Svadba v októbri 2013

Ahojte, máte niektorá svadbu v októbri 2013? My máme mať presne 12.októbra. Začali ste už niečo vybavovať?
Odpovedať
1
2
no mame zajednanu salu a hudbu. A rozhodli sme sa robit si vyzdobu sami, tak kupujem veci postupne aj na vyzdobu. VY ako? a datum? ani neviem :-) Moj drahy to nechcel mat ked je teplo, tak sme sa dohodli na oktobri, a ze prvy vikend moze hrozit este teplo, tak teda 12.-teho :-)
Odpovedať
no mame zajednanu salu a hudbu. A rozhodli sme sa robit si vyzdobu sami, tak kupujem veci postupne aj na vyzdobu. a datum? ani neviem :-) Moj drahy to nechcel mat ked je teplo, tak sme sa dohodli na oktobri, a ze prvy vikend moze hrozit este teplo, tak teda 12.-teho :-)
Odpovedať
ahoj ...tak sa pripajam k oktobrovym...presne 5.-teho...mame zatial iba salu zajednanu..ale uz realne pokukujeme po hudbe a kameramanovi...:D
Odpovedať
dievčatá s radosťou na duši opúšťam túto októbrovú tému...bo sa v sále uvoľnil 21. september..juchuuuu...:D
Odpovedať
No, tak o jednu menej :-(, ale gratulujem, ocividne si velmi spokojna so skorsim terminom
Odpovedať
čaute baby, ja som chcela tiež 5-teho, ale maminka ma vtedy narodeniny, tak neviem.... :-| , nechcem to miešať, čo vy na to?
Odpovedať
ja by som v tom nevidela problem, a z praktickeho dovodu, bude tam cela rodina , a jedlo a zakusky budu tiez zabezpecene :-), budete mat krasny spolocny den, a kazdy rok potom mozete spolu oslavovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj my mame svadbu v oktobri a mame zajednane salu, hudbu, kameramana, fotografa a kostol. Povodne sme chceli mat svadbu v septembri ale vsetko uz bolo obsadene ale oktober je tiez fajn myslim :)
Odpovedať
@lussynka61 tak vy uz mate tiez toho dost
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky... my mame 27.10.... a 28.10. ma moj drahy narodeninky... sme to tak trosku sklbili... :) my uz mame toho dost - salu, kameramana, fotografa, oznamenia porozoslane, knaza, a akurat dnes by mi mali prist satocky, tak len dufam, ze mi budu sediet a ze budu aj nejako vyzerat na mne... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my mame svadbu 19.10 a mame už salu, kostol, hudbu....a pozerame sa po fotografovi a kameramanovi :) tešim sa na krasne sfarbenú jesen :) aj farba výzdoby mi je jasná :) rozmýšlam čí agentúra, alebo či to všetko mam nechat na seba a vyzdobu organizovat sama. ake máte s tým skúsenosti??
Odpovedať
Článok sa načítava...
@samanta333 tak my si vyzdobu robime tiez svojpomocne. ked som videla tie ceny, tak som ani nerozmyslala. Ked som videla niektore vyzdoby, kde boli len poukladane servitky, v strede organza a par kaminkov a sviecok, a ta cena. Ja mam akurat vyhodu, ze sestra mi chodila na zahradnicku, takze mi bude robit aj svadobnu kyticu a teta ma aranzersky kurz, takze vyzdobu mam vyriesenu. a Farba mi je taktiez jasna, jednoznacne fialova :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@drobcek0909 Joj tak to maš super...maš pomoc :-) ja to budem asi tiež riešiť sama...mam už ako tak jasnu predstavu ako to bude vyzerat...ja chcem vyzdobu fialovu a jasnu modru (skoro tyrkys) :-)
Odpovedať
@samanta333 tak ja uz mam dost veci pokupenych, postupne co najdeme lacne, kupime, stale to vyjde ovela lacnejsie podla mna. a dost veci budem mat doma vyrobenych, tak uvidime
Odpovedať
Profilova fotka
@samanta333 Ahoj tak vidim ze mame rovnaky termin chcem sa opytat kde budete mat svadbu ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@samanta333 Ak stale rozmyslate, ktoreho fotografa rad Vam dam do pozornosti moju tvorbu a vyhody. Potrebne informacie sa mozete dozvediet skrz webovu stranku alebo najlepsie skrz osobne stretnutie.
Odpovedať
čaute baby, my máme 5.10 a už máme sálu, DJ, fotografku, koláče a torty, už mám vybraté aj šaty, ktoré si idem davať šiť, ale to až v marci a ostatné veci budeme riešiť na jar a v lete.
Odpovedať
Profilova fotka
@christiana81 tak zatial mame rezervovane na Medickej 2 alebo spoločensky pavilon...ale ešte to neje iste.
Odpovedať
Profilova fotka
@drobcek0909 a čo si budeš vyrabat doma sama?M? a odkial nakupuješ veci na svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@drobcek0909 no hej boli sme doma v auguste, kedze pracujeme v zahranici a nechodime casto na SK, tak sme to radsej naraz vsetko zajednali aby sme mali pokoj
Odpovedať
@samanta333 robime si take srdiecka s menovkami so sadry, velke srdce , co bude vysiet za nami na stene a sestra mi bude robit vypichovacky a ikebanu na svadobný stol , vyzdobu auta a vsetko, co sa tyka kvetov. Kvety na vyzdobu auta a kamienky som kupovala v roznych vypredajoch, kedze su tam pekne a najlacnejsie, a rozne sviecky a rozne drobnosti ako perly, drotiky a veci podobne som kupovala v jednom obchode v Nitre a v trencine.
Odpovedať
Profilova fotka
@drobcek0909 ja rozmyšlam, že tie srdcia kupim niekde..uvidim. To maš super, že maš taku pomoc od sestry :-) nebudeš mat s tym starosti a vybavovačky :-)
Odpovedať
@samanta333 ked bude to moje dorobene, odfotim . aspon pre inspiraciu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
takže aj ja sa k Vám pripájam.. my máme svadbu tiež 12. októbra :) máme zatiaľ zajednaného kameramana, fotografa, hudbu a sálu a tiež postupne nakupujem a vyrábam veci na výzdobu :-)
Odpovedať
budeme mat svadbu 26.10.2013 :) a uz sa neviem dockat.. mame salu,hudbu,predstavu o oznamku a o obruckach,ale nie definitivnu :) knaz oboznameny,svadobni rodicia a najdrahsi tiez :)
Odpovedať
myslite ze 26.10. uz nie je moc neskoro? bojim sa pocasia, jesen uz nie je taka pekna, take prechodne obdobie :/ strasne som chcela mat svadbu v oktobri, ale niekedy zaciatkom, no nic nie je volne, az 26. :( no jedno pozitivum som nasla, meni sa vtedy cas a svadba by bola o hodku dlhsie :) zajtra sa mam rozodnut :/
Odpovedať
@ewka12 jej, to je super, a datum ste si ani nemohli vybrat lepsi :-D
Odpovedať
@adka4d podla mna nie, a co sa tyka pocasia, mozno bude na zaciatku oktobra akurat prsat a bude zima a vy budete mat slniecko. pocasie je nevyspytatelne
Odpovedať
No tak sta pripajam už aj ja k oktobrovym, kedze sme dnes zaplatili zálohu na ,,sállicku,, ak sa to tak da nazvat ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?