Svadba v Myjave. (Myjavská veža)

Ahojte vsetky babulky z Myjavy a aj tie, ktore Myjavu nepoznate, ale zapojite sa do tejto diskusie. Vzhladom na to, ze ja som svadbu mala mat uz minuly rok, ale pre zle udalosti v rodine sme ju museli odlozit, tak som prestala aj s pripravami. No tento rok sa lady pohli a zacinam sa zasa viac venovat aj tymto veciam. Svadba bude asi v juni 2009 - este nie na 100%. Vzhladom na to, ze som z my, byvam teraz v ba ale celu rodinu mam tam,takze svadba bude na my. Takze budem rada, ked mi sem napisete hlavne hlavne z my a okolia nejake pripravy, co robite a popripade aj tie, co uz svadbu mali (co by bolo skvele), aby sme si navzajom mohli poradit a povedat, co je a nie je vhodne, kde sa co da zohnat, ake mate skusenosti s dodavatelmi a roznymi firmami a pod. Takze aby som vsetko zacala, tak: Miestnost - ja sa snazim zohnat si miestnost priamo na myjave pre asi 80 ludi, co mi zatial robi problem, pretoze chceme, aby to nejak vyzeralo, aby tam bola priamo kuchyna a hlavne, aby tam bol priestor aj na tancovanie, aby sme sa nemuseli tlacit. Saty - budu zo salonu Betty na Myjave - som nadovsetko spokojna na pani, ktora vie poradit, snazi sa naplnit predstavy nevesty a pod. Jednoducho je skvela. Taktiez aj pani vedla, ktora ma pozicovnu spolocnenskych siat. Nikdy sme nemali problem, je ochotna. Uz som u nej niekolko krat pozicala. Vlasy - potrebovala by som poradit nejaku kadernicku, lebo na myjave nechodim a neviem ktora je dobra. Moc dobrych ohlasov na myjavske kadernicky nepocujem.. Vizaz mam nejake tipy, ale tiez, ak niekto vie o nejakej sikulke, dam si poradit. Nechty neviem. Kvetinarstvo - poradte, s ktorym na MY mate najlepsie skusenosti pls. Vyzdobu si budem robit sama. Svat - chceli sme p. Jerigu, ale ten zevraj uz nerobi, tak dalsich nepoznam. Hudba - mam predbezne tip, ale treba overit.. dajte nejake tipy Foto a kamera - vobec netusim. A kostol ci urad? zevraj v kostole to trva strasne dlho (mam na mysli teraz evanjelicky) V tejto chvili ma nenapada dalsia dolezita vec, takze dufam, ze spojime sily a toto forum naberie ten spravny smer vdaka vam. Diky Vopred dakujem vsetkym, ktore sa pripoja a pomozu tak nielen mne pri priprave svadby.. :o)
Odpovedať
1
2
28
Ahojcek, tak sa teda pridavam, s pripravami sme zacali len nedavno, takze moc ti neporadim, tiez ratame minimalne s 80 ludmi, salu mame zajednanu v Brestovci, je pekna a priestranna a skor zase uprednostnujeme vlastne kucharky a obsluhu... Inak svadby sa konaju aj v tom novo postavenom penzione ci hoteli ci co to je, ale je to tam dost drahe... Bude to v evanj. kostole a na dlzke trvania sa s fararom vopred dohodneme, myslim ze tomu bude pristupny... ;-) Hudbu mame cimbalovku a este jedneho znameho, ale neviem ako sa ta skupina vola... :-N Kvetinarstvo jednoznacne p.Durisova Foto p. Mockovciak, robi krasne originalne fotky Kamera, kadernicka a vizazistka este nemam... :-) Saty si davam sit v salone v BA Uf je toho vela, ale daj aj ty typy ktore uz mas ;-)
Odpovedať
jeeeeeeej, tak som rada, ze sa nasla prva nevesta :D som rada velmi! :o) no my sme boli na svadbe v brestovci v aprili mojmu bratrancovi, ale tam sa zevraj nevari, musim sa bratranca opytat ako to tam riesili ale videla soom ako tam dovazali varnice (ak to budete aj vy mat v kulturaku na konci brestovca) ta sala je pekna aj by som si to tam vedela predstavit, ale ak sa bude musiet doviezt jedlo.. neviem este, rada by som mala vsetko hned po ruke.. na my..ak sa vsak nezozenie tak budeme nuteni bud tu na brestovci alebo v krajnom a okoli..co uz.. a ten hotel neviem teda, myslim si osobne ze bude urcite drahy.. obsluhu ja budem mat svoju jasan. a mojho draheho neviem presvedcit na kostol, ja by som to rada mala v kostole. a cimbalovka kolko vas stoji? som pocula ze oni pytaju tak 8 tis? lebo aj nad nimi sme premyslali ale ich je tam viac nie? moja segra mala p. Kubovciaka-ten bol sam ale postaral sa nam o taku zabavu ze ak sa bude dat tak si ho objedname aj my.. uvidime.. a kvety u andrejky robia pekne ale sa mi zda ze poslednu dobu robia pekne a lacnejsie v centrume B, tak uvidim.. ale ja viem vyrabat vela veci mozno pierko vyrobim ja a kyticku (chcem obycajnu) necham na ostatnych.. fotografa vyberiem asi v ba a rozmyslam ze za foto si aj priplatim ved fotky su na cely zivot, takze to hladam..a ten p. Mockovciak je odkial? topanky som si kupila v obuve na my tie uz su doma od min. roku make up- segru malovala p. Janovickova z Myjavy uces robila p. Krcova v salone Betty ma priestor.. a sa mi pacilo to, ze moja sestra ked sa vydavala, tak ju v salone namalovali, ucesali, aj obliekli a od tial isla uz priamo na svadbu :D tie tety su tam fakt velmi mile.. a musim si spomenut co treba este lebo naozaj je toho vela a musim pozriet - mam to poznacene vsetko co uz mam a co chyba.. a vidis, este obrucky mame z PN su v albume vidno..
Odpovedať
no cimbalovka su nasi kamarati, takze peniaze nejak neriesime... Mas pravdu v Brestovci sa nevari a prave to nam vyhovuje, lebo kucharky budu tiez po znamosti, vies treba setrit kde sa da... ;-) http://www.mm-studio.sk - tu je stranka fotografa, fotil sestru na maturitne oznamko a spravil jej krasne fotky za min. sumu...je tuto z MY takze hovoris ze v tom salone Betty poskytuju aj taketo sluzby co sa tyka ucesu a licenia? Mozno sa tam pojdem spytat, este viem ze aj na Starej Turej je dobra kadernicka, ale nepamatam si meno, ja tieto veci budem riesit az tak za mesiac, teraz mam prioritu saty a ostatne potom... este co sa tyka svata, tak to robi aj Jarko Durec, inak moj kolega, tak dufam, ze mi neodmietne, ale este som to nespominala... ;-) a co oblek pre zenicha? kupujete ci poziciavate? Moj drahy je sice katolik, ale u nas v kostole s tym neni problem, nemusela som ho ani prehovarat, brali sme to ako samozrejmost, ja proste nemusim pocuvat tie operne arie a recitaly na urade... V kostole sa mi to zda take osobnejsie, komornejsie, ta atmosfera je uplne ina (hoci nie som konfirmovana, cize este toto musim doriesit...)
Odpovedať
a mohla by si sa spytat kolko stoja ked by sme ich chceli objednat?myslim tu cimbalovku, ak budes taka dobra. :-) a kedze sa v brestovci nevari, tak nie je podmienka ze ak treba stravu navarit a doviezt ze su na to urcene kucharky? ja som si to tak myslela, lebo ak by sme chceli napr. na gympli tak tam su urcene kucharky aj to kde to uvaria. tak preto som v tom mysleni taka asi vies? :-( tu stranku som pozrela, foto ma naozaj pekne a aj to meno mi nieco hovori, aj ho asi poznam, neviem x-) no a co sa tyka toho salonu, tak tam poziciavaju saty ale ta vizazistka bola dohodnuta s mojou sestrou ze tam ju pride nalicit, to je mimo salonu, to salon neponuka taketo sluzby,ale neviem co sa odvtedy zmenilo, a kadernicka tam ma svoje priestory, to je tiez mimo sluzieb salonu.. to bolo len vsetko podla dohody jarko durec.. tiez zname meno..ale ved na myjave sa pozname vsetci navzajom aspon menom :D min. z videnia urcite :-D a on to robi ako dlho? oblek urcite kupime, poziciavat nebudeme, to asi nema vyznam, moze ho vyuzit aj neskor, my totiz pracujeme vo fin. oblasti a obaja musime mat elegantne oblecenie, cize vyberieme nieco take aby sa dal aj neskor nosit. a ak aj nie, tak aj tak kupime, alternativu pozicania obleku sme ani nebrali do uvahy, a viem ze sa da kupit v pohode v madarsku a drahy hovori ze aj v rakusku..ale ja skor asi to madarsko, este kym nie je euro nas to vyjde v pohode.maju tam velky vyber a lacne pekne.. aspon mali..neviem ako teraz..este sme tam neboli. a ten kostol,mno.. ja som evanjelicka a pre mna by to bola velka nadhera mat svadbu v kostole, ale moj milacik je "neveriaci" ak sa to da takto povedat a neuznava taketo veci |-| tak som ho prosila aby aspon kvoli mne, kvoli tej krasnej atmosfere, ale on len urad a tak..no neviem..snad ho este nejako zlomim, len asi by potom musel "zlozit skusky" nejake, kedze je bez vyznania a nie je konfirmovany. ja som a ak by on musel niieco preto robit tak vopred viem ze to je uz teraz stratene.. ;-( ak by sa to dalo vybavit len nejakym podpisom, dohodou alebo co ja viem..tak budem do neho vrtat dalej :D mozno ho zlomim nakoniec :D svadba v kostole je proste svadba v kostole... ;-) :-)
Odpovedať
nie v brestovci nie je taka podmienka, aj preto nam to vyhovuje. Je tam kuchyna aj riady, ale je na tebe, koho si tam dovedies, aby uvaril... No predpokladam, ze v tom kostole to asi nepojde len tak, ja som to tiez chcela vybavit len nejakym podpisom, hoci som pokrstena, len nemam konfirmaciu, ale sama neviem co vsetko budem muset podstupit...Ved potom dam vediet ;-) Na tu cimbalovku sa spytam. No s tymi menami mas pravdu, na Myjave je to proste tak, mam pocit ze aj teba poznam z videnia urcite podla fotky...Proste je to jedna velka dedina, ale uz si zvykam... :-D Na kameramana nemas nejaky typ, lebo ja vooobec neviem :-. A inak kolko tak ratas s pribliznym rozpoctom, lebo ked som tu citala v niektorych temach, ze kolko dali za taku svadbu, tak sa mi mierne oci podvracali :-S
Odpovedať
tak to je skvele co sa tyka tej saly. ja ked som videla tu kuchynu po svadbe rano tak som sa cudovala ze kde to tam uvarili :-N chichi.. som zvedava co vas v tom kostole caka teda, dufam ze nic, co by toho mojho odradilo este viac :D esteze my mame az bud.rok, ze si mame cas povedat s inymi co bolo treba urobit.. a ty si z my? si sa tam narodila, chodila do skoly a byvas tam? alebo tvoj priatel? lebo tu foto nie je tak dobre vidno, tak si nie som ista :-p kameraman? netusim, akurat dnes si prechadzam firmy, ktore su tu priamo na stranke.. a este mam jedneho pana, ktory dohadzuje taketo veci..tak sa ho mozem spytat, on to robi 20ci 30n rokov, aj hudbu, kameru a pod. aj vino aj vsetko mozne vie zabezpecit, tak ak chces tak povedz co potrebujes a ja sa ho spytam ci to vie zohnat.. taky znamy.. a rozpocet? ten neriesim..zatial nie ak vobec.. lebo co treba kupit kupujem priebezne stale ci stuzky, balony, kvety a pod. a najvacsia polozka bude jedlo priamo na svadbe a ubytovanie hosti..vidis este to ma napadlo..budes mat nejakych hosti ktorych budes musiet ubytovat? lebo zhanam aj spanie a zatial jedine co sa da je priemyslovacky inernat..tam som chcela aj svadbu ale 80 ludi uz je dost a keby nas bolo do 80 tak je tam jedno malilinke vecko, ktore urcite nebude stacit pre tolkych ludi a zvlast pre mna nie v tych satach.. takze odkladam si blocky zo vsetkeho co kupim a potom to spiseme dokopy, nedala som si nejaky strop lebo mna bavi aj vyrabat rozne dekoracie, co nepouzijem teraz, pouzijem neskor a ked to kupujes postupne tak sa to da a strati sa to.. horsie to bude s vacsimi polozkami.. ale viem ze na jedneho clena rodiny mozem pocitat s tisickou, myslim.. hm? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Zeny! Hlasim sa k Myjave, aj ked z Prahy. Máme svadbu o 2 mesiace, takze ak zhrniem co mame: svat - Jeriga hudba-coufalici foto-video - zitnanski z Topolcian saty-Betty My vlastne vsetko mam v albume vyzdoba - 100% vlastna kvety - Duriska sa na moj vkus zhorsila, takze asi centrum Bé, balážka obrucky, oblek,...vsetko kupene ubytovanie cezpolných (40 ks) na intráku strednej zdruzenej skoly povodne sme to mali mat v novom hoteli, ale 1. nezmestime sa tam, 2. neviem ci to stihnu otvorit, 3. drahy bude nas 92, takze sme volili variantu vynoveny kulturak na Poriadi + kompletný catering cez Rúžičku.
Odpovedať
Profilova fotka
vlasy - ta mlada holka nad hlavnou postou mejkap - Janovickova nechty - tie si dam radsej urobit v Prahe a urad, na nasu poziadavku mat sobas o 16:00 pozerali jak na najvacsiu vynimku, ktoru urad udelil :) No, na Brestovsky kulturak som pocula, ze maju problem s vodou...
Odpovedať
ahojky holiska :) tak som rada ze aj ty si sa pridala do nasej diskusie a o to viac to tesi ze este z takej dialky ;-) ty mas svata jerigu? a on este robi svadby? lebo som pocula nieco ze on uz nechce moc robit.. a na coufalikov som snad este zle ani nepocula.. zevraj su v pohode a zitnanskych som akurat pozerala teraz na nete maju pekne foto, mozes sem potom pridat nazor ked budete mat po svadbe? by ma to zaujimalo.. ty si na tie albumy ako ja..ze 3 albumy z priprav nestacia na vsetky tie napady postrehy a pod? x-) chichi.. co sa tyka tych kvetov..uz som tu aj ja pisala ze sa mi zda ze v centre vedia urobit krajsiu kyticku a este aj lacnejsie.. ked sa vydavala moja segra tak si dala u durisovej urobit kyticu a dala cenu do 1000 max 1200 a ked ju prisla moja mama vyzdvihnut v sobotu na svadbu tak stala cez 2tisicky..skoro ju tam prevratilo za par ruzi v kyticke.. sorry ale ak sa raz na niecom dohodneme a niekto si na tom prihodi len za to ze je to svadobne.. a zvlast o taku sumu..je to blbe..takze taku mam ja skusenost..ale to bolo uz davnejsie.. a kde si kupovala oblek na draheho? my este nemame a ak sa da niekde na sr zohnat pekny a za dobry peniaz..dam si poradit :D stredna zdruzena skola to tam ako boli policajti a colna? tam sa da ubytovat? a kolko tam stoji noc? a ake su tam izby? my sme planovali na priemyslovackom inernate..tam je cena 150 za min. rok ale som pocula ze to zdvihli na 170..za osobu na noc.. a vy ste si vybavovali nieco priamo v hoteli s niekym? mas o tom nejake info? co by to stalo? zevraj sa ma otvarat v juni som pocula..a aka je kapacita ludi v hoteli ked sa tam nezmestite? a ako to vyzera na poriadi? mas nejake foto? tam som veru nebola a ani ma to nenapadlo ked mam pravdu povedat..a tam je aj kuchyna kde sa da varit alebo jedlo doveziete? musim sa vsetko povyzvedat ked ty uz si v pripravach tak daleko a ja meskam :-N a preco je s uradom taky problem? ved byvali aj o piatej sobase .. a som pocula ze teraz sa da kazdy druhy tyzden len dohodnut sobas? to je trosku pribrzdene nie? preco sa pary musia prisposobovat otvaracim hodinam uradu? ved ak si niekto vyberie nejaky datum svadby tak je to preto ze sa mu paci nie? aspon moj nazor.. preco vam udeloval nejaku vynimku teda nechapem ked su tu na to aby sobasili a nie kecali do toho.. na ten brestovec sa mozem opytat, my sme tam boli na svadbe teraz v aprili..
Odpovedať
Profilova fotka
hej, mame...ale mozno je to naozaj vynimka, je to mamin ex-kolega, takze to pre nas urobi x-) Coufalik je kolega, takze pohoda, snad nas dokazu dobre zabavit. Zitnanski su uplne super, s Katkou skypujeme, to je jedina vec, ktoru beriem, ze bude na 1000% dobra. kvety - urcite Balazka oblek sme boli kupit v Ozete v Trencine, je tam podnikova predajna, takze super ceny. Vestu davame sit Evke Stefunkovej (ta co poziciava saty),teda mozno jej, mozno jej kolegyni. Saty po polnoci budem mat od Evky... Hej, intrak je presne ten nad policajtami. Noc stoji 220 tusim. Este na nedelu rano tam bude pohostenie pre cezplnych, takze pohodicka. Povodne sme mali mat svadbu na plavarni, ale nejako tu plavaren nemusim...takze ideme na to poriadie. V hoteli sme jednali priam s prevadzkarom, boli sme si to tam pozriet. Bude to tam krasne, ale max pre 65 ludi. :=/ Na poriadie ideme v pondelok, vyzera to tam velmi slusne, nova kuchyna, jedalensky servis, zavesy...ale len tie starosti, ze si to tam musis zorganizovat sama...navleky mam uz objednane, vyzdobu objednavam z netu a jedlo privezu. Urad nekomentujem. Je pravda, ze sobasia obtyzden a aj tento nas termin sme si museli vyziadostovat u primatora...no proste klasika MY, neprekvapia :-) Ty mas teda termin kedy?
Odpovedať
Cafte holky, fuha ale ste toho popisali... No co sa tyka tych kvetov, robi u angely moja dobra znama, takze preto nad tym nepremyslam... Pistu Jerigu tiez dobre poznam, chodila som k nemu do suboru kedysi, ale predsa len nejak sme uprednostnili mladsieho cloveka... ;-) Ten Brestovec uvidime teda, ale teraz sa tam vydava v juni jedna znama, tak sa potom popytame, ci boli nejake problemy s vodou ci nie... No a to ubytovanie tiez musime riesit, lebo priatel je z Kysuc, plus este nejaki kamarati z vysky, dokopy to bude min. 40 cezpolnych(stale dufame, ze niektori nepridu :-), inak by to bolo aj cez 60), ktorych treba ubytovat... Tiez sme rozmyslali nad priemyslovackym intrakom, ale este nas napadlo, ze by bolo celkom dobre objednat na noc celu chatu na Starkej, tam je aj prijemne prostredie a vsetko... mimam hej ja som cista myjavacka, ZS, gympel tu, VS Nitra a nakoniec sme sa tu aj s drahym dako usadili, nikdy by som netusila, ze budem niekedy robit tam kde robim, ale prijemne ma to prekvapilo... ;-) :-) A baby ktora je to ta Janovickova? A kde robi? Moju segru licila na stuzkovu Borovska a bolo to fakt nadherne, takze este nad tou premyslam. No a povedzte mi este kedy je taky deadline, ze uz je treba ten makeup a kadernicku fakt zajednat, kolko asi dopredu, aby som vedela, kolko mam este casu na premyslenie... Asi uz moc nie, co? :-N :-D Ja neviem, ja nejak extra nestresujem zatial, dufam, ze ma to ani nepostretne. :-D To len vsetci okolo mna na mna divne pozeraju, ze som akasi prilis pokojna a pritom skoro nic nemam zajednane :-D Hlavne tie saty uz budem muset riesit, uz mi odpisali z par salonov, ze su schopni moje zlozite predstavy zhmotnit, len si este vybrat ten pravy, lebo na reparacie uz nebude cas ani priestor...
Odpovedať
janis24 ahojky. no som tu toho popisala vela ale kedze som zrazu nebola prihlasena a dala som odoslat spravu tak to tu nie je..takze mozem pisat odznova ]-( takze aj ja som sa narodila na my, aj zs na my, stredna v se, ale vratit sa chcem na my.. v ba som len kvoli praci co sa tyka toho brestovca, vcera som volala bratrancovi ktory tam mal svadbu v aprili a hovoril ze ziadne problemy s vodou nemali, tecie aj tepla aj studena, ziaden problem a v com sa lisi intrak izby zdruzenej od priemyslovackych? lebo ak je to slusniejsie tak aj my dame na zdruzenu ale ak to ma byt taka ista "kategoria" tak ich dame na priemyslovku tam to stoji 150-170 neviem presne..takze par tisic usetrim tym padom.. ale vcera som volala s nasimi a hovorili ze aj na starej myjave je obnoveny ten kulturak ci neviem nejaka miestnost a je to rekonsturovane upravene a tym padom nas tiez napadla alternativa prenocovat v tych chatkach.. :) jankovicova zevraj ona robi (neviem ci este stale) v skolke a segra ked bola na skuske tak bola nad postou,(neviem ci tam ma svoje miesto) a robi to len tak..ale to bolo asi tak 4 roky dozadu..a borovska je ktora? ta to robi len tak? alebo ma na to firmu ci co? a vies co? moj nazor na ten deadline je, ze nevsimaj si ostatnych a rob veci tak aby si hlavne ty z toho mala aj radost a uzivala si to a nepocitovala to ako nutnost vybavit to alebo ono.. ja ked som svadbu pripravovala min. rok, moj plan bol vybavit najskor velke veci a potom tie detaily (kedze som chodila na my obcas) vybavovala som ked sa dalo a napr. saty, kadernicku a salu som vybavila za jeden den aj urad vlastne.. to bolo konc.januara-februar a svadba mala byt 30.6. oznamko, menovky, pierka a pod. vsetko potom postupn doma samovyrobou. takze ked mas predstavu o tom co chces a kde sa co nachadza kde co najdes tak vobec netreba stresovat a nepoznam ludi, ktori by pri priprave stresovali. tot moj nazor.. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte kocky, prva krat mi to nejak zblblo a nenahodilo mi to :-S Citala som vas a kedze aj ja som z Myjavy a svadbu sme mali 29.9.2007 tak tot moje resume: Saty - salon Betty (super vyber aj pristup) Popolnocne saty - site vedla u Evky Oblek - Buno Holic, sili tam aj vesticku Kosela - sita na mieru Porthos Trencin Kyticka a aranzma na hlavny stol, kytice pre mamy a druzicku - Centrum B (velmi pekne urobene), som im doniesla vzorovy obrazok svad.kyticky
Odpovedať
pokracujem: Hostina - gympel sala (pekna sala, ale bol problem s kuchynou a aj s pristupom "niektorych" ludi tam) Obrad - vrbovce kostol (myslim ze sa niekto pytal na obrad v kostole, tak moj nebol krsteny, ja len krstena, tak sme si absolvovali krst (teda ten len moj muz) a potom spolu konfirmaciu tu na Myjave, za co sme dostali riadnu sprchu, ze obrad mame na Vrbovciach :-S Licenie - Katka Borovska - super sikovna vizazistka, ktora je teraz na materskej ale myslim ze co sa tyka licenia, dalo by sa s nou dohodnut
Odpovedať
Profilova fotka
Cau mima, zbadala som daco o Myjave a jasne že ty tu nemožeš chybať... :-) Vidim že si dokonca diskusiu začala :-D No ja sice o MY neviem poradiť nič, ale dufam ze si vybavíš všetko čo potrebuješ...Pisala si niečo o starej Myjave o spaní v chatkách ako o jednej z alternatív, ak je to tam kde mal brano svadbu tak tam to bolo fajn.... No a ak si ešte tu len my daj vediet či prides na MY bud víkend-t.j. 30.5.- 1. 6....lebo ja s Vladom sa chystame, tak ak prides tak pokecame :-)
Odpovedať
zoska ajojkyyyyyyy :) hehe som tu tak vydrz idem ti napisat aby si mi nezdrhla :D
Odpovedať
no jasan ze som tu sak so myjafcanka ne? :D hehe tak sa radim tu so zienkami co sa da vybavit, kde sa kupuje a zhana a podla mna vobec neva ze ty si vybavujes v martine pretoze tiez zhanas aj mimo co sa tyka obleku a pod takze mozes napisat nejake detajliky :D chichi.. a som celkom rada ze sa to zacina rozbiehat toto forum.. babulky ani neviete aku radost mi vsetci robite :D zoska no prideme na myjavu bud. tyzden, vcera som telefonovala s jarom ohladom svadby v brestovci a co im zostalo z vyzdoby tak mi to hned oznamil, ze aj fredy aj miro..takze jasan ze sa vidime :) idem ti napisat rp nech to tu nevypisujem :D miroslava22 diky ze si prispela :) velka vdaka :-) takze aj ty viac k centrumu B? sa mi zda ze je to tam lepsie pomaly ako u durisky vzhladom na to ze chceme mat na gymnaziu hostinu tak prosim ta napis ake problemy ste mali lebo ak bude problem tak to asi necham plavat..viem ze tam nie je funkcna kuchyna ale jedlo sa predsa da doviezt.. a obsluhu si zajednam svoju.. a tym padom keby sme chceli mat svadbu v kostole tak sa moj musi dat pokrstit a konfirmovat? inak sa to neda? a co to obnasa ta konfirmacia lebo ja ked som konfirmovala tak som chodila na hodiny dlho a vela naraz nas koncilo..ved vies..ale ked je to takto individi tak ako to riesia? musi skladat nejake skusky ci co? tak co sa tyka tej katky borovskej ked si ju tu pochvalujete tak aj ja sa asi dam nahovorit..ved nie je problem potom so skuskou keby nahodou nie?
Odpovedať
Ak sa da rada poradim ;-) Co sa tyka Katky Borovskej, sa mit o velmi pacilo, bolo to nieco ine, lebo ma nalicila do fialkova, co som teda najprv nemala v plane taku farbu, ale bola som u nej na skuske a pacilo sa mi to Totizto ja som mala dost velke stresy co sa tyka licenia, lebo som povodne bola u inej kozmeticky a v pondelok pred svadbou som bola u inej kozmeticky objednana na skusku, namalovala ma a kedze ja mam dost citlivu plet, mi ta znacka nesadla a ja som dost opuchla. Viete si predsatavit aka hroza to pre mna bola :-D :-p
Odpovedať
tak som si myslela ze sa budem malovat nejak sama, ale nakoniec som vo stvrtok skocila za Katkou, skusila ma namalovat a v pohodicke tak nakoniec tak ;-)
Odpovedať
zoska to o tej starej myjave som pisala nie o tej hlavnej budove,ale v normalnych chatkach co su vsade okolo :D ale to je zatial len taka neformalna uvaha..ved vy aj tak budete porozdelovani niekde na my, to len matova rodina asi bude treba..ale to sa este vsetko dohodne.. to je zatial este menej podstatne ako ine.. ale vies si predstavit ze by sme si dali zurku po v tych chatkach? hehe take nema nikto :D ohnicek a podme :-D hehe.. v tej budove hlavnej na starej myjave sa mi nepacia tie steny namalovane povesanym pradlom..keby to bolo na bielo tak sa dam nahovorit.. v takom stave akom je to teraz sa to hodi skor na nejaku oslavu ineho razu..nejake narodky a tak.. moj nazor.. ale zasa by som si vedela predstavit celu svadbu tam keby sa spravil obrad tam vonku na tej krasnej zelenej luke hned pod budovou a hostina vo vnutri :-) ;-) .. ach snivat sa da fakt o vsetkom..len pocasie je take nevyspitatelne... :-( 8-(
Odpovedať
miroslava22 a mozesm mi prosim ta poslat na nu ciselko? ja by som velmi rada sa teda nejak s nou skontaktovala a dohodla sa s nou a nesuri to kedze je teraz na materskej lebo my planujeme svadbu az na 6.6.09 predbezne..to este nie je iste..takze tak.. ja som si predstavovala ze by som sa dala namalovat na zeleno kedze vyzdoba a aj vsetko bude ladene do takej farby ale velmi sa mi paci ked som namalovana do hneda takze asi tak aj budem chciet.. ved to sa potom vsetko da dohodnut s nou.. a napr. ta p. jankovicova na skuske mojej sestre namalovala jedno oko na ruzovo a druhe na modro a sme porovnavali co sa hodi viac a aj vecer sme mohli porovnat co vydrzi dlhsie a co je viac vidno.. :-D
Odpovedať
aj mne skusala aj na modro, kedze som modrooka, aj na hnedo a nakoniec som bola fialova :-D Poslem poslem, jsasna vec, len ho muism pohladat ;-)
Odpovedať
u mna viem ze to hneda isti :) ale rada by som vyskusala zelenu kedze ja osobne ked si dam zelenu sa mi to nepaci :) ale predsa profesional je profesional... 8-) ale mozno aj na mne vymysli nejaky zazrak :-p ved kludne to hod potom do rp-cky..tam sa to aspon nestrati :D a vyzdobu aku ste mali na gympl? my chceme mat zelenu ale tej oranzovej je tam habadej tak neviem ci sa to bude hodit k tomu..a robili ste si sami alebo ste na to mali niekoho objednaneho? a kto vam varil a obsluhoval? a svata hudbu kameru a foto ste mali koho? sorry..tolko otazok ale pomoze to min. mne ak nie aj ostatnym x-)
Odpovedať
za chvilku sa ti venujem, len este pomedzi to aj rychlo pracujem :-D
Odpovedať
ved aj ja..vobec sa nemusis ponahlat..ja sa snazim tiez pisat popri praci..a tiez mam teraz nakopenu :-S 8-( takze odpisem neskor :-x
Odpovedať
po troche to budem pisat, nevadi? Hudba - caltikovci,Nonstop sa tusim volaju, hrali do siestej do rana Stary svat - p. Jeriga
Odpovedať
mimam myjava je mala, poznam ta 8-) vyzdoba - marhulova s bielou a kombinovane s listkami brectana kameraman - p. Guga z Prasnika, na ten termin nebolo mozne nikoho zohnat, nakolko my sme totiz trochu na to pozabudli, resp. sme sa spolahli ze to netreba zajednavat velmi dopredu, a mylili sme sa
Odpovedať
Profilova fotka
ste sa tu rozpisali :-) Inak, k starej MY a kulturaku...tam to otvaraju na jesen, vraj salu pre 100 ludi. Ale to uz budem vydata pani :-) Inak MY je ozaj biedna co sa tyka sal :-|
Odpovedať
holiska aj teba poznam xi xi to mas teda pravdu, my sme s tym mali hrozny problem kedze sme mali obrad na Vrbovciach, tak som chcela mat hostinu priamo na Myjave, lebo keby sme to dali povedzme do Brestovca alebo kam, tak nasi hostia by stravili hodne casu v buse :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Miri a odkial? Mozno aj ja Teba, ale z tej pidi fotky ee.
Odpovedať
1
2
28
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?