Svadba august Košice

Profilova fotka
pridá sa niekto??
Odpovedať
1
2
@sue26 ja sa pridavam :)
Odpovedať
@sue26 My zatial tak pomaly, ked sa mi chce nieco poriesim ked nie poviem si ze mam este cas :-) Ale tak mame miestnost , kostol, fotograf, kamerama, konecne som si vybrala oznamenia, objednane obrucky a rezervovane saty. A ty? Kedy mate svadbu?
Odpovedať
ahojte, pridavam sa k vam.... aj ked mame svadbu 30.7.2011 - ale ... ved to je už skoro august, no nie? Tiež mame salonik, kostol, fotografa a poriešené zákusky.... a to je asi tak všetko.... a kde to mate vy? Myslim miestnosť a tak.... kde sa davate česať a líčiť?
Odpovedať
ahojte baby,ask by ste zhanali nekoho na upecenie svadobnej torty bud hlavnej alebo vedlajsie,som tu pre vas. robim torty pre Michalovce ale doveziem aj do Kosic.mam ada osobne stretko aby som sa priblizila vasej predstave ale mozu byt aj foto torty a ja podla nej urobim. ak by bol zaujem tak na mna kontakt 0904665706. alebo mail. kubernatova@gmail.com
Odpovedať
Kočky kde sa dávate líčiť? zháňam kozmetičku ale musí byť perfektná! :D
Odpovedať
no s cesanim a licenim mam aj ja asi najvacsiu starost, kedze ja nie som nikdy spokojna. Kozmeticku mam zatial vytipovanu jednu Sonu Kuchtovu je z Mary Kay, lebo ja chcem licenie touto znackou a ona lici aj missky a modelky tak ma snad prekvapi prijemne a kadernicku no to asi pojdem skusat od salonu do stalu a vyberiem taku co to najmenej zbabre, lebo doteraz som nemala dobre skusenosti.
Odpovedať
@sue26 kedy to presne mate? My sme si oznamenia robili sami. eda este len navrh zatial sme ich nevytlacili.
Odpovedať
@sue26 no dlho ked mam pravdu povedat lebo sme robili niekolko navrhov a kazdy v mojeje hlave vyzeral pekne ale na papieri sa mi nepacil. Ale tak uz je definitivne vybrany jeden. Nemame ich este vytlacene, lebo tiez sme dost zaneprazdneni a tak to robim na stokrat, ale aspon mam predsavu :-) Moj nastavajuci je v tomto sikovny robili sme v programe corel a kedze spolu podnikame v oblasti tlace tak to mame aj kde tlacit a rezat a vsetko ostatne :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sue26 my budeme mat obrad v kostole na terase a hostina bude v Zdani, je tam zrekonstruovany kulturny dom a velmi pekne to tam vyzera a okrem toho to bude taka nostalgia lebo aj moji rodicia tam mali svadbu :-)
Odpovedať
Ahojte, mna na svadbu licila Majka Danikova a aj od druhej rano som vyzerala ako prave nalicena.Je velmi ,velmi mila a sikovna.Cez IP môzem poslat kontakt ;-)
Odpovedať
@sue26 tak pol na po oni ponukaju zdarma organzu a servitky a vsetko ostatne si musime riesit sami
Odpovedať
@sue26 a uz ste aj skusali oslovot niekoho ci sami si to chcete robit? Ja tiez budem kombinovat fialovu a ruzovu ale domonantna bude fialova a tiez sa mi paci to osvetlenie ale ani netusim kolko to stoji
Odpovedať
ahojte dievcence...:o)) myby sme chceli asi bielo-zlatu vyzdobu.....zatial... ale zase saty by som chcela ladit so striebornými doplnkami, takisto aj kabatik a kravatu pre ženícha.... bude to spolu pasovat? Nebude to veľa - myslim my do strieborna a výzdoba do zlata...? dik za rady...
Odpovedať
ahojte baby, aka radost ze tuto temu niekto zalozil :-) baby potrebujem poradit, kam sa idete fotit? chcem nejake miesto, les, luku, ziadna hlavna ulica pri fontane.. nieco ine. nejake napady, rady? :-) ako to vyzera v botanickej?
Odpovedať
@greece2011 tiez zdielam nazor so sue ja by som osobne nesla do tolkych farieb, al e ak sa to tebe paci a videla si toniekde na foto preco nie. Len ja mam rada ked veci do seba zapadaju aj farebne my osobne aj oznamenia ladime s farbou vyzdoby. :-) Skus pozit sperky s perlami a takto zladit aj zenicha, ale je to moj nazor urob hlavne tak abz sa tebe pacil :-)
Odpovedať
@jasminka002 kto vas bude fotit? Ja mam jedno miesto pri Nižnej Mysli je to taka kvazi cistinka v lese ale da sa tam dostat autom, celkom pekne prostredie to kedysi bolo tak dufam ze sa to nezmeni alebo potom bankov niekde na luke alebo kalvaria. Na zivo som ale tie miesta nebola omrknut to az ked budem mat viac casu. Horsie je to z interierom ak by prsalo neviem vobec kam ist. @sue26 super dakujem u mna sa to odvija prvom rade od ceny lebo vobec netusim kolko taka sranda stoji. V albume mam jednu fotku nasvietenia miestnosti a tak by sa to aj mne pacilo.
Odpovedať
@nielly dakujem za typy, ja uvazujem aj o parku na anicke, je to blizko. kamoska sa fotila tusim v muzeu co je na namesti maratonca, interier velmi pekny. fotit nas bude marek lukacko
Odpovedať
@sue26 mne sa do budimira velmi ist nechce, trochu od ruky, aj ked som z blizkej dediny ale svadba bude v ke takze to by sme chodili hore dole. kamoska sa fotila vonku v parku pri anicke, na kostolienskej ceste je odbocka do parku, ale je tam zakaz vjazdu, nacuvali s autom do ulicky, vela stromov a naokolo trava, vyzera to na fotkach super, uvazujem aj nad tym. a interier, netusim..
Odpovedať
@nielly a mas fakt dobre skusenosti s kozmetikou mary kay ? lebo ja by som tiez potrebovala nech to vydrzi az do druheho dna a mam mastnu plet, tak nech sa mi make-up nerozmaze uz vecer, to si predsa nemozem dovolit :))) a hlavne aby som sa moc nemusela upravovat na svadbe pocas hostiny :)
Odpovedať
@alexandra33 osobne skusenosti budem mat az vjuni, idem na jednu svadbu a tam sa dam nalicit, ale kamaratky co sa nechali licit kazda bola veeelmi spokojna a pretoidem aj ja na ich odporucanie vyskusat. @jasminka002 @sue26 on je super to sa vobec nemusis bat aj keby vas fotil priamo pred fontanou jeho praca nema chyb :-) Ja inak tiez nie som velmi stotoznena s Budimirom a Divadlom. Hladam stary priestor v pripade dazda ale stary tak historicky nie zniceny vandalmi. Kazdopadne to budem tiez riesit v aprili ked odovzdam diplomovku
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?