Svadba október - november 2012

Profilova fotka
Ahojte nevesticky! Ktore planujete svadbu na oktober / november 2012? Co vsetko uz mate zariadene, vybavene? Nad cim premyslate, co este potrebujete? Pochvalte sa :-)
Odpovedať
ahoj, ja nic nemam vybavene. najprv pocitame prijmy a vydavky. ale mame uz datum svadby!
Odpovedať
ahojte, ani mi nic nemame, len datum.. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte no ja tiez este nic nemam okrem obleku pre zenicha :-D vsetko ma caka o tyzden a aj to budem mat nato 2 tyzdne lebo nezijeme na slovensku... takze taky mensi stres :-|
Odpovedať
Aj ja sa pridavam, my mame svadbu v oktobri a zatial iba letmo zaciname. mame iba salu, kameramana, hudbu, ... :) A ja saty.
Odpovedať
my už máme skoro všetko,ešte objednať zákusky a svadobnu tortu,vínko a ešte kytičku to tento mesiac musíme a v septembri rozposlať oznámenia a popozývať hostí a ešte skúška účesu a make-up :-) a v októbri je den D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme v začiatkom novembra a to najdôležitejšie už máme: kostol, sála, kamera, dj, fotograf, poučenia, .. prstienky a oznamká vyberáme a potom už len šaty a obuv :) ..
Odpovedať
Profilova fotka
My mame uz taktiez vsetko- uz len METLA LUDSTVA CHYBA:))))))
Odpovedať
Profilova fotka
nás čaká náš veľký deň v októbri a ten základ už máme od začiatku roka, ako kostol, sála, hudba, kameraman, starejší, fotograf, obrúčky. a teraz sa nám to pomaličky zbiera - čaše, prvky na výzdobu, oblek aj košeľou, kravatou, vestou, manžetami - proste ženíchovi už len spodné prádlo a je hotový, topánočky už tie máme obidvaja, krížik už tiež máme doma, šatočky mi začnú šiť okolo 20-teho septembra, alkohol ideme kupovať tesne pred, ešte nealko, objednať koláče, vyrobiť pierka, kúpiť krabice na koláče, objednať perníky na pamiatku pre svadbčanov. a tohto týždňová úloha znie: výroba našich oznámení... ešte nás čakajú aj fľaše, ale najskôr do nich potrebujeme nazháňam kvalitné pálenô :-D a ešte nás čakajú predmanželské náuky, stretnutia so starejším, kameramanom a tak... no je toho ešte dosť - máme čo robiť za tie dva mesiace, lebo ujdú ako voda :-)
Odpovedať
ak hladate vyzdobu odporucam svadobne-vyzdoby.sk perfektny pristup a vedia urobit zazrak aj z nizsim rozpoctom, co som bol prekvapeny lebo stranka vyzera luxusne ale urobit komplet vyzdobu pre 100 ludi zo zivimi kvetmi cca 300 az 400 eur dost dobre a nemas ziadne starosti.
Odpovedať
My mame len datum kostol pohare a dnes som si nasla saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leknazv A kedy??? Na profile ho nemas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No babulky, vsetky, co ste neuviedli termin- sem s nim :-DDD Vsetky, co este nemate skoro nic povybavovane, tak sup do toho- pomaly to treba riesit, lebo sa nenazdate a uz tu bude ten den D :-) My uz mame tiez take zakladne veci- sala, kostol, starejsi, fotografka, kameraman, DJ, ... Pracujem aj na ostatnych veciach, ale kedze sme 2x menili datum svadby, musim to vsetko enit a riesit nanovo... Ale snad to dobre dopadne a vsetko bude v ten den o to krajsie a perfektnejsie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ked budem mat cas, upravim si profil :-). My mame na Martina svadbu v blizkosti BB :-).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?