Svadba o 8 mesiacov

Pekny vecer, nevesticky... :) som troska v strese, niektore tu mate svadby tiez tak o 8 mesiacov a uz mate skoro vsetko.... Som cudna, ak mam len miestnost, fotografa, hudbu a kostol? :D O sataaach este ani nevraviiiim... to si len obrazky obzeram... a myslim, ze mam cas... stale som na pokoji, ze to vsetko ma este cas.... a ked seb pridem.... a citam Vase prispevky, tak odpadaaavam, ze nemam nic... :D
Odpovedať
No ved tie najpodstatnejsie veci uz mas :-) Ziaden stres! Aspon nebudes rozmyslat,ci si dobre vybrala,to co si vybrala/nevybrala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katallinka my mame tiez iba to najpodstatnejsie, sala,dj,fotografka,sztarejsi, :)
Odpovedať
ja mam svadbu o 2 mesiace, a mam len salu, hudbu a kostol :D pohodaa, o nic nejde.. :) pokial to nieje tvoja jedina zivotna ambicia mat dokonalu svadbu vysperkovanu do posledneho detailu, tak sa netrap.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katallinka Pohodaaaa sme na tom tak isto, šaty výzdobu atď riešim až v lete 8-)
Odpovedať
Pohoda. Nikdy som nebola dokonala a tak si nepredstavujem ani svoju svadnu :-D My ideme kostol a chatu riesit v aprili. Sadbu chceme koncom leta. Este riesim dovolenku u zamestnavatela. A premeskali sme termin na slovensku predmanzelsku pripravu tak sa uz chlap pozeral po polskej. Ale nejako to nikoho netrapi. Hlavne, ze sa mame radi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme kostol, sálu, fotografa a jedlo, svadba za 5 mesiacov a som úplne kľudná... nemyslím, že na to treba toľko energie, mám kamošku čo zbúchala svadbu za mesiac i za dva a bolo všetko v pohode, akurát si ušetrila stresy(len sa nesobášili v hlavne svadobnej sezóne, tak nebol problém so sálou). neboj, 8 mesiacov je stále oveľa viac času, než treba :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?