Svadba v Castel Mierovo - rady, tipy, skúsenosti

Ahojte mile nevesty. Urcite sa nas tu najde vela, ktore mali a budu mat svadbu v Casteli. Ak by ste tu posharovali vase skusenosti, rady, prip. fotky, tak by som bola rada :) Myslim, ze kazdej sa zislo troska inspiracie, ako spravit svoj velky den nezabudnutelnym ;)
Odpovedať
Ja som tam sice svadbu nemala ani nebudem mat ale co som si zatial vsimla je ze sice su tam svadby krasne, ale iba vonku, vyzdoba je skoro vzdy rovnaka kedze ju robi Castel a je to na rovnaky styl plus minus vzdy (aspon z fotiek sudim) a co bol pre mna deal breaker je ze po 22 sa koli hluku musia vsetci hostia presunut dnu do takej "pivnice" prazdnej neozdobenej nudnej a to sa mi velmi nepaci :( je to tam krasne ale mam pocit ze iba vonku
Odpovedať
Castel je krasne miesto za prijatelnu cenu s milym personalom. Je vsak vhodnejsi pre mensie svadby. Vyzdoba je na kazdom zvlast....bud si ju urobis sama, zaplatis agenture alebo si vyberies to co ponuka Castel co je najjednoduchsia volba. Vyzdobu robi (ak si ju zelate) personal Castelu, nie profi floristi. Na narocnejsie vyzdoby treba potom zvolit ineho dodavatela. Exterier Castelu je krasny, vecer velmi romanticky ak sa vyzdobi lampasmi atd. Aj z kulturaku sa da spravit krasne, ocarujuce miesto, vsetko zalezi od financovania a narocnosti organizovatelov. Co je bohuzial pravda je to ze sa treba presuvat do inerieru....bohuzial to tak je asi v kazdej obytnej casti. Je to historicka budova, zabava dalej pokracuje v priestoroch restauracie, nie pivnice, vyzdoba je tiez na kazdom ako to chce ale uz po desiatej vecer to je uz asi kazdemu jedno :D Ak sa dobre spravi organizacia ten presun do interieru nieje narusujuci. Bohuzial co moze byt deal breaker je v pripade civilneho obradu matrika mierova nieje ochotna sobasit mimo ich sobasnej siene takze treba hladat alternativy a ak chcete mat romanticky sobas v zahrade castelu pravdepodobne ho budete robit uz ako zobraty a obrad bude tak pre hosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
my sme mali svadbu v Casteli a mala by som znova. Hostia si chválili a my tiež.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?