Svadba v júli 2013

Ahojte všetky nevestičky :) Nas termin svadby je 13.7.2013 my sme este takmer nezačali :D Co vsetko uz mate vy? My momentálne hľadáme miesto, celá rodina je na východe my bývame na západe, chceli sme tu, no nakoniec to bude musiet byt východ.. Svadbu budeme mat malú 30-40 osôb , a vy baby, kolko ludí budete mat ? budem rada ak si popíšeme :):)
Odpovedať
Profilova fotka
@mia8 aj my mame termin v juli 2013...27.7.2013...zatial mame zajednanu len miestnost na hostinu, kostol..
Odpovedať
@mia8 nehladate nahodou fotografa? v pripade ze ano, preklikajte si moju stranku
Odpovedať
Profilova fotka
@mia8 @evkacik5 ahojte kočky... my máme svadbu tiež 27. 7. 2013. máme len fotografku. termín ideme zajednávať v decembri, vtedy chceme povybavovať toho viac nakoľko zijeme v zahraničí a práve vtedy budeme na dovolenke. hostinu už tiež vieme kde bude a s pánom majiteľom sa stretneme tiež v decembri. my budeme mať malinkú svadbu. len 10 najblížších ľudí (a to je vrátane nás)... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, my mám svadbu tiež 13.7.13 a mám zatial len kostol rezervovaný a sálu, v pondelok sa chystám zavolať muzikantom :) Ale v hlave už mám premyslené asi takmer všetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
20.7.2013 v ziline všetko zajednane okrem matriky - to si nechám ako bonbonik na koniec :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 6.7.2013.....iste este nic nemame, ale ideme sa inspirovat veltrhom v Nitre....snad nas kopne nejaka muza...:D
Odpovedať
@mia8 my mame 20.7. a uz mame miestnost, fotografa, ubytko, termin obradu, tety na kolace, momentalne riesime DJ ... ale casu este dost, ak nechces nejake extra vychytene miesto tak s prehladom mas kopec casu ;-)
Odpovedať
Ahojte my mame svadbu 20.jula 2013 a mame uz fotografa,kameramana,salu,hudbu a malickosti,ostatne veci ako kostol atd. vybavuje buduca svokra.Kedze zijeme v zahranici museli sme to vsetko vybavit pocas dovolenky takze rok dopredu a popravde tam kde bude svadba mali na rok 2013 volne len 3 terminy(pokial chces mat v sobotu). Nasa svadba bude taka normalna okolo 100 ludi a z toho viac ako polovica mladych ludi tak to bude zabava :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, my máme termín 27.7.2013 na priateľove narodeniny. máme už fotografa, kameramana, kapelu a miestnosť ešte nie na 100 %.
Odpovedať
Ahojte, my mame termin 6.7.2013 , a mame salu aj s obsluhou, kameramat a termin na urade. Ale este casu dost ;-) vo februari sa chystam na svad.veltrh tak snad nejake akcie budu a hlavne inspiracia :-)
Odpovedať
Ahojte my mame termin svadby 13.7.2013, ale mame to o to tazsie , ze sme v zahranici a vybavovanie na dialku je dost na nervy. chcem sa spytat ci niekto z Vas ma skusenost zo svadbou doma, Ake su podmienky ci treba suhlas obce, matriky atd. Alebo mi viete poradit nejake pekne miesto na sobas , kedze oslavu budeme mat doma na dvore pod altankom. Ludi budeme mat okolo 25 a uz ma tento termin dost nahana, aby sme zacali nieco obvolavat. Velka nevyhoda je to, ze prideme domou az okolo Velkej noci, ale dovtedy aby sme nieco rezervovali a zajednali aspon na ten sobas , lebo terminy budu urcite obsadene. Dakujem Vam velmi pekne aspon za nejaky tip, kt. si by som si prezrela, inak pochadzam zo zapadneho Slovensak okolie Trnava .
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?