Svadba v júni 2013

Profilova fotka
Ahojte Junove nevesty :) Nas termin svadby je 15.6.2013. Zacali ste uz planovat?Co vsetko uz mate a co si nechavate na poslednu chvilu? My zatial mame len tie zakladne veci ako hudba, miesto, fotografa a vsetko na dialku som vybavovala. Kedy zacinate s kupou - skuskou siat? V akom style bude vasa svadba? Potesim sa kazdemu prispevku :)
Odpovedať
Ahoj :-) Náš termín je 8.6.2013, máme zatiaľ len termín na úrade, miesto a svadobnú agentúru na výzdobu..V blízskej dobe musíme zajednať DJ, kamera, foto..to sú asi najdôležitejšie veci..No a šaty až tak v novembri :-) Určite si budem požičiavať, nemyslím si že sa oplatí kúpiť, ale možno ma nejaké natoľko uchvátia že kúpim :-D No a čo sa výzdoby týka, bude čokoládovo smotanová so zlatými prvkami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika90 Vyzdoba znie zaujimavo ;-) My budeme mat svetlo fialovu a bielu.
Odpovedať
aj to je pekná farebná kombinácia :) Taká jemná :)
Odpovedať
ahojte, my mame tiez termin 15.06. :) Zatail mame rezervovanu salu, fotografa, DJ, kameramana a moje saty. V pondelok ideme na urad a chceme si dohdonut hodinu obradu, tak dufam ze bude termin este volny. Vyzdobu by sme chceli bielo-zlatu a velmi by som chcela kyticu a vyzobu z pivonii. :-)
Odpovedať
Ahojte, aj my mame svadbu 15.6 :) Tiez mame zatial rezervovany kostol, salu, DJ, svadobnu agenturu na vyzdobu. Fotografa nechcem bude mi ho robit kamaratka a saty si idem dat sit ale este vobec neviem od koho a kde :) A uplne mi vsetky hovorite z duse aj ja budem mat taku smotanovo - zlatu vyzdobu a pivonie :)
Odpovedať
My nemame este vobec nic, ani len datum - nevieme si totiz vybrat miesto, kde bude hostina. Len vieme, ze to bude v juni:-). A tiez sa mi pacia pivonie :-)
Odpovedať
My mame svadbu 1.6.2013 :D vyzdoba tiez cokoladovo smotanova, mame salu zajednanu,kameraman+fotograf, nad satami rozmyslam :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my plánujeme svadbu 7.6.2013, zatial mám len miestnosť a fotografa :) Na šaty sa chystám niekedy koncom roka. Výzdoba bude oranžovo-žltá. Práve som ukončila prezeranie kartičiek s menovkami, nie som veľmi šikovná, ale chcela by som si ich spraviť sama :-)
Odpovedať
my plánujeme 8.6.2013 a mám DJ, fotografa, kameru a sálu..... to vše... rozmýšľam nad zlatou výzdobou ale to ešte uvidíme
Odpovedať
No, veru si aj ja musím pohnúť už aspoň s tým, čo sa týka DJa, fotgrafa a kameramana, lebo fakt, sú to tie najdôležitejšie veci ohľadom skorého rezervovania termínu a nechcem aby sa mi stalo že sa mi neujde nejaký šikovný :-D
Odpovedať
Ahojte. Pridam sa k vam ak mozem. My planujeme svadbu 1.6.2013 - v Trencine. ale mame zajednanu este iba miesto na hostinu. mne sa zda ze mam este strasne vela casu, ale ako to tu citam tak som zostala taka zneistena... ked vy uz mate tolko veci!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka65 Dolezite je, ze mas miesto. Moje prve miesto ,kde som to chcela bolo rok dopredu obsadene, tak som bola taka nahnevana, ale uz som sa s tym zmierila.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte :) náš termín je 1.6.2013, máme sálu, v ktorej cene je aj výzdoba, DJ, fotografka, vizážistka a taktiež aj termín v kostole. Pomaly sa obzerám po svadobných šatách a do konca roka by sme chceli kúpiť aj obrúčky. :-)
Odpovedať
@zuzka65 A kde v Trenčíne budeš mať svadbu?Ja som z Trenčína a budem ju mať 8.6.2013 v PanromaClube.. Ja som si tiež myslela že plánovanie má čas a je pravda že väčšina vecí aj áno, ale skutočne, miesto, dj, kamera a foto, príp. starejší aj ak toho chceš, sú veci, ktoré treba čo najskôr, lebo dobrí profesionáli majú obsadené aj na rok dopredu..
Odpovedať
my máme termín 08.06.2013, zatiaľ mám sálu+výzdoba, DJ, fotografa, kaderničku-vizážistku, zajednané šaty a kúpené topánky. Kameramana nechcem. Tento týždeň by som mala ísť po závoj. Dúfam že do konca roka sa mi podarí ešte nakúpiť pierka, dať urobiť oznámenia a kúpiť obrúčky, uvidím. Výzdobu chcem mať zlatú. Hostí cca 80. Už sa neviem dočkať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčata ktore mate 8.6.2013 je na to aj presna tema ak by ste chceli možte tam osobne zajst a zdeialt vaše pripravy. Ja mam tiež 8.6.2013 a mame fotografa a kameramana v jednej skvelej osobke. Dj , salu, auto zarezervovane, saty na konci roka by som si chcela kupit stym ze uz vybrate mam , vyzdobu chcem tyrkisovu plus doplnkami more mušle, kvetinarstvo mam vybrate ale môže sa ešte zmenit. Ostatne veci pridu postupne. Oznamka tiež mame vybrate ale až v januari. Menovky chcem si spraviť sama . Kostol v decembri ideme nahlasit . KAdernička rezervovana aj učes vybraty kozmeticku stači na druhy rok . ;-)
Odpovedať
@veronika90 mame zajednanu Fatimu. A rozmyslam uz aj nad tym dj-om a kameramanom/fotografom. Starejsieho asi nechcem, bola som uz na par svadbach kde to starejsi dost pokazil a bohuzial ludia sa casto pamataju hlavne tie zle veci, tak z toho vela ludi malo zly pocit. Ale je to samozrejme o tom cloveku - ale ja nijakeho dobreho osobne nepoznam, tak to asi skusime bez neho. Ty uz mas co vsetko vybavene?
Odpovedať
Ahojte, my máme termín 1.6.2013 o 16.00hod. :) v Piešťanoch. Zarezervovanú máme sálu, skvelého dj, kostol, zákusky a fotografa. Kameramana nechceme, respektíve bude natáčať niekto z hostí len nejaké dôležité okamihy( v kostole povedanie áno, prvý manželský tanec, odčepčenie, troška zábavu). Výzdobu chcem čokoládovo- bledunko ružovú, už si skúšam doma aj zdobiť ako to ukáže. Ostatné si myslím, že má čas až budúci rok od januára.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika90 aj my budeme mať 8.6.2012 :-D a tiež presne takú výzdobu by som chcela, ale asi viac zlatej :) @ericelli aj my máme zatial len tie základné veci ako sála, kuchár s obsluhou, DJ, kameraman, fotograf. Na jednej skúške siat som uz bola, ale ziadne mi nepadli velmi do oka, preto este pojdem skusat. A mozno si aj objednam cez internet, lebo som pocula, ze je to niekedy lacnejsie ako pozicanie a potom ich asi predam. :) Tak teraz mam v robote zabavku a pozeram si saty na nete :-D
Odpovedať
@zuzka65 aj ja som premýšlala nad fatimou ale panorama vyhrala :-) Tak dúfam, že budem spokojná, ale zatiaľ mám dobrý pocit :-) Čo sa starejšího týka tak stále premýšlam či áno, či nie..družičky ma presviedčajú, že áno, lebo svadba má potom taký ucelený dojem, nie je to také neorganizované..Tak uvidím, lebo dobrý starejší sa ťažko hľadá :-| Momentálne najviac rieším video, písala som mail trom kameramanom a uvidím aké cenové ponuky mi dajú..Pačia sa mi všetci čo som si vybrala, takže kritériom bude asi cena.. @crystynka Ja som sa do čokoládovo béžovej výzdoby zbláznila..pôsobí na mňa tak luxusne a tá zlatá to je čerešnička na torte ;-) Priestor kde to budeme mať má ešte k tomu krásne čokoládové tapety takže mi všetko ladí :-D
Odpovedať
No ako tak čítam tak si musim s prípravami asi pohnut bo moj termin je 22.6. a mam zatial len vyzažistu.Vy ste ale rýchle ale ja mam problem so sálou bo žiadnda mi nevyhovuje pracuejm totiž ako čašníčka sem tam nejaka svadba tak som dost naročna ohladom tohoto.
Odpovedať
Profilova fotka
@crystynka ja tiez chcem teraz v Oktober a November ist do pozicovne aspon vyskusat nejake saty, tak som strasne zvedava a tiez ma napadlo cez net kupit, uvidim este. Pri najhorsom si ich kupim v David's Bridal tam maju stale pekne saty.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika90 ja tiez riesim kameramanov teraz a mne sa pre zmenu ziadni nepaci, kedze mi pridu vsetci na jedno kopyto, taki tuctovi....Paci sa mi tvorba Zitnanskych, myslim, ze su najlepsi na SLovensku, ale moja predstava o cene je do 700eu.
Odpovedať
@ericelli Ja som našla asi troch, ktorí sa mi celkom pozdávajú (podľa svadobných zostrihov, ktoré som videla) jeden mi už odpísal a cena je okolo 400/500eur..ak chceš pošlem ti odkazy na sktránku kde som ich našla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika90 posli, dakujem :)
Odpovedať
@ericelli http://trencin.tojesvadba.sk/katalog-... http://trencin.tojesvadba.sk/katalog-... http://trencin.tojesvadba.sk/katalog-... títo traja sa mi podľa ukážok najviac pozdávali..ale všetko som pozerala pre trenčiansky kraj tak neviem či by prišli do vranova, ale väčšina chodí celé SVK s tým, že majú nejaký príplatok za cestu..veď uvidíš či sa ti vôbec budú pozdávať :-)
Odpovedať
@ericelli ja som bola dnes asi v troch salónoch a povedali mi, že mám ešte čas, že nová kolekcia príde vo februári, že potom mi stačí chodiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelik135 tak aspon budes mat pekne nove saticky ;-) Ja hlavne chcem ist vyskusat ake sa mi hodia saty ci biele, alebo ivory a hlavne som zvedava na ceny. Ja na skusku siat budem mat len od Oktobra do Decembra, potom budem mimo SK.
Odpovedať
@veronika90 Panorama je tiez nadherna, ale nad nou sme my ani nerozmyslali, lebo by sme sa tam nezmestili, bohuzial Panorama ma nevyhodu vo svojej kapacite. Kolko budete mat asi ludi?
Odpovedať
@zuzka65 To je pravda, kapacita je tam obmedzená..Nás bude okolo 53/55 takže ideálne :) páči sa mi to, lebo to bude také súkromné, komorné :) už si predstavujem tie krásne okrúhle stoly, čokoládkovo-smotanovú výzdobu a ten výhľad :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?