Svadba v Bytči. Pridajte sa

Profilova fotka
Malé mestečko, dúfam že sa nás nájde viac :-D
Odpovedať
no uvidime....ja teda nie som z bytce, ale chodievame tam na chlebik :-D :-p mnam
Odpovedať
Profilova fotka
:-D ani ja nie som priamo z Bytce, ale z Hlinika by nas bolo ovela menej 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
halo dámy, neviete niektora poradit s kadernickou v okoli?
Odpovedať
Profilova fotka
v bytci to mam asi iba ja :(
Odpovedať
ahoj, no ja nie som z bytče, ale zo žiliny a to je kúsok...v bytči je skvelá zmrzlina 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jj :-D tá je svetová x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte.chcela som najst nejake babenky z bytce-janocka ma nasmerovala sem..ale moc vas tu teda nie je?jak to?v bytci nebyvaju svadby?:-)rada by som vedela,ako vam dopadla svadba,pripadne nejake info-kde ste mali hostinu,odkial kvety,fotograf a tak..ak by sa dakto nasiel,potesili by ste ma..pocula som,ze v tom kominarskom dome je to fajn-ze sa tam da skoro vsetko zohnat-ale este som tam nebola kuknut..najviac by ma zaujimalo,ci tu je v okoli nejaka dobra restauracia,s ktorou mate dobre skusenosti a takisto by ma zaujimalo,ci ste sa tu niekde boli vonku fotit?diky moc ahojte
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte Bytcanky a z okolia Bytce :-) Vidim, ze je tu zalostne malo prispevkov z Bytce. To bude asi tym, ze tam mame nedostatok vydajachtivych dam :-D Preto sa pridavam do boja s vami aj ja ;-) "Oligaca" Este sa tu objavujes niekedy? A co "slecnasmrekovska"? Ach a ta zmrzlilna mi teda chyba velmi :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj dievčatá, tiež sa pridávam do bytčianskeho klubu ;-) Je tu ešte vôbec niekto? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
slecnasmrekovska • Dnes o 17:36 kedysi som hľadala nejake bytčanky-ale nikoho tu nebolo..bytčanky sa nevydávaju,ci co? prosim,nie je tu nikto z okolia bytče-kto by mi pomohol?
Odpovedať
Profilova fotka
No zdravim tych zopar dievcat, co bojuju za Bytcu :-D Tak uz sa ozvete aj niekto? Ako ste na tom a kde sa da co dobre v Bytci zohnat? Napr. kvalitna kadernicka? Potrebujem ist na skusku v januari, ale neviem kam a ci tam je niekto, kto sa pusti aj do narocnejsich ucesov. Dakujem za rady. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Antiqua, tak to s tou kaderníčkou by zaujímalo aj mňa, u kaderníčky som v Bytči nebola roky rokúce, ale sestra mala teraz stužkovú a učesaná bola fakt pekne, tak sa jej musím spýtať, kto ju to vlastne česal. Inak, ak sa smiem spýtať, kde budete mať hostinu? Ja som tu z toho zúfala...
Odpovedať
Ahojte baby, chcem sa spytat, ci niektora neviete viac o svadbe v sobasnom palaci v bytci. Robia sa tam len cirkevne obrady alebo je moznost urobit tam aj civilny? Poradte niekto, pls.
Odpovedať
mima01, ja sa nejdem hádať, ale doteraz som žila v tom, že sa tam robia iba civilné. Ale ruku do ohňa za to nedám... asi by tam trebalo zbehnúť a spýtaťsa, viem, že to tam reštaurovali, tak teraz by to tam mohlo byť krásne...
Odpovedať
zabka, ja vobec netusim, na nete som nenasla...ale mozno som sa malo snazila, xe xe :-D Mne moja fotografka spominala, ze tam je nejaky kostolik, alebo nejaka kaplnka. Lenze my nie sme ani jeden pokrsteni a tym padom nam zostava len civilny obrad. Len nejak nie je cas ist to tam zistovat. Tak som dufala, ze niekto bude vediet. Nooo, teraz je to tam cele zrekonstruovane, je tam krasne. Viem si predstavit, ze by sme tam mali sobas :)
Odpovedať
Pravdupovediac, som ešte asi ani nepočula, že by tam mal niekto cirkevný sobáš. A ak by ste tam mali sobáš, hostinu by ste mali potom kde?
Odpovedať
Ja vobec ze netusim s tym sobasom...asi si budeme musiet najst cas a ist to tam popozerat. My budeme mat svadbu v ziline, v holiday inn. Len kedze nebude cirkevny obrad, a nasa skvela radnica vyzera tak ako vyzera, hladame nejake ine riesenie...a bytca sa nam velmi paci.
Odpovedať
Tiež sme rozmýšľali nad holiday inn, ibaže ja som to tam ešte ani nevidela a drahý tam bol teraz na nejakej konferencii a hovoril, že služby atď. fajn, ale nejako špeci ho tam to prostredie neočarilo. Mne sa zas zdá Žilina dosť ďaleko na presun... no uvidíme... ale len tak informatívne, ako dlho dopredu ste si to tam rezervovali? nevieš, či tam majú moc nátresk?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte zeny :-) Mno ja budem mat svadbu prave v sobasnom palaci a az niekto chce podrobnejsie info, rada poskytnem cez IP. Som stastna, ze po tolkych peripetiach sa nam to podarilo skoro vsetko zoorganizovat a nebolo to jednoduche :-S preto rada pomozem, ak mozem ;-) Co sa tyka sobasov, tak je tam aj spristupnena kaplnka, kde sa budu robit aj cirkevne sobase. Je tam taktiez moznost ubytovania pre hosti. Za prenajom sa plati a katering je tiez potrebne si zabezpecit. Pamiatkovy urad v PB, ktory to ma na starosti ma vsak marketingove odd, kde sa da dohodnut a aj katering vam mozu zabezpecit prave oni. Stretla som sa s velkou ustretovostou vsetkych, ktori maju "docinenia" so sobasnym palacom a musim uznat, ze reagovali na moje majly promptne. My sme sa nabehali, natelefonovali a namejlovali ozaj dost. A prave preto, ze zijeme v zahraici a je to pre nas o trosku narocnejsie - si velmi vazim ich ustretovost a uprimne sa tesim na svadbu. Takze tolko mozem dodat ja ;-)
Odpovedať
antigua...ty mas na svadbe katku a doda, ze? Spominala, ze maju nejaku svadbu v bytci dva tyzdne pred nami, aj mi posielala kontakt, len som sa zabudla ozvat. Chcela som sa ta popytat na tu bytcu...hlavne teda na ten sobas. My chceme len civilny sobas a kedze momentalne nemam cas zistovat ohladom toho veci, tak by ma len zaujimalo, kde sa tam robia tie civilne obrady...na zaciatok :-D A ci sa za to plati nieco extra alebo len klasicke poplatky za sobas.
Odpovedať
ahojte, aj ja sa pripajam...svadbu som chcela mat tiez vo Svadobnom palaci, mala som tam ja stuzkovu a uz vtedy sa mi pacil :) lenze sa mi to zda pridrahe, 40 eur prenajom na hodinu a 10 eur gastrotechnika...to je velmi vela na 24 hodin...myslim, ze ked uz nato dostali peniaze z norskych fondov, mohli by to spristupnit aj "nam normanlym obcanom" :) ale uz neriesim....peniazky radsej dame do domceka co ideme stavat :) nakoniec sme sa rozhodli pre Slovakiu v Ziline, boli sme tam tento rok na jednej svadbe a velmi sa nam to pacilo... pani prevadzkarka je tiez velmi mila a ustretova, velmi dobra komunikacia.... co sa tyka kadernicky, ja mam velmi dobre skusenosti s Luciou, je oproti farskemu centru (byvala ZUS), je velmi mila a myslim, ze aj sikovna odbornicka ;-) ...zatial som spokojna (kontakt IP)... bude mi robit svadobny uces, foto bude v auguste :)
Odpovedať
Profilova fotka
mima01: je mi luto ale ja ti asi v tomto neporadim. Ja mam cirkevny sobas v dedine odkial pochadzam a v sobasnom mame len hostinu. Viem iba o tej kaplnke :-( vejo: nezda sa mi prenajom vysoky vzhladom k tomu, ze je to narodna pamiatka. Ved ked si pozries kolko stoji len obrad (co je necela hodina) v inych kastieloch, ci zamkoch, tak toto je podla mna zanedbatelne. Naviac, ked som si zistovala ceny, ci v slovakii, vixe a podobne - najom maju premietnuty v cenach menu a ono v tom nie je az taky obrovsky rozdiel oproti sobasnemu, ked si zabezpecujes katering sama. Mam na porovnanie prepracovane cenniky asi troch prevadziek. Naviac my tiez momentalne aj stavbu domceka riesime a poviem ti, ze som si to dobre zratala, aby som nevyhodila zbytocne vela. Jednym dychom vsak musim dodat, ze svadba (aspon teda pre mna) je len raz v zivote a treba ju aj odlisit od klasickeho posedenia v restike :-D A este k tej Slovakii - tak ta ma stala velmi vela nervov a musim povedat, ze pani prevadzkarka sa chovala po telefone ako teta za komunistickych cias, ktoru velmi obtazovalo poskytnut akukolvek informaciu. Nakoniec som rada, ze som nemusela s nimi riesit nic. Takze aj v tomto ocenujem pristup ludi z pamiatkoveho. Len na zaver dodam, ze je to o inom, pokial mate moznost veci riesit osobnou navstevou. Ja tu moznost nemam a preto si cenim kazdu ustretovost i ked mozno cena je o par eur vyssia. Ono niekedy je to skutocne smiesnych par Eur ;-) Dakujem za radu ohladom kadernicky. Je treba sa u nej nejak dlho dopredu objednat? Ja mam svadbu v juni, takze tvoje foto asi az po mojej svadbe 8-)
Odpovedať
antiqua: pani prevadzakarka je pri osobnom kontakte velmi mila a ustretova pani, mrzi ma, ze mas s nou negativne skusenosti... :-( mne Slovakia vyhovuje, lebo je moznost tam ubytovat vacie mnozstvo ludi, co my budeme potrebovat... k Sobasnemu palacu...mne to predsa len pride pridrahe dat 1200 e za 24 hodin len cisto za prenajom.... pre mna je svadba nieco, co robim predovsetkym pre rodinu, nech sa zabavia a myslim, ze sa do ta aj v lacnejsich priestoroch ;-) drzim palce nech ti vsetko vyjde, tak, ako si si naplanovala ;-) a kadernicka? ak chces, poslem ti kontakt cez IP, komunikuje aj cez e mail, mozes sa s nou dohodnut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.dlho som tu nebola a kolko sa vas tu zrazu naslo:-) tak aj sa pripajam..my planujeme hostinu v hradnanke-v predmieri-ale este to nie je celkom dohodnute.dalsia varianta je u volonika-ale tam sa mi to moc nepaci...ale uz konecne po tolkom snivani-sa to stava skutocnostou-24.4. mame termin:-)
Odpovedať
slecnasmrekova, v hradňanke normálne varia? :-. Ja som tam bola len kedysi dááávno párkrát na kofolu, ale ani ma nenapadlo, že sa tam robia aj svadby. U Volonika mala teraz cez leto kamoška svadbu, ani ona tým nebola veľmi očarená a čo mi prišlo ako strašná nevýhoda, nemajú tam žiadne také chladničky kde by si si mohla odložiť koláče alebo tortu.
Odpovedať
to slecnasmrekovska - v Hradnanke varia dobre a je tam aj ustretova veduca, nedavno som tam bola vybavovat nieco menej prijemne ako svadba, kar :-( , ale aj tak...velka ochota a jedlo si vsetci pochvalovali.... x-) Hradnanka ma len jednu nevyhodu, ze ja velmi malinka....drzim palce pre zariadovani ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
este som tam nebola-ideme tam az zajtra-ja som tam nebola este nikdy-len rodicia vraveli,ze je to tam celkom fajn,tak zajtra sa uvidi..este bola 3.varianta-v hliniku ta zelena( predtym ruzova:-)) restauracia-zabudla som ako sa vola-ale tam sa mi to tiez nepaci.tak dufam,ze ta hradnanka bude ok..do Ziliny sa mi zasa moc nechce.. inac-som Gabika:-)
Odpovedať
hm.....zasa Hradnanka nie je ziadny luxus, aby ste neboli sklamani....ale pri troske skromnosti a fantazie pri dekoracii by to bolo fajn :) Hlinik? nepoznam... daj vediet ako ste dopadli ;-)
Odpovedať
Zabka: som si ani nevsimla, ze si sa pytala nieco. Rezervovali sme len teraz, tyzden ci dva dozadu. Natresk ci je vobec netusim, nepytala som sa, ale tam je dost miesta, je tam restika kde sa robia svadby a potom kongresky, kde je miesta habadu, tri svadby v pohode.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?