Svadba v Martine alebo Turčianskych Tepliciach

Profilova fotka
Ahojte kocky! tak neviem ked to tu zakladam, ci sa vobec niekto ozve alebo prihlasi....rada by som nasla niekoho kto ma podobny "problem" ako ja....takze pokial by tu bola nejaka slecna, co sa chysta vydavat behom roka 2010 alebo aj neskor v tejto lokalite, budem rada ked urcite temy budme moct spolu rozdebatovat, nakolko zistujem, ze ono to vobec nie je take jednoduche....;) tesim sa! Evuu
Odpovedať
1
2
Ahoj, prave sme sa s prietelom rozhodli ze nas vztah zoficialnime a kedze sme tiez obaja z Martina tak sme chceli mat svadbu v Martine a ..... nastal problem. Najst vhodne miesto za dobru cenu v Martine je naozaj veeelky problem. Tak teraz uz zvazujeme aj Turcianske Teplice. Este sme sa nerozhodli stale pocitame :))). No uvidime. Som rada ze nie som sama kto ma ten isty problem. ;-). nezabudddka
Odpovedať
no ahojte!tak mi budeme mat tiez svadbu roku 2010 presnejsie 31.07.! s tym miestom mate pravdu bol to dost problem tak sme nakoniec zajednali hotel gader v blatnici. Trosku dalej ale je tam pekne, mila pani aj dobre ceny. Rozmyslala som aj o tepliciach ale tie sa mi uz zdali moc daleko. tak zatim ahojte:o)
Odpovedať
Ahojte baby. Super tema :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja nad martinom uz nejak neuvazujem, cim blizsie k TR tym lepsie....rozmyslam aj nad gaderom...moj problem je.ze potrebujem dostat do nejakeho pekneho priestoru az cca 90 ludi.... :( zatial do uvahy prichadza velka fatra, lenze tam vraj moc svadby robit nechcu....hotel G je maly podla mna, zvlastne mi pride to sedenie tam...a hotel lesnik sme este neboli omrknut, tak neviem....ale gader je super napad...nevies virginka ako je to s kapacitou??
Odpovedať
Profilova fotka
este som nasla hotel relax!!!!poznam to tam, vraj je to teraz prerobene a nevyzera to zle....kapacita 80 ludi, co je faaaaaaaaaaajn....trosku to zoskrtam a zmestime sa ;)
Odpovedať
baby koho mate kameramana ak sa smiem spytat?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, 4.9 chystame svadbu v TR, prebehli sme snad vsetko od kastiela v Zaturci az po Lesnik. Budeme mat 80 ludi, takze tiez sme riesili tento problem. Navyse asi polovicu ludi treba ubytovat. Do Gadera sa zmesti max 50 ludi, zvysok tam bude totalne napchaty, ale vyzera to tam krasne, to sa im musi nechat. Celkom pekny prehlad je tu http://www.svadbazlasky.sk/galeria/sv... akurat ze si pozorne treba vsimat roky, niektore saly teraz vyzeraju uplne inak. Hotel G je proste otras - tie ich zhrdzavene mreze na oknach a opadana omietka pri vchode... no neviem, ci by som vedela urobit az taky kompromis od svojich predstav... V kastieli v Mosovciach sice nepytaju prenajom, ale treba sa pripravit na to, ze za stravu od nas chceli viac ako 170 000 Sk, co sa mi zda pri ostatnych vydavkoch veru dost prestrelene. Zaturcie je male. Cena vyborna, co je skoda. Velka Fatra vobec nie je sala na svadbu. Nie je tam na to priestor, smiesne vyznie aj ta nasvietena podlaha. Svadobcania su od hosti asi kilometer, pretoze inak nie je kde tancovat. Vysiel nam z toho najlepsie Lesnik, tu je velmi potrebne sa tam ist pozriet, pretoze sala aj izby su prerobene, na nete sa mi nepodarilo najst ani jednu fotku aktualnej situacie. Ked sme tam boli, bola som milo prekvapena. Boli sme aj v Priekope, ale hned s budovou saly je spojena OTRASNA stavba, tam je to neskutocna skoda, lebo sala je nadherna, nova, biela. Nic jej nechyba, ale to okolie som prehltnut nedokazala. Pekne sa da vyzdobit Mala Fatra, bola som tam na svadbe prednedavnom, pacilo sa mi to tam. Relax sme nejak ako salu odmietli. Ako doplnujuci hotel ho berieme. Samozrejme, že v okoli TR su viacere pekne saly, ale problem je v pocte hosti... a to budete bohuzial pocuvat na kazdom kroku. Co si baby myslite o kadernickach v okoli?
Odpovedať
Profilova fotka
bikina cize nakoniec lesnik??? tam sa teda este zbehneme pozriet....lebo ja som predbezne rozhodnuta pre malu fatru... kadernictvo netusim, rozmyslam ze najdem tu niekoho cez net, nasla som tak super fotografku z teplic dokonca!!!! ak chces, poslem ti kontakt! ja som mala fantasticku kadernicku v mt, tak mozno dojde ku nam...a vizazistka, no...to bude problem, som narocna ;) poznas niekoho???
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej, ale fatra je tiez dobra. keby to bolo len na mne, idem radsej asi tam, je to tam trosku slavnostnejsie a hlavne ak bude obrad na urade, budete to mat cez ulicu, nemusite sa ako stado presuvat. aj fotenie v parku bude rychlo ;) chod si to co najskor teda zajednat, aby si mala o nieco viac kludu :) kadernicku a kozmeticku by som najradsej mala nejaku sikovnu, co vie trochu napasovat uces na mna, nie kazdemu sa hodi totiz stale to iste. to bude ale asi este fuska. kozmeticku som hladala dnes na nete, pozerala som si niektore albumy bab, ktore maju v albume uvedenu kozmeticku. najlepsie mi z toho vysla ta holka z mosoviec, len mi treba este na nu zohnat kontakt. chcela by som nieco nie az tak ultraromanticke, ze to ani nevidno, alebo sa to javi ako hruba vrstva kremu... :P fotografa sme mali ako prve zajednane, budeme mat jedneho chlapika z topolcian. pred jeho fotkami sme zasli uz dvakrat nad svadobnymi albumami kamaratov, takze sme hned vedeli, kto to bude. :) ale si mila... tipujem, ze pani teltschovu si myslela, nie? inak - nechodila si naaaaahodou na gympel do tr?
Odpovedať
Profilova fotka
naaaahodou ano :) pozname sa??? janku teltschovu ano, fotky ma nadherne...:) no obrad budeme mat v kaplnke alebo v haji..este uvidime...takze presuny budu aj tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
no poznam ta z videnia, ja som bola v igorovej triede o 2 ci 3 rocniky nizsie na osemrocnom... tie saty co mas v albume vypadaju na nejaku la sposu, ale nenasla som ich na webe. skus zistit tam, kde si ich nasla. mozno tam nieco bude. ale inak su veeelmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem pekne :) no pisala som tej babe co ma tu stranku...este sa neozvala...su uzasne, originalne a pritom ziadny gyc....ale ved uvidime...zajtra idem na skusku do salonu el v ba...tak som zvedava co najdem...ta baba z mosoviec ma aku stranku?ta vizazistka???a kto vam bude hrat aky dj? no mladsie rocniky som moc neregistrovala, ale z videnia by som asi vedela tiez :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
v El som bola, maju tam celkom fajny vyber... :) no neviem ci ma nejaku stranku ta kozmeticka, ja som ju nasla len tu, co baby spominali niektore. ale uz sa na tom pracuje. ak budes chciet, posuniem ti kontakt potom. hrat nam pridu tito http://sites.google.com/site/tomkin1/ to je draheho byvaly spoluziak z vysky s manzelkou a otcom. Celkom dobri su. ved uvidime. a vy co? btw nevies poradit nejaku dobru bizuteriu trebars aj v BA? chcela by som taku kvetinku do vlasov a trochu sa to bojim objednat cez net. v pinku su strasne drahi, vyse 1000sk sa mi zda za jeden hrebienok asi moc... a este neviem zohnat topanky :( a kolace :(( a celkovo je toho nejak moc, co este treba :D
Odpovedať
Profilova fotka
nam pridu na par hodin zahrat koncekovci a zhanam este dj nejakeho! na bizu v ba neviem no...kamoska zasla do savdobneho salona a tam za 3 eura kupila 3 nadherne strieborne kvety do vlasov, len take spony akoby...a uplne jej to stacilo, krasny uces jej urobila kadernicka s tym...takze neviem, ja by som asi v salonoch hladala, lebo v pinku a pod je maly vyber...alebo draho.. kolace zatial este ani ja nemam, ani topanky..asi kupim ale nieco co pojde k satam, takze este neviem ci biele alebo kramove...ale urcite take co este ponosim najblizsie leto ;) takze ziadne cipkovane...naco?! tie mosovce mi zisti prosim!ta baba aj cese aj lici?
Odpovedať
Profilova fotka
tak bude to lesnik aj v nasom pripade :))) boli sme tam a uplne super, full servis nam p. Teltsch zabezpeci takze nie je o com :) vyzdoba bude a vela urobi takze sa nebojim ze to nebude aj krasna svadba :)
Odpovedať
Profilova fotka
vevericka123 • Dnes o 12:40 Ahojte, plánujeme svadbu v septembri v Martine, predbezne mame rezervovany hotel Luna na svadobnu hostinu. Mate nejake skusenosti s touto miestnostou? Taktiez potrebujem najst nejakeho dobreho fotografa, kameramana, dj. Viete mi poradit, sem s radami :-) ? Dakujem vopred. lucina312 • Dnes o 14:43 Ahoj, vevericka123, Luna je pekne miesto, nevyhodou vraj je, ze salon je do tvaru "L". Ja chystam tiez svadbu (11.9.2010) my to budeme mat v Stavmarte. Fotografka je super
Odpovedať
my sme sa tiež rozhodovali medzi Lunou a Stavmartom (ak je to byvale OSP) ale zrejme uprednostnime Lunu lebo sa nam to tam zda viac elegantnejšie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no co baby?ako ste pokrocili??? neviete mi niektora poradit ako postupvat v pripade, ze ani ja (martin), ani snubenec (bratislava) nebudeme uzatvarat manzelstvo v mieste svojho trvaleho bydliska ale v turc . tepliciach? viete zrhuba ako na to? ked chceme sobas v kostole v tepliciach...co sa tyka povoleni, papierov, kam ist prv a co vybavit?vdaka!!!!
Odpovedať
ahojte baby, no my budeme mat tiez svadbu v Martine a svadobnu hostinu v penzione Brest v Jasenskej doline. A to 24.aprila. Najvacsi problem je zatial s fotografom, nemozeme zohnat ziadneho dobreho a hlavne za rozumnu cenu lebo tie sumy, ze 300€ a podobne sa mi zdaju za par fotiek byt az prilis prehnane. Ako vam postupuju pripravy?????????
Odpovedať
No to ti verim, ze najst fotografa je uz teraz problem. Ja som horko tazko zohnala na september. Co sa tyka ceny tak dobreho fotografa lacnejsie nezozenies, je to fakt o tvojich narokoch. Ti lepsi maju ceny samzorejme vyssie aj ako 300€. Je to na tebe kolko mas v plane investovat. Drzim palce :-)
Odpovedať
nikinka, my sme mali super fotografa a cena bola bezhonkurencna :-), ak chces poslem kontakt cez IP. Vevericka, nemyslim si, ze drahsi fotograf je zarucene lepsi. Ja si toho nasho "lacneho" neviem vynachvalit, navyse super zabaval ;-)
Odpovedať
Ahojte baby, prosim suuuurne hladam kameramana tu v Martine..... Neviete nejaky kontakt?
Odpovedať
Ahojte baby, my mame svadbu v hotely Gader len tam je kapacita max.55 ludi. Je tam nadherne prostredie a dalej od dediny takze to chceme mat ak nam to pocasie dovoli von. Chceme to mat formou gril party. Niektora z vas chcela tel.cislo na tu kozmeticku z Mosoviec. Ak ho este stale nemas ozvy sa ja ti ho dam. A vyborna kadernicka je v TR Zuzana.
Odpovedať
ahojte baby, my mame svadbu 28.8 v Martine. Máte úplnú pravdu - s miestnosťou je tu v MT poriadny problém, pretože buď nemá dostatočnú kapacitu alebo nevyzerá práve najlepšie. Tiež ešte zháňame naozaj kvalitného kameramana, ktorý robí moderné videá. Viete o niekom? Budem veľmi rada. ;-) a nakoniec sa aj ja pripajam a prosim o kontakt na tú vizážistku z Mošoviec.. :D
Odpovedať
evuu84, ja mam podobny pripad. Ja som z MT, drahy zo Zahoria, zijeme v BA, rodinu mam v Turcianskych Tepliciach a tiez sa neviem rozhodnut. Pocula som ze vo Valci ako je lyziarske stredisko sa robia svadobne hostiny. Inac tiez len zachytavam tipy a rady v tomto fore a nechavam sa inspirovat.
Odpovedať
Ahojte, my mame tiez svadbu v Martine. Jedinu velmu miestnost sme nasli v Hoteli Turiec. Je krasne zrenovovany, vsetko nove ale nie kazdemu sa to paci. Je velmi moderny. Ale priestory sa pre ca. 120 ludi! ;-) Inak mam tie iste problemy ako vy: zhanam starejsieho, fotografa, vizazistku, kadernicku... :-(
Odpovedať
Ahoj Janka, tiez si myslim,ze miestnost ktora v MT dobre vyzera je Turiec...a chceli by ste to dole alebo v restike Martinika? nevies,ako sa to tam cca pohybuje s cenami?
Odpovedať
My budeme mat teda v hoteli TURIEC. Pocula som dobre odozvy co sa tyka obsluhy, jedla, osvetlenia. Miestnost je uplne skvela, bola som sa tam pozriet. Managerka hotela je velmi sikovna. Izby su krasne... niet co riesit. Inac uvazovala som v tejto lokalite aj o Kastieli Mosovce, je to tam tiez velmi pekne a zrekonstruovane. Ale nakoniec som zobrala tu modernejsiu variantu hotela Turiec - uz som to aj zarezervovala.
Odpovedať
ahojky babuľky, ako kukám tak kukám, ale Matinčanky v aktuálnej téme je ťažko nájsť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte, nevie mi niekto poslať kontakt na ten Stavmart v Martine? Ja to nikde nemôžem nájsť a nie som z Martina tak by som chcela nejaké info cez telefón...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?