Svadba v okrese Bánovce nad Bebravou alebo okolí

ahojte nevesticky:-) na tej to (zda sa, že) super stranke som po prvy krat a chcem sa spytat, ci nahodou niektora z Vas nebude mat svadbu v BN alebo v blizkom okoli. alebo ci nepoznate niekoho, kto tu mal svadbu a ako s nou bol spokojny. tiez by som rada vedela, ake dobre svadobne salony su v okoli, coskoro mame s drahym svadbu a este sme do nicoho ani "nepichli" mame len zajednanu restauraciu...DJ, kvety, kostol...nic. tak poradte, ak viete, moc dakujem, Luciferova
Odpovedať
Ahoj luciferova. Neboj sa,ved mas 5 mesiacov. To sa da zvladnut. ;-) Zalezi aj od toho,na akych detailoch si potrpis. Co sa tyka salonov v Trencine su tusim 5. Cenove relacie su skor vysse(6000-15000),kedze je to vacsie mesto.Ak poznas trosku Trencin, tak v ulicke hned pod vezou na namesti najdes 3 salony pokope.A oproti poste na druhej strane je salon Amarel. V Benovciach nie je ziadny,aspon co som sa informovala. V Topolcanoch su 3. V To je najlepsi asi Regina,kde je velky vyber a lacnejsie nez v Trencine. Regina ma od4500-7900,-. A v dedinke Rajcany je tiez salon,ceny 3500-5000,ale pristup predavacky hrozny. :-| Dufam,ze som pomohla.
Odpovedať
jahodka dakujem, si poklad...viem, ze mam 5 mesiacov, ale rozhodne nezacinam od zajtra, minilalne taky mesiac este do nicoho "nepichnem" a cas tak leti...a ty si odkial, kde si si poziciavala saty ty? a svadbu mas kde? prepac ze sa vypytujem, ak si daka spriaznena dusa, bola by som rada ;-) inak vraj v Novakoch je daky dobry salon, nevies o tom, kde to je a tak?
Odpovedať
Ahoj v PD je zhruba 5 salonov. Ja som mam zajednane saty zo salonu Milady. Maju tri pobocky v Prievidzi, Novakoch a Partizanskom. Vyber siat maju velky a ceny od 4000 - 8000,- Predavacky boli ochotne a mile. Ten salon v Novakoch je Milady a je blizko autobusovej stanice, kusok od posty.
Odpovedať
Ahoj luciferova. Ja som z Topolcian a studujem v Trencine. Svadbu budem mat ale v Topolciankach. Odtial je snubencova babicka a je tam zamocek a pekny park. Chcem vyuzit to prostredie,aby boli pekne foto. Saty som si pozicala v Topolcanoch v salone na Obchodnom dome za 5900,- s doplnkami. Ale inak vyber doplnkov je tam bieda. A so satami som mala stastie,lebo tam dosla majitelka a dala mi vybrat si priamo z katalogu a objednat si ich.A cena je celkom fajn,nato ze su uplne nove a podla mojho gusta.Mam ich aj v albume.Ale su to tie druhe,pri ktorych je pisane,ze su moje. Lebo mala som inde rezervovane v inom salone, a tie som zrusila. O Novakoch nemam tucha. Este viem o salonoch v Piestanoch a okoli.
Odpovedať
ahoj jahodka, prosim ta a ako si knuknem ten tvoj album? som sa sem len vcera prihlasila a este sa nevyznam...vdaka..L
Odpovedať
jahodka, dako som sa v tom vysomarila a nasla som ich:-) tie su naozaj krasne...ale inak vsetky boli velmi pekne, neda sa povedat...uz sa na to vyberanie a prezliekanie zacinam tesit:-)
Odpovedať
ahoj luciferova. Prepac,ze som neporadila s albumom,ale nebola som vecer na nete. Dakujem za kompliment. Aj mne sa tie moje moc pacia. ;-) Aj mna najprv bavilo chodit zo salona do salona a pochodila som ich veru dost,ale potom som bola z toho unavena. Moja kamoska,ktora sa vydava ten isty termin,rezervovala hned prve saty,co mala oblecene. Tak sa jej zapacili. To bolo ale stastie. Tak ti zelam nech kvoly tvojim vysnenym nemusis pochodit kopu salonov. A odkial si ty,ked svadba je v Trencine?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, podľa mojich skúsenostije vynikajúci salón Milady v Novákoch, bola som spokojná s obsluhou, pani bola ochotná, nič jej nerobilo problém a sama mi vybrala šaty, ktorá som si nakonic uajadnala, mám ich v albume. Aj ceny sú prijateľné.
Odpovedať
Ahoj! No ja som priamo z BN. Nejaky salón je aj tu, no tam som ani nebola pozerať. Ja som si šaty vybrala tiež v salone Milady, v tom v Partizánskom. Obišla som ich viac (napr. Rajčany tiež moc neodporúčam - je tam neskutočne neprijemná ženská) S Milady som spokojná na 100% - krásny výber šatočiek a veľmi milá obsluha. Čo sa týka DJ a starejšieho v jednom, môžem Ti niekoho doporučiť. Bola som na viacerých svadbách čo robil a je výborný. Ak budeš mať záujem, kontakt Ti pošlem do IP
Odpovedať
ahoj luciferova kytice robia krásne v TN v Naomi, fakt som videla pár krásnych kúskov . Ja budem mať asi odtiaľ. A česať sa idem do VOGUE / je to priamo na mier.nám. v TN/, šaty mám z Púchova, omnoho lacnejšie ako v TN, ozaj je to pravda, že čím väčšie mesto tým drahšie šaty.
Odpovedať
ahoj bodka5, bolo by fajn, keby si mi nieco poslala, zatial nemame DJ-a a kopu veci este, ak o niekom dobrom vies, tak mi to mozes poslat na IP, vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?