Svadba na Slovensku v july 2010. Kto má vtedy?

:-)
Odpovedať
pozerala som, ze uz su tu ceske nevesty julovky 2010, ktore sa radia, no a slovenske nie, tak dufam, ze sa nejake cim skor najdu a mozeme sa aj my poradit a pokecat o vsetkom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj anavi85 ja sa k tebe pridávam tiež, mi budeme mať svadbu asi 24.júla
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.Pridávam sa k Vám.Nás to čaká 31.7.Ako ste na tom s prípravami a plánovaním?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam termin 3.7 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa berieme 17.7. :)
Odpovedať
ahoj kočky, my máme termín 24.7.2010 a zatial máme zaistený iba kostol a sálu. Neviete poradit nejakého dobrého fotografa,kameramana, DJ alebo hudbu z okresu PP,KK,Belá? Nemám o tom ani páru, ani poriadne neviem co vsetko mam zhánat, takze začína malý stresík :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj broadway. Ja som tiez 24/7:) V Sabinove. Myslim, ze to naj najdolezitejsie, salu a kostol uz mas. Co sa tyka fotografa mne pomohlo obzeranie si albumov dievcat z mojho okolia a citatnie a fór. No a pomohol mi aj fakt, ze ten fotograf otvara objednavkove obdobie az v oktobri:) Takze aj s fotografom drzim palce, lebo fotky su najkrajsou spomienkou. Takze drzim palce. Co sa tyka dja, v pp je jeden, aj tu na stranke ma kontakt, dj benny. V par prispevkoch o nom dievcata pisu chvaly, ja som si s nim vymenila par mailov a vyzera byt ustretovy a ferovy a vyzna sa. Akurat, ze pp je pre mna trosku daleko. Tak uvidime. Ale zvazujem. Odpovie Ti na vsetky otazky a do niekolkych hodin odpisuje kvalitnymi reakciami na Tvoj mail. Tak skus.
Odpovedať
Ja 10.7 zatial mame len kostol v BA, a rysuje sa sala. Nemam este skoro nic. Nakolko zijem v CR bude sa nam to tazko vsetko vybavovat. Saty tiez asi necham na BA, neviem ako by som ich trepala z Prahy :-) Neviete kde zozeniem daky strucny harmonogram svadobneho dna aby som vedela psotupnost priebeznu co ma ist po com? Napr. kedy cepcenie, kedy klobukovy tanec...a tak. Co sa tyka odobierok nasla som take zlozite s versovankami. Ako moze co najjednoduchsie prebiehat odobierka?
Odpovedať
ahoj zenabla, dakujem za tip na DJ, pozriem na to. tak dufam ze nam to dopadne dobre ked budeme mat svadbu v rovnaky den :-) . Inak ciernavila, tiez zijem v CR, blizko Prahy, takze viem o com hovoris, ale tak daleko ako su versovanky na odobierku som este nedosla ;-). Inak baby nepoculi ste nejake ohlasy na fotografa zo SNV na p. Gaspara?
Odpovedať
ahojte baby, my máme svadbu 3. 7. v nitre. zatiaľ mám vybavené len tie najpodstatnejšíe veci ako je sála, fotograf, dj, kameramana teraz som kúpila aj poháre. Poviem vám, že som si nikdy nemyslela, že je s tým spojených toľko vybavovačiek a zháňačiek. tento týždeň sa chystám obehať nejaké svadobné salóny. ale zatiaľ najväčší problém mám v tom, že nemôžem zohnať svadobné topánky na vysokom opätku. všade sú len do 6 cm
Odpovedať
nooo pridavam sa aj ja.31.07.2010.Ale zatial nemam takmer nic, kedze kcem svadbu vonku tak je to dost problem zohnat salu. Jedine co mam zatial predbezne zajednana je DJ a kamera!:o)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?