Svadba október 2010

Ahojte babule, najde sa tu niekto kto má svadbu v tomto mesiaci? my máme 02.10.2010 a neviem či už mám zháňať veci a zarezervovať KD a kostol.... :-) ;-)
Odpovedať
ahoj, ja mam svadbu tiez 02.10.2010 a dlho som cakala, kym sa tu niekto najde ;-) no ja uz mam salu aj fotografa a intenzivne hladam kameru :-) zalezi na tebe, ak mas vysnivane miesto svadby, tak si ho zarezervuj, aby ti ho nikto nevyfukol :-D
Odpovedať
ahoj, som rada, že sa tu niekdo taký najde ako ja:-) ja vôbec nemám predstavu, akého fotografa a ani kameramana... no miesto chcem na dedine v Lakšarskej Novej Vsi v kulturnom dome tak neviem aby to nebolo skoro, šak aby namňa starostka nepozerala, že či mi nešibe :-( ale to su asi len moje názory a už je najvyšší čas.... ešte mám pár otázok: 1. kedy si mám vybrať šaty? 2. kedy sa dávajú robiť oznamka? dakujem
Odpovedať
no vyzera to tak, ze zatial sme tu iba dve...asi je fakt skoro :-D a ja si myslim, ze tu salu v kulturaku si kludne cez leto mozes zarezervovat, moja kamoska sa vydava teraz v septembri a tiez si bola rezervovat salu pred rokom v lete, dnes su uz zvyknuti ze nevesty riesia svadbu aj rok dopredu... ;-) k oznamkam : myslim, ze cca 3 mesiace pred svadbou, bo asi cca mesiac a pol - dva mesiace pred svadbou sa to posiela... no a k satam, urcite mas asi nejaku predstavu a myslim, ze ked pojdes buduci rok cca 6-7 mesiacov pred svadbou, tak to bude o.k. myslim, ze na jesen staci zacat s pripravami a leto treba vyuzit na sondovanie a urobenie si rozpoctu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule, no my to máme 4.septembra 2010 tak sa tiež zamýšlam či niečo už riešiť,niekomu (hlavne starším ) je to smiešne tak skoro.
Odpovedať
ahoj, mne to nepride smiesne a ked vies, ze chces konkretneho kameramana, fotografa, salu, tak si myslim, ze nie je zavcasu...my sme napriklad menili termin svadby - povodny bol september, pretoze vysnivany fotograf uz bol obsadeny...
Odpovedať
Ahoj kocky, tak sa pridavam - sice som uz temu zalozila na beremese.cz (pretoze svadba je v CR), ale tam zatial nikoho na rovnaky termin nemozem nalakat :) My uz mame ten spravny zaklad - agenturu, salu, kameru, fotografa a dohadujem starejsieho a catering.
Odpovedať
ahoooj a uz sme oktobrove tri ;-) brufinka vidim, ze ty si este snazivejsia ako ja :-)
Odpovedať
Ahoj - nooo, ked som videla tie rezervacne casy, tak sme to radsej neriskovali a zarezervovali rychlo to, co sa nam paci - a to uz teraz tam maju do leta 2010 takmer vsetko obsadene. Ale sranda je, ze to mame vsetky naplanovane na 2.10.2010. My dokonca este aj obrad planujeme na 2hod10min :)
Odpovedať
no ja som to ani velmi neplanovala mat az v oktobri - mali sme mat v septembri, ale nas fotograf uz mal obsadene, tak sme zmenili termin na datum, ktory mal prvy volny a vyslo z toho druhy oktober ;-) a to su nejake stastne cisla, ci len pekny datum... :-)
Odpovedať
No, u nase je to tak, ze obaja mame v datumoch narodenia 1 a 2, tak sme si poskladali svadobny datum z tychto cisel. Jednak je ten datum pekny, jednak ak vyjde pocasie, je oktober hrozne krasne obdobie - farebne listie, ak neprsi, tak krasne svetlo... no uvidime :) Ale vybrali sme miesto, kde aj ked bude skaredo, bude stale kde sa fotit. Akeho fotografa ste vybrali?
Odpovedať
...takze symbolika, to je mile :-) fotografovat nas budu manzelia Lukackovci z Presova. Zamilovala som sa do ich fotiek a tak som bola ochotna koli nim zmenit aj datum svadby, kedze som chcela aby nas fotili pocas celeho dna... Horsie je to z kamerou, chcela by som HD kvalitu, ale v blizkom okoli Popradu ma ziaden kameraman neoslovil, takze zvazujem, ze video ozeliem...aj tak som viac zatazena na fotky, ale neviem...ako si si ty vybrala kameramana? Inak vidis, aj ja musim pouvazovat kde sa budeme fotit ak bude uz v Tatroch zima a sneh... :-)
Odpovedať
No, kameramana mame z Ciech (oto, DJ a zabavu z SK). Mala som na neho velmi dobre referencie - takze zatial je predbezne rezervovany. Ale este sme sa nestretli - takze som nevidela jeho prace - len kratke ukazky, takze ak sa mi nebude pozdavat, agentura ma uz pre mna svojho osvedceneho.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj baby, pripajam sa k Vam do temy, musim presuvat datum svadby, ach zas ]-( ]-( takze u mna to tiez vyzera na oktober, aj ked uz pol roka bol planovany april ale jednoducho sa mi to nie a nie zmestit do programu :-D nemyslim ze je skoro, prave naopak,najvyssi cas ist na matriku, najst salu, fotografa,agenturu ako bolo spominane.. ja nemam naplanovane nic, pretoze sme to menili a este sme sa ani napevno nerozhodli a musime o tom este porozmyslat,takze u nas to bude organizacia narychlo.. ale vymyslene to mam, a kedze je to piatok, a hostinu-oslavu po- mame malu dufam ze sa to stihne, lebo skoro cely september som prec, a 16.10 chcem mat svadbu, pricom to naplanujem vseko od polovice augusta.. krkolomne :-D ale saty mam objednane
Odpovedať
Profilova fotka
jeee baby ja som trubka, ja som si nevsimla ze ste 2010 :-D :-D :-D hehe,tak mate kopu casu nic nerieste..zas v zlej teme..cela ja
Odpovedať
:-D :-D :-D
Odpovedať
v tej agenture, co som si ja vybrala spolupracuju s jednym, ale ten sa mi nepaci...rozmyslam, ze by som sa bez toho videa aj zaobisla...mam dat peniaze za to co sa mi nepaci,len aby som to mala mi pride zybtocne. Mala by som prestat byt narocna ;-) :-)
Odpovedať
coby, narocna musis byt - ved je to tvoja svadba :) To, ze ma agentura kameramana neznamena, ze ho musis mat aj ty. Kludne si najdi dobreho, ktory ti vyhovuje. Povodne som aj ja zamyslala, ze spravime iba fakt dobre foto a kameru vyriesime tak, ze dame ludom do ruky male kamerky, nech natacaju. Ale agentura mi to vyhovorila, ze je to blbost. Ze mat spomienku na svadbu na domacom videu nie je zrovna idealne a ze to budem raz lutovat. Tak som nasla kameramana a hovorim si, ze v zachovavani svadobnych spomienok je viac lepsie ako menej :)
Odpovedať
nuz ale ked ja som ziadneho, co by mi vyhovoval nenasla...som trochu prieberciva, ale vydavam sa prvy krat a naposledy, tak preco nie... ;-) fotografov je kopec,ale dobrych kameramanov ako safranu, no kazdopadne to musim cez leto vymysliet, bo potom budu vsetci obsadeni a ja nebudem mat uz vobec na vyber...myslela som si, ze najst kameramana nie je taky problem... :-|
Odpovedať
ahojte baby:)) ja som tu nova.ale som rada, ze niekto uz nad oktober 2010 rozmysla.pretoze my tiez vtedy chceme svadbu. my sme chceli svadbu uz tento rok v oktobri a nejako to nevyslo.sme sa asi nejako neodhodlali a jedndoucho sme to nestihli. tak snad rok bude dostatocne dlha doba,aby sme to stihli pripravit:)))
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte jej sa tesim ze sa tu zakladaju taketo temy a ze som tu nasla prave nas termin :-) toto je nas uz terti termin :-| ,ale do tretice vsetko dobre,nie? ;-) 8-) ja mam zatial vybrateho kameramana a svadob.salon,ale to hlavne vdaka segre ktora mala svadbu teraz v maji ;-) kameramanovi sa uz musim zajednat,ale v salone mi povedali ze aj rok dopredu je skoro :-) -takze mam casu ;-) a zatial marne zhanam neake miesto :-| -teda fakt neviem... no nic,tesilo ma :-D ze som sa vykecla,akoze budem nakukat co mate nove-nech sa nahodou nezabrzdim ;-) :-) drzim paste vsetkym nam nech sa nam to uspesne podari(vsetky tie organizovania)podla nasich predstav 8-)
Odpovedať
ahojte novoprichodzie oktobrove kocky :-) ako tak sledujem, 02.oktober 2010 mozno poctom svadieb prekona aj 7.jun 2007... ;-) ja som pripravy nechala bokom, sak su prazdniny :-Dno a opat sa do nich pustim az na jesen... :-)
Odpovedať
No, mne sa ten datum hrozne paci, este aj obrad planujeme na 2.10 hod :) Tak snad vypalia dobre aj oznamka, kde sa chceme pohrat s tymito cislami :) Coho sa zatial bojim (v suvislosti s datumom), je pocasie - ale to si clovek asi nevyberie nikdy.
Odpovedať
halo, baby,kde ste?:) :-D to sa nikto nevydava v oktobri?:)
Odpovedať
ahoj :-) ale vydava, len vsetky asi teraz prazdninujeme - dovolenkujeme ;-)ale uz by som si asi konecne nejakeho kameramena mohla vybrat po 3 mesiacoch... :-D
Odpovedať
fiha.vy uz kameramana zohanate?to je super:)) ostatni su ako na tom s vybavpvanim?
Odpovedať
ahojte baby, konečne som sa tu ukázala, boli sme na dovolenke... ako pokračujete? ktorá máte čo hotové???
Odpovedať
hotove?:))) tak ja som ani nezzacala.)))len sme sa nejako ustne zatial dohodli s priatelom ze sa vezmeme:))) aj ked,my budeme mat len asi tak do 30 ludi.tak to hadam nebude az taky problem vybavit:)ci ano? inak vy kolko ludi asi tak planujete:)
Odpovedať
ahoj, my plánujeme asi tak 60-70 ľudí, plus večer nám príde okolo 30kamarátov.... no ani my ešte nemáme nič hotové....len som poobjednávala také somarinky - vankúšik na prstienky, košíčky, lupienky atd....:-))
Odpovedať
lan: ved aj ja zatial iba take somrainky pozeram:))) ale ako sa poznam,radsej nic neobjednavam,lebo ja este minimalne 3krat zmenim nazor:))
Odpovedať
nicky655, ja už tak pomaličky niečo zháňam, a včera sme sa so snubencom rozprávali, že by sme chceli svadbu u nás v kulturáku, že by to bolo najidealnejšie pre taký počet ludí...no nechce sa nám zhánať kuchára atd...ale zase reštika v našom okolí nie je taká veľká žiadna, a keď je tak niesu moc dobré ohlasy naňu....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?