Svadba v auguste 2013

Profilova fotka
Baby koľko nás tu je, pridajte sa, nech môžeme plánovať :-) Čo už máte zabezpečené ? ;-)
Odpovedať
1
2
5
tiez som rozmyslala, ze zalozim takuto temu... takze my planujeme 31.8.2013 a mame zabezpeceneho kameramana a fotografa v 1, salu a hudbu... ostatne zatial neriesim... skor zbieram nejake napady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@guiseppinka my máme tiež zarezervované miesto svadby a fotografku ;-) Máme aj oblek pre ženícha, šaty mám vybrané ale zatiaľ len predbežne a bez rezervácie... Kameru mať nechceme. Aj ja zbieram nápady, všetko premýšlam do detailov :-) Čo už so mnou, som perfekcionista a príliš si potrpím na detaily :-D :-D :-D A baví ma to plánovanie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@38susan38 my máme v kaštieli Chateau Bela, myslím že na august výborné miesto :-) Ja dúfam, že bude horúco, lepšie ako dáždik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My takisto planujeme svadbu na august 2013, no zatial som tu asi sama co este nemá nic zarezervovane :-) ...ale uz pomaly bude sala...len este sa rozhodujeme a chodíme po miestach kde by sme svadbu chceli mat...kameramana a ani fotografa nemam....a vlastne ani nic :-) v podstate len predstavu ze by som isla trocha aj do bielo ciernej vyzdoby.trocha šmrncnutej ruzovej..a šaty takisto..biele s trochou ciernej cipky...ale tak dovtedy..bohvie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@38susan38 je to pri Štúrove, mám pár fotiek v albume :-) @moni1363 najdôležitejšie je rezervácia miesta...čo viem, v niektorých miestach treba spraviť rezerváciu dosť dlho dopredu. My sme museli vyše rok dopredu, kolega z práce má v hoteli a tí robili rok a pol dopredu...keď už máš miesto, tak to plánovanie ide nejako samé od seba :-) Teda aspoň u mňa...teraz tiež už neriešim,to hlavné máme a dávam si pauzu :-) len zbieram a hľadám inšpirácie, detaily... Do ,,práce ´´ sa pustím tak v januári/februári :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte baby .. my planujeme svadbu 17.8.2013 a nemame este nic :-D :-D :-D teda 6. a 7. si vybavil drahy volno a ideme si rezervovat miesto :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@libuskam jééj máme rovnaký dátum ;-) aj my máme 17.08.2013 :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@silvi87 jeeeeeeeeeeeej :-D :-D :-D paradicka :-D :-D :-D budeme stresovat v rovnakom case :-D :-D :-D
Odpovedať
my rozmyslame nad datumom 3.8.13( bude to nase 7 vyrocie a priatelovi by sa to lahko pamatalo :-) ) zatial nic nezariadujeme vyberame viac menej miesto a rozodujeme ci bude svatba v CZ alebo na Sk... dilema :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@libuskam nebudeme stresovať, teda dúfaaam :-D :-D :-D @miriam_ka tak vitaj medzi nami, augustovými svadbami :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@silvi87 Silvi ja stresujem uz teraz, ze nebude volne miesto, tam kde chceme mat svadbu :-| :-D :-D :-D Ale vyriesila som dilemu so satami :-D :-D :-D kedze sa mi pacia 3, tak ich "zlepim" dokopy a dam si usit na mieru :-D :-D :-D z jednych sa mi paci korzet, z druhych strih a z tretich ta "suknova" cast :-D :-D :-D @miriam_ka vitaj medzi nami :-) podla mna je jedno, kde to budete mat. Hlavne nech je to podla tvojich predstav a mas tam svojich blizkych :-) :-) :-) drzim palceky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@libuskam tak daj vedieť, ako si dopadla s miestom :-) a kde chcete mať, na akom mieste? Civilný alebo cirkevný? Ja už keď mám miesto a zaplatenú zálohu, tak som kludná :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte my mame10.08.2013 a mame kameru,foto,hudbu salu-predbezne2 a uz aj saty sa mi hadam siju :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzik2001 no ty si aká šikovná :-) hlavné veci už máš vybavené ;-)
Odpovedať
@silvi87 som rada bo teraz nemam cas nic riesit co sa tyka svadby a domov pridem az v oktobri Takze to bude Len take rychle...inak dakujem
Odpovedať
@zuzik2001 Zuzka, ja mám tiež taký istý dátum ako máš Ty :) Ale musím povedať, ja nemám ešte poriadne nič zajednané. To bude asi aj tým, že len dneska sme si zajednali sálu na tento dátum :)
Odpovedať
Ahojte baby :-) Planujete niektora obrad a hostinu na jednom mieste ??? ;-)
Odpovedať
@suzi33 my ale sme Cely rok skoro v zahranici a preto sa snazime vybavit co sa da ked sme doma....preto mame toho tak vela ale neboj napriklad teraz nic nerobime bo nemam cas na nic.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@libuskam ja to presne tak plánujem :-) obrad bude vonku v záhrade kaštiela a hostina vo vnútri :-)
Odpovedať
ahojte dievčatá, vidím, že 17.august je budúci rok nejaký populárny :) teším sa, aj ja som si ho vybrala :) len aby bolo pekné a príjemné počasie.
Odpovedať
Profilova fotka
@sumilenka to dúfam aj ja, že nám počasie dopraje, lebo chceme mať obrad vonku :-) :-) :-)
Odpovedať
ten môže byť tiež veľmi krásny... a keby zrovna pršalo, tak bude z neba padať šťastie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@sumilenka no máme aj alternatívu pre prípadný dáždik, ale snáď Pánbožko dopraje slniečko :-) :-) :-) čo už, počasie sa nedá kúpiť ani naplánovať, snáď aspoň ostatné vyjde podľa predstáv :-)
Odpovedať
@silvi87 tak veru... hlavne, aby život stál zato ;)
Odpovedať
Baby .. august je najslnecnejsi mesiac a ja si rezervujem na 17.8.2013 slniecko a 28 stupnov :-D :-D :-D :-D Aj ja chcem obrad vonku ale asi sa nebude dat :-| no snad to nejako vybavime :-D :-D :-D @sumilenka vitaj medzi nami :-)
Odpovedať
aj ja plánujem o rok v auguste :) 10: :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa baby pripajam my máme svadbu v auguste 2013,8, v Prešove .....uz stresujem...ale vyskytla sa nam aj smutna udalost zomrela mi prababka vcera:( tak smutime
Odpovedať
Profilova fotka
@libuskam a kde máte miesto svadby? To by bolo fajn, keby bolo také počasie, ja snívam o obrade vonku, aj ho plánujeme :-) @lienocka4411 vitaj v augustových svadbách, som rada, že nás tu pribúda :-) :-) :-) @ivanabalogova vitaj ďalšia augustová nevesta a zároveň úprimnú sústrasť :-( neboj, to prebolí, určite máte pekné spomienky...
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?