Svadba v Prievidzi. Nevestičky sem.

Profilova fotka
Kto má svadbu v Prievidzi? Chcela by som si vymeniť pár skúsenosti z vybavovaním. A pokecať. Ja sa vydávam 30.9.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj Mimonenka. My mame svadbu v Bojniciach 20.5.2006 :-)
Odpovedať
Ahojky, my sa berieme 10.juna v Bojniciach. Zatial mame Zlatu salu na zamku a predbezne rezervovany Hotel pod zamkom na recepciu. Fotografa a kameramana mame tiez ale nie z PD okresu, no baby tu na stranke mi ich vrelo odporucali a v PD som nikoho nepoznala tak snad to bude ok. :-) Mimonenka, mas viac info o Hotely pod zamkom, alebo skusenosti hoc aj niekoho ineho?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Hotel pod zámkom je skvelý len treba mať kopu peňazí, inak vrele odporúčam. Mne totiž povedali, že za svadbu chcú 1300 korún na hosťa a to aj pre dieťa a jabudem mať sedem detí, na hostine.
Odpovedať
A co vsetko je v tom zahrnute, prosim ta. Napis IP. Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Všetko je to all inclisive, okrem hostiny môžete vypiť čo chcete, aspoň tak mi to tvrdili v septembri minulý rok.
Odpovedať
Profilova fotka
lara1znk, si z okolia PD?
Odpovedať
Lebo ja ked som hovorila s pani prevadzkarkou telefonicky tak ziadne all inclusive nespomenula! =-) Najlepsie bude ak tam opat brknem, alebo uz pockam do marca na osobne stretnutie. No pani spominala ze bude k dispozicii bar a ceny budu o 10% lacnejsie ako normalne, tak mi to velmi nejde dokopy. My budeme mat iba 4 deti, aj to uz su velki skolaci takze pohoda. Tak kde teraz budete mat hostinu vy?
Odpovedať
Nie som z okolia PD. Ale som rada ze konecne niekto kto tam ma svadbu tiez. ;-) Ppredtym som tu nemohla nikoho najst.
Odpovedať
Profilova fotka
V rekreačnom stredisku Púšť, poznáš?
Odpovedať
Nie. My to tam velmi nepozname, boli sme tam v lete a pacil sa nam zamok a potom tento hotel sme si tak zbezne pozreli. Mne sa ceny zdaju vysoke, ale snad aj dostaneme za co zaplatime, teda to bude ozaj na urovni. Kedze nie sme odtial tak najlepsie je pre nas mat vsetko po ruke, obrad a potom hostinu. Kde je to stredisko? V Prievidzi?
Odpovedať
Profilova fotka
Nad Prievidzou, je tam nádherné okolie, preto som si vybrala jeseň, lebo sú tam listnaté stromy a je to v septembri úžasné. Aj ubyvovanie je k dispozícii aj bar. Ale myslím si, že tvoja voľba je vynikajúca.
Odpovedať
No to dufam. Vybavovanie takto na dialku je narocne a k tomu este ta pani prevadzkarka nie je najustretovejsia. Takze tak. No moj mlady si postavil hlavu a o nicom inom nechce ani pocut. Kebyze to je tak ako pises 1300 na osobu all inclusive tak to by som bola spokojna. Dik. Este sa ozvem ako dalsie pripravy. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ak budeš potrbovať poradiť v pohode sa ohlás.
Odpovedať
Si mila. Urcite sa este prihlasim. Ved mozno ti aj ja nieco poradim. :-) co som zatial preskumala.
Odpovedať
Mimonenka, hladam v Bojniciach ubytko pre hosti, blizko zamku, no za primerane ceny? Vies o nieco takom? My budeme ubytovani v Hotely pod zamkom, ak sa teda definitivne rozhodneme pre recepciu tam, ale zda sa mi to prilis drahe platit hostom ubytko prave v najdrahsom hotely v Bojniciach. Tak by som radsej nieco lacnejsie ale zase aby to nemali prilis daleko potom rano. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, koľko hostí chce ubytovať?
Odpovedať
Priblizne 25, Anglicania si platia ubytko sami, takze oni asi budu s nami v hotely. Vies o niecom?
Odpovedať
Ahojte Kočky,ja mám tiež svadbu v PD. A to 22.aprila takže s prípravami nám uz prihára.Obrad budeme mať v kaplnke na zámku.A čo sa týka sály tak sme si tiež nakoniec vybrali rekreačné stredisko Púšť.Pôvodne sme sa tiež informovali na Hotel pod zámkom,ale priestory sú tam obmedzené a vzhľadom no to,že budeme mať cca 100 ľudí neprichádzalo to do úvahy.Tá Púšť vyzerá ale ako najlepšie riešenie v okolí.Bola som príjemne prekvapená s jednaním,vidieť,že sa snažia a sú ústretoví.Snáď to tak aj ostane :-)
Odpovedať
Ahoj Lopatocka, poslala som ti IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, lopatocka, dali ti kontakt aj na aranžérku?
Odpovedať
Ahoj Mimonenka,mam nejake kontakty poslem Ti to cez IP
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, to je super, tak konecne aj niekto z nasho Prievidzkeho okolia tu je.... :-) Ja sa idem vydavat 22.aprila na Bojnickom zamku....
Odpovedať
Ahojte, ja mam tiez svadbu v Bojniciach, 3.juna a mam tazku hlavu, kde zohnat fotografa. :-S Chceli by sme z okolia PD. Nemate nejaky dobry kontakt? Lopatocka a Angel, mate rovnaky termin, to sa stretnete spolu, nie? :-)
Odpovedať
Kocky, co mate svadbu na Bojnickom zamku, neviete ako je to s hudbou? Mozeme si sami vybrat co nam pustia pred obradom a po. Ja by som velmi chcela aby kamaratka zahrala nieco na klaviri, neviete o takej moznosti? ;-) Ozaj, a co vyzdoba zamku? Robime si to sami alebo nam to uz pripravia?
Odpovedať
My ked sme vybavovali svadbu, tak nam iba povedali, ze v den svadby mame prist asi 10 min. pred a aby sme si nezabudli doniest obcianske preukazy a obrucky :-). Specialne na hudbu sme sa nepytali, lebo sme tam prisli 5 min. po uradnych hodinach a tetuska bola taka zlata, ze na nas pockala. Povedala nam este, ze ako doprovod tam budu male pazata, ktore pojdu pred nami. Asi by bolo najlepsie, keby si tam zavolala a opytala sa na to.
Odpovedať
Jej, male pazata ako doprovod. No to je zlate. :-)
Odpovedať
Pozri si fotky z fotoalbumov, tych co mali svadbu v Bojniciach. Tam je to pekne vidiet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
xrobacik, myslim si, ze okrem lopatocky a mna, tak bude viacej nevestickiek v tento den.... ja mam obrad o 14.30hod. v kaplnke.... a co tak ty lopatocka???? Ze by sme sa len predsa videli???
Odpovedať
Ahoj Angel, my sa mozno uvidime so Sall. Oni to maju o 15,00 a my o 16,00. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
xrobacik, mozno sa aj tak uvidime... ja budem mat aj obrad aj hostinu na zamku a po obrade sa ideme fotit. Obrad nam konci o 3-tej a fotit sa budeme hadam do nejakej 5-tej... mozno sa aj uvidime ako nevesticky:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?