Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?

Caute, planuje niekto svadbicku na tento termin? :-p
Odpovedať
1
2
85
ahoj ruzicka jaaa.uz viete presny datum?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte a ja sa tiez pridavam tiez planujeme svadbicku na 9.7.2010 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako ste na tom holky uz ste nieco zacali planovat alebo uz mate aj nieco vybavene????
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja a moj priateľ planujeme svadbu na 4.6.2011, neviem či už mam planovat niečo alebo je čas ale myslim si že so salou je už čas.
Odpovedať
ahojte :-) tiez sa pridavam na tento termin. baby a kde planujete v akych mestach svadby?? :-D
Odpovedať
katjur aj my mame 2.7 8-)
Odpovedať
heeej? :-D a kde ju planujete :-D
Odpovedať
v TT :-D
Odpovedať
a uz aj zacinas s pripravami? lebo my este nic... :-| :-D
Odpovedať
Ahojte môžem sa k Vám pridať? My budeme mať svadbu pravdepodobne tiež v júli 2011. Našu svadbu sme museli presunúť. Pôvodne mala byť 2.10.2010. Každý mi hovorí, že mám dať svadbu na najbližší voľný termín. Vychádza v júli. Bojím sa, že bude horúco ale dlhšie sa ani mne nechce čakať. Vás horúčava neodradzuje?
Odpovedať
Už sa nám črtá na 99% dátum 16. 7.
Odpovedať
inka a preco si ju presunula?...hej bojim sa horko lebo ho neznasam, ale nieco mi v juni skonci a nexcem to predlzovat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Presunuli sme ju preto, lebo priateľov otec zomrel. Chápeš, že v takom prípade sa svadba ťažko robí štyri mesiace po pohrebe. Najbližší možný termín po ročnom smútku je 16. júla. A mne sa nechce dlhšie čakať. Hlavne keď už som bola rozbehnutá s prípravami svadby. A čakať dlhšie Boh vie čo by sa ešte mohlo stať 8-( Fúú ale poviem ti ruža neteší ma predstava, že sa budem v svadobných šatách potiť v tej horúčave. A chráň Boh že by lialo lebo máme po svadobných fotkách.
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby, ja tiez planujem svadbu na Jul 2011. Zatial sme zarezervovali salu a farara. Uz son v kontakte so starejsim/DJom a teraz pozeram na vyzdubu..... Teraz niekedy zacnem skusat saty :-)
Odpovedať
lady ahoj, zdravim nedaleke PN, ktore mam rada :-) ja este nemam nic rezervovane, pride mi to skoro? nie je to este skoro? :-D ...inak ja som tiez xcela mat 1.7 ale to je piatok a u nas na radnici su vzdy len sobotnajsie terminy,tak mi pride ze sa to neda zmenit..hmm ci? :-N ale priala by som si ten piatok inka ano to chapem...tieto smutne udalosti zivot prinesie a musime ich respektovat..ani ja sa netesim na horko, ale zas minuly rok casto prsalo cez leto, ted je to lepsie trocha, nevies co prinesie ten dalsi rok :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Biela ruza, ja planujem na dialku takze preto tal dopredu. Robim si aj vysku popri zamestnani tak aj preto - na buduci rok by som mala promovat. Vy kde planujete? :-)
Odpovedať
asi na 2.7,lebo moje mesto nedovoluje piatky zatim :-( ale xcem 1.7 no ja este studujem a tiez promujem buduci rok
Odpovedať
Ruza a prečo chceš 1. 7.? Ja som prišla na to, že dátum nie je podstatný.
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez som chcela mat v juni povodne ale cakaju ma takisto statnice a promocie takze neviem tak som to dala na jul, ale tiez ma presvedcaju o tom ze to mam presunut az na september tak neviem???? a uz sa chystame ist za salou
Odpovedať
tonka, ak ti nevadí čakať do septembra tak by si to mohla presunúť. September - október je ideálnejší dátum na svadbu. Ak ti to neponáhľa ja by som počkala.
Odpovedať
Veď od júla do septembra je len mesiac, mesiac a pol. Podľa toho na kedy to dáš. To už nie je veľký rozdiel.
Odpovedať
tonka a preco ta nutia do septembra? mne tiez konci v juni skola a bereme sa v july...nech si kazdy mysli co xce, ja dlhsie cakat nebudem :-)
Odpovedať
Zienky aj my mame svadbu 9.7. 2011 a zacinam sa obavat tych horucav, ako to budete riesit? vsade so sebou nosit ventilator?:))my mame zatial len salu vybavenu. neviete nahodou kedy treba ist na matriku?
Odpovedať
makromolekula zalezi z akeho si mesta :-) podpisat papiere som pocula ze staci 3 tyzdne pred datumom, ale kvoli zaisteniu datumu treba skor aby ta nepredbehli...fakt zalezi od konkretnej matriky,napr ta co dava vacsiu moznost na datumy a hodiny obradu,staci neskor..ale napr. v mojom meste je to iba kazda druha sobota cize pojdem skor...neviem aj zalezi od obdobia...jedna baba ma v marci a povedali ze staci prist v decembri a to je BA..ak to mas teda v juli je to viac nabity datum..asi som nepomohla :-| ale tu fak sa neda takto povedat vseobecna odpoved
Odpovedať
Dakujem ruzickA:)
Odpovedať
z akeho si mesta? :-)
Odpovedať
Nitra
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem neda sa povedat ze nutia ale myslim si to ze sa to bude posuvat koli sale lebo bola som sa predbezne informovat o salu vo februari a tento rok bola uz kompletne obsadena, ona je teda dost obsadzovana a ten ujo co to ma nastarosti nas sice napisal na 9.7.2011 ale s otaznikom lebo na 100% to plati az ked das zalohu no a chystame sa za tym uz zo zalohou ale ci ten datum bude neviem preto si myslim ze sa to bude posuvat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ruza ty si dobra - ze uz dlhsie cakat nebudes ;-) Co studujes? ja studujem externe popri robote - tu v Manchestri, odbor Business Management. A my svadbu planujeme na piatok preto, lebo tu bude asi 60 anglickych hosti - moj je anglican. A lietadla odlietaja v nedelu, utorok a vo stvrtok. Tak si neviem predstavit, ako by anglani leteli domov hned ten isty den - hned zo saly ?? :-) Tak preto, ani nie pre mna, ale akor pre nich......aby sa mohli prespat.
Odpovedať
lady ja studujem denne a na filozofickej fakulte :-)
Odpovedať
1
2
85
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?