Svadba 9.6.2012

Dievčence, nájde sa tu nejaká, ktorá sa vydáva v tento dátum ? :)
Odpovedať
1
2
6
@123lea123 Jaaaa :) aj my mame svadbu v tento den :)
Odpovedať
Kde budete mat svadbu?
Odpovedať
@slavkaa85 svadba bude v okolí prešova :) čo všetko mate uz povybavovane ?
Odpovedať
No zatial iba miestnost, ubytko pre hosti, foto + video a hudbu.... Ide to pomaly kedze nie som na vychode... Vam sa ako dari pri pripravach? Budes mat saty z PO, alebo ides kupovat za hranice?
Odpovedať
@slavkaa85 sme na tom podobne...mame hudbu, kameramana, fotografku, miestnosť, šaty budem mať z KE z jedného novootvoreného salóniku... veľmi pekne a zaujímavé šaty sa tam nachádzajú..bola som si to obhliadnuť a začiatkom roka pôjdem pozrieť na novu kolekciu...za hranice sa nejako nechystám....aspoň zatiaľ nie .... už som pomaly spravila návrh na oznámenia, a momentálne hľadám a rozposielam požiadavky na výzdoby tým, ktorý sa v tom vyznajú....
Odpovedať
@123lea123 ja sa apon o vyzdobu nemusim nejako starat :) uz je to zaratane v cene spolu za prenajom miestnosti a menu :) Maju aj internetovu stranku? Posli prosim do IP nazov alebo stranku. Rada by som pozrela ze ake saty ponukaju. Pekny den :)
Odpovedať
@slavkaa85 jasne poslem ti..a kde mate prenajatu miestnost ?
Odpovedať
@slavkaa85 V Secovciach. Tam nas to vyjde cca 17 eur na osobu, je v tom prenajom miestnosti, vyzdoba, jedlo, kucharky, casnici... Inde od nas pytali 20 na osobu, s tym ze casnikov este platit zvlast. A je tam krasne :) Ale nemaju internetovu stranku, vraveli ze zbytocne a aj ja som sama videla ze aj bez toho maju plno a velmi rychlo sa im zaplnaju terminy :) Vy budete mat priamo v PO hostinu, alebo kdesi v okoli?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj my mame 09.06.2012 svadbu :- ) Mame ju v Bratislave. Este nemam ale tolko vybavene. Zatial len miestnost, vyzdobu na auto a vyzdobu saly. Mam kupene vrecuska na darceky a svadobne pierka s podbradnikmi. Zuzana
Odpovedať
aj my maaaaaame 9.6. :-D
Odpovedať
Aj my mame 09.06.2012. Zatial mame len kostol, salu a kapelu. Svadbu budeme mat v Zlatych Moravciach :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dufam, ze budeme mat pekne pocasie ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
256 dni... Vela ci malo? :-D
Odpovedať
@dani_cka velaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale po Vianociach sa to istotne rozbehne :)
Odpovedať
Ahojte holky aj ja sa pridávam k 9.6. :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
ahojte. ja som si akurat rezervovala restiku na 9.6.2012 :-) som uuuplne na zaciatku, ale mam dobru poradkynu, tak sa idem do toho kolotoca pomaly pustit ;-) :-)
Odpovedať
@slavkaa85 v okolí prešova. zatiaľ nevieme odkiaľ budeme mať jedlo a výzdobu a ani za koľko...to sa bude v najbližšej dobe asi riešiť...
Odpovedať
@dani_cka Gratulujem :)
Odpovedať
@borabora11 Ja v to dúfam rovnako, ale aj s možnosťou trvalých prehánok týždeň predtým a týždeň potom rátam, lebo nám stále pri tých najdôležitejších rozhodnutiach života prší.... :)
Odpovedať
@dani_cka ...ťažko povedať :)
Odpovedať
@slavkaa85 @borabora11 @dani_cka @janulik_81 @saasaanka @cherinna Otázka dievčence: Prečo práve tento dátum? - My ho máme kvôli tomu, že v tento deň to bude 3.roky čo sme spolu a navyše polovička má v ten deň narodeniny. Ozaj poraďte nejaké prekvapenie k narodkám :)
Odpovedať
@123lea123 My mame 5.vyrocie v den svadby.. tak asi preto..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si termin vybrala kvoli pocasiu, lebo som si vsimla ze posledne 3 roky byva pekne pocasie 2-3 tyzdne pred vysvedceniami
Odpovedať
@123lea123 No ja som povodne chcela Maj, ale mami mi povedala,ze nech si maj nedavam, lebo neprinasa stastie (podla mna blbost, ale tak naco riskovat :) ). Potom som myslela, ze 02.06. ale moj priatel ma narodeniny 30.maja a hovoril ze ci sa jeho narodeniny budu oslavovat spolu s vyrocim, ze nech to oddelime. A tak sme si dali 09.06. :-D
Odpovedať
no my sme sa bavili o termíne a naraz sme vyslovili 9.6, takže to bolo jasné:))
Odpovedať
@123lea123 No my sme chceli povodne v aprili, ale vsade, kde sme prisli, uz boli vsetky terminy na april obsadene.... Tak sme mali na vyber po tri terminy na jun alebo september. Tak sme si vybrali hned prvy volny :) Co budeme cakat az do septembra :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.. ako to ze som si toto forum nevšmla skor?? aj my mame v tetno deň svadbu..:D :D tesim sa ale obcas ma chyti taka mensia obava.. alebo skor strach...a ktora z vas chce mat obrad v Košiciach??
Odpovedať
@slavkaa85 ..náš druhý termín bol tiež v septembri....ale rozhodli sme sa podla toho kedy kapela bude mat voľný termín..a keďže mali oba, tak sme dali ten skorší dátum . . . @3titi3 tak vitaj v pomyselnom klube .... my sa tešíme, no je tiež pravda že bud jedného alebo druhého chytí taká menšia obava ako to všetko dopadne a čo všetko nám ešte treba...ale stále si povieme,že nie je to len o tom jednom dni ale o tom, že celý život budeme spolu.... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@123lea123 juuuj veď hej.. ja toho svojho tak veelmi milujem, a to aj napriek tomu ze sme uz prekonali nejednu vačšiu hadku, ale vždy sme to spolu zvládli a teraz sa tesime na svadbu. a potom na to čo príde..:) no a čo všetko už mate vybavene?? rezervovane??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, no aj ja sa pridávam k tomuto magickému dátumu... ;-) ....Výber termínu bol na mne a ja milujem číslovky 3,6 a 9... 9.6.2009 som mala promócie a bol to nádherný deň, ktorý som si veľmi užila a tri dni na to sme sa stretli...Takže to bude skoro tretie výročie, čo budeme spolu... Nooo, nemáme ešte nič vybavené iba som dnes kúpila šaty s doplnkami a drahému vestičku, kravatu... Minulý týždeň sme vybavovali sálu, ale nič vhodné sme nenašli, resp. našli sme nádherné miesta aj cenovo dostupné, ale sa nepomestíme (75)... Tak ešte musíme hľadať... Asi ste ma nakopli s tým kameramanom a fotografom- som si neuvedomila, že to už teraz treba... Tak držím Vám všetkým palce a nestresujte, užite si to !!!
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?