncom si neviem predstavit co mozete planovat tri roky dopredu. co sa tyka penazi kludne si mozete svadbu zaplatit z penazi, ktore vyzbierate
Odpovedať
keterin1 rok a zdalo sa ti to vela???... no ja mam take plany co všetko chcem mať na svadbe že už teraz možem začať ked to chcem všetko stihnuť pozhánať a k tomu ešte popri zamestnani!!! ... zaleži kto ma ake naroky a čo si praje na svadbe a podla toho si určit kedy by sa takym niecim mal začať zaujímať... mna taketo chystačky velmi bavia, takže na internete dennodenne študujem kde čo a za kolko maju!
Odpovedať
keterin1: ja suhlasim , my planujeme svadbu rok, ale uz teraz mame skoro vsetko a uz mi to zacina liezt na nervy troska .. ale baby prajem Vám krasne pripravy a poriadne si to uzite, aby ste to mali take ake si to vysnivate, drzim palce a ked budem mat po svadbe obcas pridem mrknut ake mate krasne albumy ;-) .
Odpovedať
keterin1, precitaj si poriadne co sme pisali... my nic konkretne teraz neplanujeme, len mame taku predstavu ze svadba bude v tom roku, do toho konkretneho planovania sa pustime az ked to bude treba ;-) napriklad u nas treba rok dopredu (niekde aj viac) rezervovat kostol a restauraciu, ostatne ma cas.. zatial len pozerame kde maju ake ceny a zbierame inspiracie a tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata, ja som na tejto stranke uz od 2008, pozeram, co sa mi paci, citam temy, ktore ma zaujmu. Ale neodporucam vam velmi sa viazat na konkretny rok, pokial neplanujete "naostro", pretoze ako sa hovori..clovek mieni, Pan Boh meni. Verte, ze do 2013 este bude milion zmien, a nakoniec sa mozno rozhodnete pre mini svadbicku a vsetko, co "naplanujete", bude passe. Inspiracii tu najdete neskutocne vela, ale pozor, je to tu strasna namotavka a ked sa nechate uniest, budete svojmu milemu pochvilke liezt na nervy, ak budete stale tocit o svadbe a svadobnych veciach ;-) hovorim z vlastnej skusenosti, pretoze pred skoro 2 rokmi som sem len nakukla a uz to islo. Mojmu drahemu zo mna stavali vlasy dupkom a skor ako by sa tesil, sa svadby zlakol a bal sa jej az donedavna :-D Takze treba brzdit a ozaj ostat len pri pozerani inspiracii ;-)
Odpovedať
no ja do toho mojho priatela nezatahujem :) len sme sa dohosdli na roku, ked Pan Boh da a inak len ja kukam po nejakych inspiraciach a tak... a co sa tyka ci bude svadba velka alebo mala, to uvidime az ked zacneme organizovat... hoci mame predstavu koho by sme tam chceli, predsa len nikdy nevies co a ako sa zmeni, presne ako vravis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq8, ja som ho tiez najprv nezatahovala :-D ale po nejakej tej dobe tu na MS-ke to slo automaticky. Ale inak super, ze ste sa dohodli, co a ako a verim, ze ostatne predstavy a zalezitosti sa vyjasnia casom. Tak drzim palce ;-)
Odpovedať
no ja som tiez zozaciatku do neho hustila, ale teraz pozeram uz len sama, ukladam si pekne obrazky a pred svadbou to s nim budem konzultovat :-p my sme dokonca zistili, ze v ten rok vychadza na sobotu presne datum nasho zoznamenia, takze myslim ze o datume uz bude rozhodnute ked to bude v tom roku ... :-D
Odpovedať
Petra89...JA sa hlááásim :-) Moje okoľnosti sú také mám malé 3 mesačné dieťa,nemôžem si dovoliť svadbu o rok ;-) S priateľom sme sa zasnúbili v júni ;-) Poznáme sa od roku 2007(tiež jún) čiže 3 roky ;-) My chcem malú svadbičku,niekde v exotike na pláži a potom aby sme nikoho neukrátili tak aj tu na SVK :-N V podstate ja teraz zisťujem ako to chodí,čo treba vybaviť atď ;-) Samozrejme nejaké ucelené predstavy s priateľom máme a teraz ich tak dopevňujem,zháňam na internete ;-) V zahraničí chceme nejako v máji a potom na SVK asi v júlia lebo júni ;-) Môže sa to zmeniť a môže to byť v roku 2012 ja neviem naozaj ;-) Keby sme to posilili možno aj v roku 2011...ale to už sú všetci dodávatelia na leto 2011 zajednaný ;-) A keď si to zoberiem o pár dní je október..neni šanca to zmáknuť za cca 4-5 mesiacov ;-)
Odpovedať
1
2
23
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?