Svadba v Michalovciach

A je tu Nový rok. Rok, v ktorom sa možno pre niektoré z nás udeje plno zmien. Tých menej pekných, ale hlavne nádherných pre tých, ktorí sa v tomto roku rozhodli spečatiť lásku s ľuďmi, ktorých milujú. Verím, že sa nájde aspoň pár ľudí, z tohto okolia, ktorí radi obohatia niečim zaujímavým alebo potešia dobrou radou. Ešte raz nádherný rok 2009.
Odpovedať
1
2
19
ahoj fajndievča, aj tebe všetko naj do nového roku, ak chceš, pridaj sa k nám do témy 2009, sme tam kolektív dievčat, čo budeme mať svadbu tento rok.
Odpovedať
Rada skočím i na iné témy, prešla som ich už skoro všetky čo sú tu a tému 2009 čítam dosť často, no oveľa radšej by som privítala rady od dievčat z Michaloviec a okolia, preto práve téma: Michalovce. S prípravami som ešte len na začiatku a práve tu, by sme si mohli s inými dievčatami v tomto okolí vymeniť dobré rady, čo sa týka Michaloviec a okolia.....hudba, kameraman, kvety, fotograf...atď.
Odpovedať
Profilova fotka
sice ja nie som priamo z MI, ja som z TV , a moj drahy z VT , ale od MI nie sme daleko , snad ti budeme moct s niecim pomoct
Odpovedať
hej hej, to máš pravdu, alebo skús osloviť dievčatá čo už mali svadbu v tvojom okolí, tie ti určite poradia, ja som na to išla tak.
Odpovedať
Ahoj ivka219 Tak to je super, že niekto pochopil o čo mi ide... Prečítala som si už mnoho fór a mnoho tém, ktoré sú tu, no veľa z nich nemôžem využiť kvôli tomu, že sa to týka Bratislavy, Nitry....atď...isto mi nepomôže taký kameraman, alebo fotograf z Bratialavy. Chcela by som si vymeniť konkrétnejšie zaujímavosti a isto i dobré rady tu v našom okolí a samozrejme tu patrí i TV,HE,SO,VT a aj KE nie je zlé.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to som rada , kedze nasa trebisovsak tema velmi nefunguje snad sa to rozbehne tu
Odpovedať
No musím povedať, že väčšina dievčat po svadbe v našom okolí tu už nechodí a iste v roku 2009 bude v trende niečo iné ako bolo v roku 2005 ale i to nie je na škodu, staršie - múdrejšie. No je fajn poznať názory ešte aj niekoho, kto sa na svoj najšťastnejší deň v živote len chystá.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim , preto si prave vymienat nazory s jednou holkou ty si ako na tom s pripravami ?
Odpovedať
Prešla som skoro všetky webové stránky týkajúce sa svadby od svadba.sk až po onlinesvadba.sk, no bolo tam strašne veľa rád...čo sa týka príprav hlavne zapadoslovenského kraja...hlavne skupiny, svadobné agentúry, kameramani, no čo sa týka nášho okolia, tak informácie sa získavajú veľmi ťažko. Z mojich známych z nášho okolia mi každý hovori niečo iné....no ako budem vedieť, že si vyberám správne, ak mám informácie len od 1 osoby. Práve preto toto fórum, aby som si nerobila ťažkú hlavu z príprav ako teraz, keď si na svadbu pomyslím, ale aby som si to mohla užiť vďaka ďalším žienkam v tomto okolí.
Odpovedať
A iste sa ich tu nájde dosť.
Odpovedať
Profilova fotka
no mas pravdu o vychode sa velmi malo pise, a zhanaju kontakty
Odpovedať
áno, áno presne tak....najprv som to tak robila, že som získavala informácie od tých žien, čo už svadbu mali, ale neviem prečo, ale tie žienky čo už svadbu mali, tak už nie sú také ústretové ako my, ktoré sa na najkrajší deň nášho života ešte len chystáme....neviem prečo? Myslím, že si skôr vymeníme informácie my, ktoré ešte len chystáme svadbu, ako on žien, ktoré majú po svadbe a teraz už majú iné plány...veľa z nich sa už zaoberá dieťatkom a tak.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
myslim ze tie zeny co svadbu mali uz malo navstevuju taketo fora
Odpovedať
Niektoré žienky si budú asi myslieť, že som spadla z marsu, no fakt čo sa týka Michaloviec a okolia mám strašne málo informácií, dokonca ani neviem aké skupiny tu na východe v okoli sa dajú zohnať, či sa tu nájde dobrý kameraman a fotograf, ktorý mi urobí naozaj také video a fotky ako si budem priať a to platí aj o kytici. Stále len čítam, že najprv si nevesty kytice chvália a nakoniec tu po čase nápíšu, že ich kytica bola úplne iná ako si vysnívali.....podľa mňa by sa také niečo nemohlo ani stať.
Odpovedať
Profilova fotka
este nemas nic rezervovane ?
Odpovedať
Profilova fotka
ste obaja priamo z MI?
Odpovedať
No rozumiem tomu, ak všetko počas svadby nevýde podľa predstáv...je to normálne, no viem, že určite bude lepšie ak si popíšeme s babenkami tu v okolí a vymeníme si rady ako by nám mal radiť niekto z Detvi, Malaciek a tak a ešte sa pohnevá ak jej napíšem že jej rady, čo sa týka fotografa, hudby, kameramana a výzdoby nepotrebujem.
Odpovedať
Profilova fotka
no niektore baby su tu vazne hhrozne a ine zase radi poradia
Odpovedať
Ja nie som priamo z Mi. Som z malej obce pod Michalovcemi z Pavloviec nad Uhom a priateľ je priamo z Mi. Termín nemáme dlho boli sme si ho rezervovať ešte len v decembri a svadba by sa podľa všetkého ak všetko víde a PánBozko nám bude priať mala konať 19.09.2009 na Zemplínskej Šírave. A vy už máte naisto rezervovaný ten termín 29.augusť.2009? Pekný dátum. My sme to tiež zvažovali, no práve ten penzión, kde by sme chceli usporiadať svad.hostinu je vtedy obsadený, tak sme si dali o mesiac neskôr.
Odpovedať
Profilova fotka
Hej mame , a predstav si budu nam zeny z Pavloviec varit , my uz mame aj kameramana aj hudbu aj saty skoro vsetko Inak poznala som jednu holku z Pavloviec, nejaku Moniku mala frajera z Nizneho Hrusova
Odpovedať
Ako sa voláš?
Odpovedať
Ja sa volám Monika a mala som frajera z Nižného Hrušova.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som Ivka , a frajer bola Duro Zolna ?
Odpovedať
Áno a ty si určite tá Ivka, čo chodí s Martinom Minarčinom, však?
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak , si pamatas pekne meno
Odpovedať
Profilova fotka
to je ale nahoda , co ???????
Odpovedať
Neviem, či je to náhoda, ale super, že si tu. Dosť sa od vtedy zmenilo, čo sme sa videli, no teším sa s vami, že ste tak dlho vydržali a idete sa brať. Už od teraz ti prajem veľa šťastia.
Odpovedať
Profilova fotka
no vydzali uz 5 rokov sme oslavovali na Vianoce, tak to sme sa uz davno nevideli , dakujem velmi pekne , podobne aj vam , aky je svat mali , videli sme sa len par krat , a teraz sa stretneme na nete , suuuper
Odpovedať
Mne to s Ďurom nevyšlo, no spoznala som iného s ktorým som veľmi šťastná a všetko už beriem inak, nehovorím, že náhody neexistujú ale verím, že všetko v živote je len tak ako má byť a všetko má svoj dôvod, možno i toto, ale veľmi ma to potešilo, že práve ty si sa zapojila do tohto fóra, ešte dlho nebudem môcť tomu uveriť.
Odpovedať
Profilova fotka
to urcite , kazdy najde svoju spriaznenu dusu
Odpovedať
1
2
19
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?