Svadba v Humennom. Odporučte mi to naj!

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som poradiť, čo je najlepšie zohnať v Humennom. Teda, ktorá sála je najvýhodnejšia, kde sú najkrajšie šaty, ktorého kamerama a fotografa, hudbu v okolí odporúčate. Veľmi by mi to pomohlo, nestíham všetko obehávať a o mnohých, a možno skvelých ľuďoch ani neviem. AK ste mala niektorá svadbu v HE, alebo plánujete, prosím odporučte. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
1
2
80
Profilova fotka
ahoj drobec11.tak a sme dve co mame taky problem.no ja uz mam aspon salu a kameramana :-) s ostatnym sa neviem ale neviem pohnut.neviem ci kameraman je ten uplne najlepsi,ale videla som ho v akcii a potom vysledok jeho prace a paci sa mi.ludia aj dost hovoria ze je velmi dobri.vola sa kocan.ak by si nenasla nikoho mozem ti poslat jeho cislo.este by mal byt volny.hostina v molieri.urobi ti tam co budes chciet.
Odpovedať
lubi, my budeme mať tiež svadbu v He. mohla by si mi poslať prosím do ip kontakt na toho kameramana.
Odpovedať
ahoj lubi, ja som tiez z HE a planujem svadbu, ale dlhsie obdobie uz v HE nebyvam, tak netusim, kde by sa dala robit svadba. kde je ten molier, co spominala lubi?
Odpovedať
je to na poschodí v Jednote, dole je Peklo, pizzerka a hore je Moliere :-)
Odpovedať
Baby ja by som Vam vedela poradit suuuper hudbu ;-) Ide o dvoch manzelov, moderne pesnicky pustaju z CD, ludove niektore aj nazivo. Redovy nazivo, aj odpytovanie. Maju harmoniku aj trubku, cez prestavky chodia hrat pomedzi stoly. Vedia urobit super naladicku. Za 4000sk. Ak mate zaujem, napiste na stanuska17@zoznam.sk !!
Odpovedať
Profilova fotka
na toho kameramana to cislo dam,lan v posielani sa trochu nerozumiem.mozes mi proim ta povedat co je to ip?taktiez vybavujem vsetko z cudziny a doma budem mat no to par tyzdnov.mam aj vela dobrych napadov ale budem vediet ci sa to da zrealizovat az ked budem doma.
Odpovedať
AHOJ všetky, ktoré budete mať svadbu v Humennom. ak môžem odporúčiť reštauráciu na svadobnú hostinu, tak odporúčam hotel Karpatia, vlastná skúsenosť.
Odpovedať
Profilova fotka
je to ako ta vynovene?aku tam mas moznost povedat si co chces?
Odpovedať
áno, pri veľkej stanici, je prerobený. aké som mala požiadavky, vyšli mi v ústrety, bola som veľmi, veľmi, veľmi spokojná. všade, nie len v tomto reštauračnom zariadaní by mali ísť v ústrety. kde sme. každý z nás má isté predstavy. ale musíme si uvedomiť, že aj čo chceme povedať má svoje hranice, ako aj hranice vedenia raštaurácie. hneď na začiatku treba stanoviť požiadavky, ktoré máme, ak aj niečo nevychádza, treba nájsť kompromi, ale ak vidno, že dohodá je v nedohľadne, tak dovidenia.
Odpovedať
Profilova fotka
viesje to asi smiesne,ale mam dokonca aj predstavu o tom ako by mali prinies pribori na tie dalsie chody.pripada mi smiesne ked casnici chodia pomedzi stoli a rozdavaju ich v servitkach,natahuju sa pomezdi hosti. :-| nie som narocna,iba prakticka.
Odpovedať
máš na mysli švédske stoly??? no hovorí sa o nich, mnoho ľudí to hovorí a stretla som sa s týmto názorom, že na svadbe by nemali čo robiť, iné je, ak je hostina nejaké opekanie a podobne. ale reštaurácie, nie.
Odpovedať
Profilova fotka
vsetki chody.casnici to maju nedomyslene.ak by sa to prinieslo na tacke pene naarandzovane tak pri kazdom desiatom ludkovi nezavadzali by casnici a pribory by si potom kazdy rozdelil.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my budeme mat dj,ale velmi som chcela cimbalovku.mily mi to zrusil vraj je to drahe.ten kameraman co ja mam je v brandzi uz dlho no neviem ako si ten fil predstavujes.to by sa aj mne pacilo pekneee.
Odpovedať
ahojte babenky, viete mi odporucit fotografa v HE? ale nechcem atelier, chcem fotky z kastiela a z parku a z namestia ... ak mate nejake kontakty, poslite mi pls na ip. suzana: ahoj zuzi, neviem, ci ta spravne identifikujem, ale ked si napisala, ze svadbu organizujes z kanady, tak ma napadlo, ci sa nahodou nepozname z bulharska ... (nechcem tu pisat tvoje priezvisko, tak to bulharsko pred 8 rokmi, pomorie, moze byt fajn identifikator) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
z kastiela su nadkerne fotky buduca svagrinka sa tam davala fotit.sala ju vysla na hodinu asi 500.a ak mozem poradit najlepsie fotky z kastiela boli taku maju starohnedu farbu ak si ich das vyvolat.
Odpovedať
jeeej lubi a nemas nahodou fotos buducej svagrinej, aby si ich hodila na web? mne sa ten napad strasne pozdava, ale este som nevidela take fotky. a nevies mi nahodou odporucit aj fotografa? predpokladam, ze tam na fotenie bude potrebovat nejake specialne osvetlenie, asi, netusiiim:-)
Odpovedať
Profilova fotka
robila im to kamaratka ktora sa venuje foteniu.ja este tiez nevim koho budem mat.ta kamaratka je mimo takze ani pojma nemam.ale rozmyslam aj na tom ze moj kameraman bude robit aj fotky.ak uz mas svojho kameramana a ak nieco take robi nech ti poukazuje jeho pracu.fotky by som ti tak mohla ukazat az mozno za mesiac nemam ich pri sebe.a tiez sa musim naucit lepsie s pocitacom aby som to zvladla.
Odpovedať
Profilova fotka
baby humencanky.vsetky mame rovnake problemy.co tak si dat niekedy rande a poukazovat co uz mame aporadit si viac navzajom.na zivo sa porozpravat by bolo zaujimavejsie.jeden ale problem.ja budem doma az niekedy vo februari.
Odpovedať
dakujem lubi, bolo by super, keby si tie fotky potom hodila do svojho albumu, aby som sa trosku inspirovala. a asi to vyriesim s nasim kameramanom. najprv nafoti umelecke fotos a potom um moze len kamerovat. no a z kostola a budeme mat fotky od vsetkych ostatnych svadobcanov :-) a uz si rozmyslala nad satami? nevies nahodou, ake su saticky a ich ceny v pozicovniach v HE? a pokial ide o cimbalovku, tvoj drahy ma pravdu, ze je to drahe, nas vyjde na 12.000 Sk, brutaaaalne palka. ale zazili sme ich na jednej svadbe a boli skveliiiii a este aj pustali nejake moderne z mp3. ale nelutujem na nich tolke peniaze, len nech spravia skvelu zabavu. jeej teraz vidim, ze mas svadbu v ten isty datum ako ja. v ktorom kostole?
Odpovedať
Profilova fotka
chystam sa ist do polska.pocula som ze je tam z coho vybrat a su cenovo lacnejsie.ale pojdem popozerat ako sa poznam vsade kam ma pustia.som hrozna,ale to asi kazda ze chcem mat co najzaujimavejsie saty.svadba je vo farskom kostole v humennom.a do kosic sa tiez urcite pridem pozriet na tie saty.
Odpovedať
no, tak ja si najprv obeham svadobne salony tu v BA, potom HE a aj ja som pocula, ze v krosne je salon Erika, ze tam maju super vyber a ze aj siju, tak to si nechavam ako rezervu. len mam osypky z toho, ze musim planovat vsetko na dialku, lebo zijem v BA, svadba bude v KE a ja som z HE. no co uz:-)
Odpovedať
luciaj, to som nevedela, že sa dá fotiť aj v kaštieli, tak to sa tam pôjdeme potom fotiť aj my. :-) my máme fotografa z Michaloviec a vo štvrtok s ním ideme podpísať zmluvu. :-D
Odpovedať
luciaj nic v zlom, ale mat kameramana a fotografa v 1 osobe by som nazvala "DOST TRAGICKA VOLBA" Uz som zopar takych pokusov videla a nedopadlo to zrovna profesionalne. Ale ked si az tak na fotkach nepotrpis, tak asi to je ok. Ja by som toto nikdy nespravila. Chcem aby moje fotky boli vynimocne a nie take "robene na kolene". Tod moj nazor, nechcem sa nikoho dotknut
Odpovedať
lubi, aj my máme vo farskom kostole. na náuku začneme chodiť tak od februára, nech to máme čo najskôr za sebou. :-D
Odpovedať
no mne sa to nezda az take tragicke, pretoze mi zalezi najma na tych umeleckych fotkach a tam predsa kameramana nepotrebujem. takze ked nas bude fotit, ani nema co kamerovat. a fotky z kostola a zo zabavy, kde sa bude kamerovat, uz pre mna nie su az take dolezite. ale je to vec nazoru. ak neplanujes fotenie umeleckych fotiek, len to, co bude skutocne na svadbe, tak by to asi naozaj bolo obtiazne.
Odpovedať
Lucia, bud je to dobry kameraman alebo je dobry fotograf. Ved len logicky si zvas, ze na 2 stolickach sa sediet neda. A keby si si zobrala nejakeho fotografa hoci len na fotenie tych umeleckych fotiek urcite by to vyzeralo lepsie. Profik vo svojom obore je predsa len profik. Neviem ci si ma dobre pochopila...
Odpovedať
Profilova fotka
cokolada my budeme mat nauko iba jeden tyzden.teraz ked pojdem domov my treba zajst za dekanom a este to upresnit pretoze ani jeden z nas nie je doma.s tym kameramanom to bol a len taka rada ak by niekto musel setrit s peniazmi na svadbu.ja si tie kameramanove fotky tiez najprv poriadne popozeram.profesionala na oficialnu cast vsak chcem mat.
Odpovedať
Profilova fotka
moj album sa vola nase predstavy a meno suzana, tak sa baby pozrite ci sa vam tieto saty pacia, a mozte si ich poziciat.
Odpovedať
ahoj Suzana, v Karpatii budete mat okruhle stoly?
Odpovedať
stanuska17, aj my máme svadbu 9. septembra. vy to máte kde? :-)
Odpovedať
1
2
80
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?