Svadba v júni 2012

Profilova fotka
ahojte. kto z vas chysta svadbu v juni? rada by som nasla niekoho s kym to budem ,, prezivat" a chystat si ,,spolocne" svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jaanka3 ahoj :-))) ja mám svadbu v júny.... konkrétne deviateho :-) veľmi sa teším.... len skoro nič zatial nieje zaplatené :D treba sa už do toho pustit čo najskôr :-) a ty máš koľkáteho svadbu ???? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. ja mam 22.6 ani ja nemam nic, len fotografof a dj. kde to budes mat a tak? mas kameramana?
Odpovedať
Profilova fotka
tak vybavene mame vselico... :-) mame kameramanku, máme dj, máme už vybratú tortu .. už mám aj vybraté šaty... zajtra si ich idem kupiť... aaaa o chvilku budeme mať aj oznamka.. :-) aj salu už mame zajednanu a poslanca si ideme v pondelok vybaviť tak isto aj obručky :-) a este zajtra budem mať pokec s aranžerkou :-) ale hovorim stale nic zatial nieje zaplatene .. tak jak keby to ani nebolo :-) my to mame v bojniciach... a vy ??
Odpovedať
Profilova fotka
ty voooole :-) ja mam len DJ a fotografov :-) ani zoznam hosti este nemam. dnes ho idem pisat a musim si pockat co mi posle svokra... aku mas kameramanku a kolko stoji prosiiim ta?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by ste mali o krasnu bizutku na svadbu alebo krasne poplnocne saty, dajte mi vediet, poslem vam aj foto na mail. co mam v ponuke
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@beautyshopjana posli mi do IP prosim
Odpovedať
Ahojte, my mame svadbu 9. juna 2012. Co mame: moje saty, drahy ma topanky :)..., kadernicka, kozmeticka, sala, fotograf, DJ, terchovci, cepecenie, oznamka, cukrarka, pohare... Takze som mierne v strese, inak svadba bude v Hoteli Diery Terchova
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?