Svadba v októbri 2011

Ahojte kocky, zalozila som temu na svadbu v oktorbri 2011, tak dufam, ze sa nas zopar najde ;-)
Odpovedať
tak som prvá...8. október :-N
Odpovedať
@zabkab30 my 22. oktober ;-) citam, ze uz mate vybratu piesen na prvy tanec, smiem sa spytat aku? lebo my sme este stale nevybrali...
Odpovedať
mám...The Rasmus feat. Anette Olzon - October & April...
Odpovedať
@zabkab30 to ani nepoznam, idem si to vygooglit :-D
Odpovedať
@adele15 :-) nám sa páči, lebo nechceli sme na nijakú ľudovku :-)
Odpovedať
@zabkab30 no ved prave tu nechceme ani my :-D len este sme sa nedohodli na konkretnej skladbe...a uz mate vsetko pripravene?
Odpovedať
tak zhruba mám o všetkom predstavu, máme už foto, hudbu, kameramana, sálu, kostol, svad. šaty + doplnky, len mám problém s výberom svadobnej výzdoby, som dosť nerozhodná...a vy už máte všetko?
Odpovedať
@zabkab30 No v podstate skoro vsetko, este akurat obvolavam hudbu, len sa neviem dovolat :-D a oblek zenichovi, ale ten az neskor, aby nam nahodou zenich z neho nevyrastol do svadby :-D ale ostatne uz tiez zhruba mame, co sa tyka vyzdoby to mam ja super, lebo kolegyna sa vydavala pred dvomi rokmi a co sa tyka vyzdoby, tak mi ona pozicia doplnky, vazy, kamienky a pod. Uz mate aj oznamenia? Lebo to bude u nas tazky oriesok, neviem sa rozhodnut...
Odpovedať
tak to s výzdobou máte super, ja neviem ako to vyriešim, ale uvidíme...oblek ženíchovi tiež až neskôr, lebo jeden mesiac schudne 10kg, druhý priberie 10kg, tak kto z neho má vyjsť...oznámenia ešte nemáme, lebo nemáme presný čas sobáša, tak neviem, ale tiež som už nejaké pozerala, len neviem neviem, mám dni keď sa mi všetky páčia a dni keď sa mi nepáči ani jedno... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky,aj ja sa pridavam. My to mame 22.10. :-) co sa oznameni tyka,ja som na tom podobne,raz sa mi nieco paci a potom zase nie :-) ale urcite chceme take klasicke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabkab30 ja som tiez 8.10. :-D
Odpovedať
@zdenkovia super... :-) už máš všetko?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikol18 aj ja som skôr za klasické, niečo jemné s pekným písmom .-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabkab30 ale nie kde ze....este je toho dost vela, co nas caka...ale tak este mame nejaky cas :-D
Odpovedať
baby máte už všetky vybrané svadobné šatky?
Odpovedať
@zdenkovia ani sa nenazdáme a už je to tu :-)
Odpovedať
Pridavam sa 8.10.2011 uz to nie su ani 4 mesiace.....a pred chvilou to bol este rok
Odpovedať
@zabkab30 no nastastie ja uz mam saty, som to tu uz pisala niekde, ze ja som bola v salone u nas v GA v Mercedes-e a bola som nadmieru spokojna!!! super pristup a kooopec siat na vyber. ty este nemas saty vybrate?
Odpovedať
@zdenkovia tiez som si to vravela, ze mame este cas (my sme zacali vybavovat az teraz nedavno), ale volako aj kopec siat uz bolo obsadenych, tortu mi cukrari tiez objednali len tak-tak, zakusky to iste...mam pocit, ze sa nevesty blaznia a uz dva roky dopredu vsetko objednavaju :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@adele15 No mi uz mame kolaciky zajednane, len este musime zaniest nejaky navrh torty, aku by sme si zelali....aj satocky som si bola uz skusat...len sa este rozhodnut pre tie prave :-D
Odpovedať
@zdenkovia ja som si tiez myslela, ze sa mi bude saty tazko vyberat, ale ked som si jedny obliekla a mame vysli slzy do oci, tak som vedela, ze to su tie prave ;-)
Odpovedať
@adele15 @jvlo @zdenkovia @nikol18 dievčatá hoďte tu obrázky svojich šiat, nech sa pokocháme aké šatky si vybrali októbrové nevesty :-)
Odpovedať
@zabkab30 ja som tam hodila foto z katalogu, prihodim tam aj foto zo skusky siat aj s mojou malickostou :-D
Odpovedať
@zabkab30 pridane ;-)
Odpovedať
@adele15 super...v akej farbe sú šatky? ivory alebo snehovobiele?
Odpovedať
@zabkab30 ivory...a podotykam, ze ked som sla do salonu tak s tym, ze chcem biele saty bez vlecky a mam maslove s vleckou :-D :-D :-D takze ono naozaj plati to, ze to treba vidiet na sebe a nie na vesiaku ;-)
Odpovedať
@zabkab30 ty uz mas satky?
Odpovedať
Profilova fotka
@zabkab30 ja mam hodene .... mozes kuknut a dat tipy
Odpovedať
Profilova fotka
@adele15 Presne s tymto suhlasim....
Odpovedať
@adele15 mám už :-) tiež som išla na snehovobiele a skončila som s ivory :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?