Svadba v Košiciach - jún 2008

Ahojte Kosicanky! myslim ze konecne prisiel cas zacat tuto temu :-) uz zacinate planovat? ako ste na tom? ja stale rozmyslam ci je skoro, ci nie, no kedze s mojim drahym zijeme v Prahe a budeme chystat svadbu v KE, tak nam to potrva dlhsie a pomaly zaciname. zatial je iste len to, ze svadba bude v evanjelickom kostole na Mlynskej a miesto na hostinu ideme obzerat za 2 tyzdne, ked budeme doma. bude rada ked sa ohlasite junovky... tesim sa :-)
Odpovedať
1
2
5
nikto?? :-(
Odpovedať
ahoj, u nas to bude tiez zrejme jun 2008, hoci este nemame presny termin a tiez kosice. obrad budeme mat zrejme civilny a miesto na hostinu zatial nezname.. vy uz ste ako pokrocili?
Odpovedať
Napocka aj my to asi dame na jun, v lete je uz na nas moc horuco, ale definitivny datum zalezi kedy bude v nasej vyvolenej sale volno :-) A to ktora je ta nasa vyvolena sala este nevieme, sme v stadiu hladania...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,my mame v juni,ale nie sme z KE,ale len kosicky kraj. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, mozem sa pridat, aj ked som julova?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my mame zatial rezervovanu fotografku z presova.. volala som jej este v auguste len tak informativne a to uz mala vybookovany cely august 2008, takze som si ju hned aj ja obsadila na svoj termin.. no a potom mame rezervovane aj GESko, mal tam svadbu moj brat a velmi sa nam tam pacilo.. svadba bude v rim-kat kostole, ktorych je v KE vela, definitivne sme si este nevybrali..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Kosice a Junove 2008 ;-) My mame svadbu v juni, uz sa velmi tesime a zaciname s pripravou. Obrad bude x-) chceme aj civilny a v kostole. Salu nemame, fotografa uz ano a kameraman este nie je , lebo ten co sme ho chceli tak nam oznamil pred mesiacom ze je obsazen. Hudba tiez problem maju vtedy uz nieco ine, ale vraveli ze ta nevesta, ktora da viac u nej budu hrat :-( . Som nestastna dufam ze splasim niekoho ineho, ale ked oni boli cool. Saty este vobec nemam vybrate ale moj drahy oblek uz prave dnes kupeny :-) .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
tak ozivujem tuto temu, snad sa nas tu najde viac Kosice a okolie piste piste :-)
Odpovedať
ahoj Leni aj ja som chcela zalozit takuto temu, tak dufam, ze sa holky pridaju :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pridavam sa k poctu kosickych cakateliek:-)...ja som sa bala, ze som posledna s pripravami,ale teraz citam,ze som na tom celkom fajn.Aj ked o niektorych veciach nemam este ani sajnu. Obrad budeme mat v rim-katol. kostole Svateho ducha (to asi nikto nepozna) a hostinu v Golden Royali. Kocky, fakt najprv sa sustredte na salu,lebo to je najdolezitejsie a je to dost ubohe,co sa tyka KE.
Odpovedať
ahoj kamcatka, vitaj v klube :-) my sme sa na salu sustredili uz v auguste takze to uz mame. a nemyslim ze Kosice su na tom az tak zle...
Odpovedať
Profilova fotka
No,ked si rok dopredu rezervujes salu je to v pohode... ;-) A pre ktoru restiku ste sa rozhodli?Ja som hrozne chcela mat svadbu vonku a saty tiez ine,ale realita je niekdedy uplne ina...dofrasa, pocuvam tu depkajucu hudbu,vonku prsi a potom to vyzera takto 8-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak si pusti nieco vesele a mysli na to aka krasna bude vasa svadba :-) my budeme v Riviere, to je taka mala restika na Terase, no pre nas vyhovujuca, uz sa tesim ako si to tam pekne vyzdobim x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rivieru poznam...do akej farby budes zdobit stoly?Mne sa velmi paci bud svetlo zelena vyzdoba alebo do zlata...Oblek pre zenicha uz mate?A saty si si kde vybrala?
Odpovedať
asi bude svetlooranzova, marhulova vyzdoba na oblek sa este len chystame a saty som si objednala na ebay, ale este neprisli
Odpovedať
Profilova fotka
prave som si pozrela tvoj album...nevola sa tvoj nastavajuci nahodou Vlado?
Odpovedať
vola sa Marcel a je to tam napisane :-) preco?
Odpovedať
Profilova fotka
Jaj,to som si nevsimla...podoba sa na mojho spoluziaka zo zakladnej..vidno,ze som ho davno nevidela.Kosice su male,tak som si myslela,ze je to on x-)
Odpovedať
jaj, tak nieje :-) inak ty budes mat ake satky?
Odpovedať
Profilova fotka
prave som ich pridala do mojho albumu...hned za fotkou detailu ich mozes vidiet v plnej krase..pacia sa ti?
Odpovedať
krasne, velmi, urcite ti sadli najlepsie zo vsetkych co si dala do albumu, aj ked ani tie posledne niesu zle
Odpovedať
Profilova fotka
praveze tie posledne mi sadli este lepsie,ale nebola som to v nich ja,,,velmi velka sukna,uz by som sa asi blbo citila.Ty nemas obrazok svojich siat?Nemas obavy, ze ti nesadnu,ked si ich neskusala?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, prave som sa zaregistrovala ... je to fajn ze je takato moznost poklebetit o svadbicke s niekym koho to tiez caka a este k tomu v ten isty mesiac. Teraz mam dost naponahlo, ale neskor tu hodim aj foto a pokec ;) tak pa
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lulu,tak sa zastav nabuduce na pokec...
Odpovedať
cafte ja mam dnes moc prace tak som tu len na skok ja budem mat svadbu v Grekokat. kostole na Moyzeske a tiez hostinu v Tiptope ;-)
Odpovedať
lulusy vitaj medzi nami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dakujem krasne za privitanie ;-) Je tu dnes niekto?
Odpovedať
ja som tu ale len na skok, musim sa ucit :-(
Odpovedať
cafte ja tiez len na skok, lebo dnes som sa ani neposadilo tolko som robila a chodila to je hruza a este ma cakaju dalsie povinnosti....inak Leni planujeme kupit byt v Prahe tak to bude namahavy rok: byt, svadba, svadobna cesta a potom v septembri ma svadbu moj buduci svagor to je velmo narocny rok 8-( :-x :-|
Odpovedať
yvett a co si tolko robila a kam si chodila?? =-) inak to budete mat fakt narocny rok... a kde a aky chcete kupit bytik? ci ste zatial len v stadiu rozmyslania?
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?