Svadba v júli 2012

Ahojte dievčatá, ktoré máte svadbu v júli. :-) Rada by som sa v tejto diskusii podelila o zážitky s plánovania a organizovania vašich svadieb. Čo už máte, čo neviete zohnať, nech si troška poradíme. Lebo čas letí, v marci som si hovorila, že času kopec a zrazu je máj a do svadby menej než 80 dní ;-) Ja som dosť akčný typ, takže hneď ako sme sa v marci rozhodli, že sa zoberieme a mali sme termín tak som zariadila všetky koncepčné veci ako reštika, ubytko, matrika, kapela do sály, kapela na chodníky, obrúčky, pozvánky a fotografa. Postupne sme zvládli aj šaty a oblek (topánky sú iná kapitola, mám pocit, že najťažšia). teraz sa hrám z výzdobou a doplnkami - menovky, sviečky na stôl, etikety na vínko. ešte musíme nakúpiť alkohol a zabezpečiť naflašovanie vínka. Inak termín skúšky u kaderníčky už mám vybavený. Ako ste na to vy? A dúfam, že júl bude krásny slnečný, nech to každej z nás. 8-)
Odpovedať
@cathy83 ahoj.. uz je tu taka tema,ale akosi sa neprispieva... =-) my mame tiez svadbu v juli.. ako si na tom s pripravami??
Odpovedať
Profilova fotka
My mame 14.tyyyy... to je sranda, ze zatial ani jedna 7.7.:) Neni sme tuctove baby:)
Odpovedať
@ninusz my mame termin 27.7. a tiez som tu ziadnu nenasla, co by mala rovnaky datum :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame 28.7. :-)
Odpovedať
@krinaa my sme chceli piatok.... inak by sme mali o tyzden neskor.. :-) ale prvy piatok v mesiaci sa nesobasi u nas...
Odpovedať
my mame 21.7 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme chceli v septembri ale nemali uz volny datum ani koniec augusta ani zaciatok oktobra mali len 7.7. alebo 28.7. :-) Chceli sme ten rok. :-)
Odpovedať
@katmi prípravy v plnom prúde, viac-menej všetko strategické máme zabezpečené, už rozdávame pozvánky, ešte nám treba dokúpiť topánky mne aj drahému, objednať víno, kúpiť alkohol, poriešiť svadobné pierka - asi tiež objednám, budúci sobotu idem ku kaderníčke na skúšku účesu a make-upu som zvedavá čo vymyslí :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, my mame svadbu 7.7. :) cathy83- kde budete mat sobas? (kostol- alebo civilny?) no ja mam saty, bolerko, zavoj, topanky, sperky, svadobne podbradnicky, vankusik pod obrucky, uz sme aj obrucky objednali, svadobnu vyzdobu na auto som objednala, uz su doma aj pierka pre rodicov a svad hosti, svad.hostina zajednana( schvalene aj menu), torta objednana, svadobna kytica objednana, svad. vesta pre draheho s kravatkou je uz doma, saty pre druzicku (10r) su na ceste (plus kosicek na lupienky a celenku som vyrobila ja :)), vyzdoba na stol svadobny tiez nakupena, dekorater objednany. Hudba na svad. obrad (civilny ) vybrata. Svad. oznamenia su uz zcasti porozdavane. Vysluzky objednane.
Odpovedať
dievcence, mate niektora svadbu v He?
Odpovedať
Profilova fotka
pridávam sa k vám, k júlovkám ;) 5.7.2012 vybavené máme skoro všetko okrem presného harmonogramu dňa svadby, ten ma stojí veľa energie, ako budete od rána postupovať? ide skôr o malé detaily ako kedy kto kde bude z rodiny, s akým autom, šoférom a taaaak :) júj ale sa nám to kráti, ja sa veľmi teším
Odpovedať
my mame 14.7.2012 :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my mame 28.7 :-) na Trencianskom hrade..je tu nejake kocka,ktora ma tiez na hrade?
Odpovedať
my máme tiež 14.7. v žiline :)
Odpovedať
Profilova fotka
@aninockapalkova aj my mame a tiez v ziline :-D
Odpovedať
ano a kde ? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?