Chystá niektorá z vás svadbu na Orave?

Chysta niektora z vas svadbu na orave?...Mate nejake dobre typy - kde mat hostinu, fotenie....kto tam pecie dobre kolace, nejaku dobru kadernicku a pod. Ja zijem v košiciach, priatel na orave...takze nic tam nepoznam...dakujem za vsetky dobre postrehy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no záleží od toho koľko ľudí chcete mať a odkiaľ je priateľ ale najlepsi su srnacie v Kubíne, Adak v Párnici na hostinu najlepsi fotograf Jozef Staš, Tomáš Pavčo, hudba Martin Harezník Dj atd všetci su z okolia DK.
Odpovedať
Ahoj @gbkjdkv prikláňam sa k názoru @nikinka43 ... Srňacie (www.hotelorava.sk) je po rozsiahlej rekonštrukcii, pribudne tam toto leto wellness a je to v krásnej prírode. My budeme mať svadbu v Hotely Park v Dolnom Kubíne, obaja odtiaľ pochádzame, na severnej Orave toho veľa nepoznám. Fotograf jednoznačne Jozef Staš (www.stratena-obrucka.sk) pretože je geniálny a treba sa mu ozvať čím skôr, lebo býva pekne naprataný. On cestupe kvôli svadbám aj do zahraničia, takže by s ním nemal byť problém.Ak treba poradiť z okolia DK tak sa môžeš na mňa obrátiť :-)
Odpovedať
@gbkjdkv kaderníctvo www.paradiss.sk (Námestovo)- termíny rezervované aj rok dopredu, takze poradim poponahlat sa Staš aj Pavčo majú krásne fotky- no tiež sú rezervovaní rok a viac dopredu, ja mám fotografa Nora Halabuka http://norophotography.weebly.com/ je sice z BB, no aj s cestou je to cenovo najprijatelnejsia alternativa a jeho tvorba sa mi paci, výzdobu odporučím http://studiolamour.eu/ z DK - ústretovosť, kvalita a najnižšia cena v okolí výber je na tebe :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?