Svadba júl 2012

Profilova fotka
Buduce nevesticky, mate niekto svadbu v juli 2012???uz nieco planujete???
Odpovedať
1
2
5
Ja mam 23.jun 2012. Samozrejme ze planujeme, uz mam zajednaneho fotografa a kameramana, zajednany kostol, dokonca uz aj cukrarku na kolace. V najblizsej dobe chceme rezervovat salu, to najhlavnejsie budeme mat , ostatne veci mozem potom v klude riesit postupne.Teraz v nedelu je v KE vystava SVADBA tak sa ideme inspirovat.
Odpovedať
Samozrejme este som zabudla, chceme poriesit Hudbu :-D, ta je dolezita
Odpovedať
nepozeraju na vas cudne, ked rezervujete veci rok a pol dopredu? Podla mna prehanate.
Odpovedať
@helsey nie je to prehnane vela ludi rezervuje aj rok dopredu z financnych dovodov ;-) ale aj pre potesenie :-)
Odpovedať
no my sme rezervovali cca pol roka dopredu, a aj tak na nas pozerali cudne, ze preco tak skoro
Odpovedať
@helsey ludia si stale najdu dovod na cudne pohlady ;-) a podla mna kazdy clovek si to zacne zariadovat vtedy ked sa na to bude citit :-)
Odpovedať
ahojte baby, tak my to tiez planujeme spachat v roku 2012- doteraz ziadna predstava a tiez som niekedy dopletena ked baby pisu ze uz rok dopredu mali problem vybavit. Ale ako povedala ankajocka ze ked sa na to budete citit tak vtedy je ten spravny cas, lebo vsetko sa da ked sa chce..aj ked uz vase top veci budu mozno obsadene, ale najdu sa ine, ved podstatne je to ANO ;-)
Odpovedať
@tamarka9 aj tak je na svadbe najpodstatnejsie to ze si povies ANo s milovanym clovekom takze ked niektore veci nevyjdu podla predstav tak si myslim ze nevadi :-)
Odpovedať
uplny suhlas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babenky som rada, ze ste sa pridali do diskusie, vitajteeeeeeeeeeee. ;-) ;-) ;-) No babenky ak sa niekto cuduje, ze preco tak skoro, nepotesim vas, ja som ostala sokovana, ked som sa len tak nahodou zacala zistovat info, lebo s drahym sme svadbu planovali, len sme nevedeli kedy, tak som mala problem uz s datumom svadby. U mna je to trosku ine, lebo ja mam jednu svadbu civilnu v Turecku, kedze drahy je Turek a druhu v kostole v Ke-posvatenie manzelstva, 14,jula 2012. Uz pomaly hladam kameramana, fotografa a salu uz mam. Polovica kameramanov, fotografov uz odstartovala sezonu 2012, co som sa tiez cudovala, ale je to tak. :-( Mne treba este vybavit kopec papierov, ale kedze ma kazdym dnom prechadza chut z tej byrokracie, tak som sa radsej preorientovala na tu pozitivnejsiu stranu a hladam inspiracie, napady.
Odpovedať
Ahojte, my planujeme svadbu tiez az na buduci rok a ked sme boli vybavovat salu, tak uz neboli vsetky terminy k dispozicii.... vela parov ju uz malo na rok 2012 zajednanu... aj ked, samozrejme, terminy este ostali...tym som len chcela povedat, ze zajednat salu, hudbu, kameramana a prip.fotografa je potrebne (podla mna) uz teraz....aby sme mali tych, ktorych chceme mat...aj ked to je AZ o rok a pol ;) teda....rok a 4 mesiace :) ostatne veci si uuurcite necham az na zaciatok buduceho roka :)
Odpovedať
Ahojte, my máme svadbu 7.7.2012 lebo nám to vychádza akurát na výročie, horúci kandidát bol aj 23.6.2012 lebo mám vtedy narodeniny ale to by sme v budúcnosti oslavovali dve príležitosti naraz a to nechcem :-D ale zatiaľ nemáme ešte nič zajednané. Bývame v MI a pôvodne sme chceli hostinu pod holým nebom ale nič vyhovujúce sme nenašli, čo by boli aj celkom rozumné ceny :-( nie je tu niekto s podobnými predstavami? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, aj my máme svadbu 7.7.2012, my máme zatiaľ len kameramana a fotografku, ale už si vyberáme pomaly aj sálu, a tie ostatné veci majú celkom čas. aj keď by som si už najradšej skúšala šaty :) tak prajem všetkým krásne prípravy :-)
Odpovedať
ahojte, už pomaly aj my si začíname chystať nejaké prípravy na júl 2012, ale viete mi poradiť, čo je lepšie si zajednať v prvom rade? či kostol a sálu, alebo kameramana, skupinu, fotografa...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my mame svadbu 7.7.2012, mam zajednanych fotografov, starejsieho a salu. Kameramana mat nebudeme, keby sme ho chceli, tiez ho zajednavam teraz. Pre baby, ktore si myslia, ze je to skoro - ja som si bola uz aj saty skusat, no a co. 8-) Pacia sa mi prave niektore zo sucasnej kolekcie 2011 a pani v salone mi povedala, ze v sezone 2012 ich uz asi ani mat nebudu, ze starsie modely predavaju alebo nechavaju poslednym nevestam, ktore ich mali pozicane. Cize keby som si chcela vyskusat konkretne modely, tak by som ich uz na jar 2012 nezohnala. Teraz aspon viem, ake su na mne. :) Kedze chcem mat vsetko podla vlastnych predstav a konkretne veci, zacala som vybavovat veci skor - keby som to vybavovala par mesiacov pred svadbou, len by som mala nervy, ze nemam to, co chcem - radsej sa takto poistit popredu. :-D Ostatne veci budem riesit cca. pol roka pred svadbou. A samozrejme, ze ked nieco pekne vidim, co sa bude hodit do vyzdoby (budem si ju robit sama), tak to kupujem uz teraz. :-) niania17: ja by som to na tvojom mieste vybavovala v poradi - fotograf, kameraman, sala, kostol :)
Odpovedať
Profilova fotka
@niania17 a samozrejme aj co sa tyka hudby a starejsieho, ak ho chcete mat na svadbe, to by som tiez zajednavala uz teraz ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute dievcata ja som tu nova, ale tiez planujeme svadbu o rok a paci sa nam datum 7.7 2012. tak sa uz tesime, som rada, ze uz planujete, lebo som si myslela, ze tu nenajdem ludi co takto dopredu planuju ako ja :) este ten datum nie je pevny, pretoze najprv musim urobit statnicu o mesiac a potom som mozem naplno venovat svadbam :)))) uz sa tesim:)
Odpovedať
cafte baby... :) ja sa tiez pripajam k vam.....ešte len nedavno som začala planovať....termin je už pevny 7.7.2012 vidim že väčšina z vas tu je s takym terminom... :DD je to krásny datum....zatial mame miesto hostiny a rysuje sa nam kameraman a fotograf ale ešte nie na sto pro... :) kokos pozeram že mam čo dohanat niektore mate už aj Dj aj starejsiho....
Odpovedať
@zuzanka9999 jee aj ja mam pred statnicou.....a tiez termin 7.7.2012.....tak mas teraz asi fofry...viem si predstavit...ja zazivam to iste.. :) odkial si?už mas aj nejaku predstavu o svadbe? :)
Odpovedať
Ahojte baby :-) sranda, my mame tiez termin 7.7.2012 a teraz mam pred statnicami - konkretne o 3 dni to pride :-| Momentalne sme v stadiu riesenia saly, dufam, ze sa nam to podari...inak mame uz foto, video, DJ a starejsi...ostatne zatial neriesime...
Odpovedať
jeee nejak nas tu je vela tych pred statnicami.... :) ja uz finisujem diplomovku a tááák sa mi nechce....drzim palceky lenka347
Odpovedať
ahojte. ja sa tiež k Vám pripájam, aby nás nebolo ešte málo aj my máme termín 7.7.12 a tiež mám pred štátnicami. to je super.
Odpovedať
môzme založiť klub štátnicových s terminom 7.7.2012 :-D baby ako ste na tom máte už niečo poriešené...kamoska mi hovori, že ked chcem dobreho kameramana a foto a DJ mala by som to začať riešit už teraz.....hlavne ked som si vybrala takyto datum....co vy na to?
Odpovedať
čawte baby tak ja mám tiež štátnice ale až na druhý rok, škoda, že to tak vyšlo pred svadbou...to budú nervy :-D a držím vám teraz palce :-) , aby ste zvládli štátnice s kľudom angličana :-D
Odpovedať
@fergie1 fu to ta obdivujem.....ja mam nervy uz teraz riadne a keby do toho ten rok este aj svadba....asi by ma porazilo....ako si na tom s prípravami?
Odpovedať
@kethrinnka no to ma neobdivuj...bohvie ako to nabudúci rok dopadne :-D až sa toho bojím....no zatiaľ máme sálu, kameru,foto...tak budem sa snažiť povibavovať veci čo najskôr v predstihu, aby som potom na štátnice atď mala pohodu...ale to asi nebude aj tak :-|
Odpovedať
no my mame miesto, kameru a to je vsetko ale hladam foto a potom dj a starejsi.....a potom budem isty cas oddychovat... :-)
Odpovedať
@kethrinnka no presne tieto základné veci a potom pauza...aj my hľadáme Dj ale neviem, ktorý je dobrý...nevieš, ktorí Dj sú dobrí? :-)
Odpovedať
@fergie1 fu to netusim...tiez aj dj hladam a bolo by super keby bol aj starejsi dokopy a este mi spravil aj nasvietenie tanecnej saly led svietidlami....tak to fakt neviem kde zozeniem :-) vsetko v jednom
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevestičky :-) Tiež máme svadbu 7.7.2012...:) Svadba bude v Trebišove....A už máme sálu, hudbu - DJ (bude to náš kamarát), fotografa a kameramana ešte hľadám....Nemáte niekto referencie na Stašáka? Je dobrý? Iank, nie je to skoro na prípravy, že nie?? :-) ;-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?