Svadba 8.8.2009 v Košiciach a okolí

S kým sa budeme deliť o náš najšťastnejší deň?....dúfam, že nám v tom teple, verim, že bude teplo, vydržia koláče :-D
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj...ja som z Po. tiez budem mat svadbu 8.8. ja tiez dufam, ze bude pekne slnecno :-) uz je tu jedna tema 8.8. ale neva. Mas uz nieco vybavene? Kde bydes mat hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
čaute kočky,skúste mrknúť sem http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
ja viem, ze uz jedna je, ale je tam toho strasne vela a tazko sa v tom vyznat....uz mame salu, kostol, kameramana a skupinu....bola som si uz pozerat aj saty....joj a to hlavne, mame aj obrucky...a co vy?
Odpovedať
pantarhei, aj tak ti ju admini zamknu... :-|
Odpovedať
to nic
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim..je tam toho dost vela...a toto je aspon konkretizovane na kosice okolie.. :-) pantarhei: nemas nahodou nejake kontakty na kadernicku? Mozno budem mat jednu znamu...ale ak by nemohla tak budem potrebovat niekoho z Ke.my sme na tom s pripravami podobne ako ty :-D ( sala, miesto obradu, kamera-foto, Dj, vystupujucich, obrucky,aj nakupeny alkohol a vino...a nejake drobnosti okolo...vankusik, korunku, sv. pohare, nahrdelnik...)a tiez pozeram po satkach..a hladame vhodnu cukrarku :-D :-D :-D
Odpovedať
caf kocky, ja mam termin sice o tyzden skor, ale svadba bude v kosiach aj v okoli :-D . mozem sa pridat ;-) ? my mame foto, miesto, hudbu a mam saty... na oplatku zase ale nemame este obrucky... opacne nez vy :-) . joooj ano a cukrarku na tortu tiez este nemame. koleciky budu z medzeva. mnamky
Odpovedať
kadernicku mam...je to skoro moja suseda a teraz robi aj v Tescu v kadernictve
Odpovedať
striha ma od zakladnej skoly ...a uz ma velakrat cesala na svadby, stuzkovu, plesy...ja som spokojna....a od marca bude mat valastny salon na Furci
Odpovedať
Profilova fotka
lucirella...jasne , pridaj sa :-D pantarhei...ja mam tiez jednu znamu...ona je teraz na materskej, prisla by ma ucesat az domov...teda k sestre..v Budimiri...tam sa budem chystat...tak preto hladam kadernicku v Ke...keby ta znama nahodou nemohla prist :-) A fotit sa kde budete? niekde vonku? Ja som rozmyslala nad Budimirskym kastielom, ale musim najskor vidiet nejake foto odtial...potom sa rozmyslime... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj baby...mate vo foteni zahrnute aj predsvadobne foto? myslim take- akoze posledne rande ked budeme slobodne.?,?Neviem ci viete co myslim :-D :-D :-D to sa vacsinou potom pouziva na oznamko, alebo na CD a DVD
Odpovedať
ahojky. tak ja ziadnu znamu kadernicku nemam :-. . pojdem k maminej kadernicke. k nej sem tam chodim aj ked som doma a potrebujem ostrihat alebo zachranit zmrvenu farbu :-D - aj to sa uz raz stalo :-N . je dobra. neviem ako sa vola ten salon, ale je to v KE za zimakom v takej ulicke tam... mna strasne mrzi, ze v ten cas je divadlo zatvorene. ludia z tamadial maju nadherne a romanticke fotecky... ja len dufam, ze nebude prsat, bo neviem neviem. mame moznost fotit sa v jaskyni (v jasove), ale neviem... uvidime co na to fotograf. inak sa mi najviac pacia fotky vonku a niekde v parku, alebo v prirode... len musim najst nejaky lahko pristupny teren, bo si neviem predstavit nejaku turu v tych botach a satach :-D . ak o nejakom takom mieste viete, dajte tip... budem rada ;-) . predsvadobne foto nemame zahrnute v tom objednanom. viem, ze sa to robi a je to pekne, ale asi to vynechame. pravdupovediac sa mi to zda trochu zbytocne. ale oznamko chceme s fotkou, tak uvidime ako to vyriesime.
Odpovedať
Článok sa načítava...
mirettim: tito maju dost fotos z budimira tak kuk :-) : http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
mirettim: moja buduca svagrina sa fotila v Budimiry, tam mali aj svadbu....mne sa tam tiez pacilo, len oni nemali velmi dobru fotografku...jej spravila taku forku, kde sa nevesta zacala smiat...vyzera ako by mala puknut...nefuknute lica, predtym ako vybuchne smiechom...no otras...ale videma som aj v inych albume a pacilo sa mi.....my pojdeme do atelieru, to by som chcela asi do Nostalgie, niekedy doobeda....a potom mame svadbu v herlanoch a hned je tam taky parcik a tam nas nafoti priatelov bratranec
Odpovedať
mne sa pacia fotky pri fontane....ale moj snubenec sa vyjadril, ze on zo seba saska nebude robit pri fontane :-D , tak sme si vybrali ten parcik, kde budu len nasi hostia, ak vobec....a fotografa nebudeme mat na svadbe....nas kameraman aj foti, takze sme si to tak vymysleli....a take ze svadobne budemem mat z atelieru a z hostiny budu od hosti....skoro kazdy ma fotak
Odpovedať
My sme sa fotili v Nostalgii aj v atelieri a aj vonku na Hlavnej, vrelo odporucam... (pozrite si moj album) A co sa tyka fotiek v Budimiri, mne sa to nepaci, taky starodavny styl, kde len sedite alebo stojite pri starych veciach, viac sa mi pacia fotky v prirode... ale je to vec vkusu... :-)
Odpovedať
ja som bola v nostalgii spokojna...sice som sa fotila na oznamka, ale aj tak dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no, baby poviem vam, v tom Budimiri nic moc. Mam tam sestru a nikdy som v tom kastieli nebola, tak som si to tam nevedela predstavit.asi budem hladat nieco ine...ja by som chcela mat aj take to predsvadobne foto...rozmyslala som o niecom peknom, napr. pri konikoch alebo niekde na nejakom hrade Spisskom alebo Lubovnianskom..:))uvidime ci to vijde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucirella: keby ste sa fotili v Jasove, tak odporucam aj fotky pri rybniku.. my sme sice uz svadbu mali (8.8.2008), fotili sme sa velmi narychlo v Historickej radnici a v Mestskom parku.. ale 8.8.2009 budeme mat este cirkevny sobas a to by som chcela fotky pri tom rybnicku v Jasove kedze tam casto chodime ;-) z interierovych sa mi pacia fotky z divadla a vonku klasika - Hlavna, Botanicka zahrada, ale podla mna dobry fotograf dokaze urobit pekne fotky aj na zahrade :)
Odpovedať
ahojky. nooo rybnik ma tiez napadol, len som myslela, ze je tam zavora... alebo si to pamatam zle? neviem uz som tam dlhsie nebola, ale zda sa mi, ze tam bola zavora a cedula "sukromny pozemok" - ze to patri ku klastoru.. az pojdem najblizsie domov, tak sa tam pojdem mrknut. inak sa mi pacia aj take trochu moderne fotky ako pri nejakej starej stene a podobne x-) . len v pripade zleho pocasia nemame vymyslenu ziadnu alternativu... tak nam ostava len dufat, ze bude pekne ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
lucirella: je to tam napisane, ale kvoli nasim spoluobcanom, ktorych je v jasove neurekom ;-) teraz to ma od premonstratov v dlhodobom prenajme novy majitel Campingu, ktory to ohradil a vstup je mozny cez Camping.. a kde budete mat svadbu?
Odpovedať
mirettim: ja som rozmyslala, ze ani taka luka by nebola zla....mne sa take fotky z prirody pacia.....a este by som si chcela pozicat taky stary dazdnik, to by dobre vyzeralo
Odpovedať
pantarhei: luka je krasna, ale chce to dobry pristup :-D gabi: ahaaaa. tak to chapem :-D . ja som povodne z medzeva, tam som vyrastala a mam tam vacsinu rodiny. preto tam chcem mat obrad. hostina bude v KE, lebo tam je viac moznosti a tam byvame -teda nasi, ja uz nie :-) . rozmyslali sme aj nad rancom v sugove - ten je dost oblubeny - ale chcela som, aby to bolo romanticke a pani prevadzkarka mi tam povedala, ze oni su ranc a ze to vedia aj len tak urobit.. ze nemam cakat zazraky :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
lucirella: sugov (ranc) poznam, na svadbe som tam sice nebola, ale mam viacero znamych co tam mali svadbu a boli spokojni.. ale asi nemali nejake vynimocne poziadavky.. a maju odtial krasne fotky - jazierko, lodka, koniky, pekne prostredie.. ale kolaciky z medzeva budu iste vyborne :-) (ja som z poproca) ;-)
Odpovedať
lucirella: neviem,ci som spravne pochopila, ale este nemas miestnost? Ja som bola obmedzena poctom hosti....to, co sa nam pacilo, bolo niekedy pre nas male....napriklad aj snubencov ujo vlastni Golden Royal a nemame tam hostinu. Nezmestili by sme sa.
Odpovedať
gabi: v sugove je velmi pekne. to ano. tiez som tam na svadbe este nebola, ale videla som par fotos a jedno dvd. jedlo tam maju tiez fajne... chodime tam na oslavy narodenin a podobne.alebo aj v lete peso cez kopec...to je super :-) ale na svadbu som chcela aby bola aj vyzdoba a prestieranie romanticke a jedlo tiez trosku extra... je to len raz v zivote. take prestieranie a vyzdobu aku by sme chceli a nakoniec aj budeme mat (kuk do mojho albumu) nevedeli zabezpecit. v poproci mam rodinu ;-) . a kde planujete vy svadbu? inak sa vooobec necudujem, ze po maxisvadbe na hlavnej chcete este klasicku v kostole a v klude ;-) :-D . to ale musel byt zazitok na hlavnej na podiu si povedat ano... 8-) . patarhei: fiiiha vas ale musi byt ;-) . miest´nost uz mame (Maraton). v goldene sme boli znamemu na 50tke. je to tam pekne. a kde to nakoniec mate?
Odpovedať
Profilova fotka
lucirella: aj my zvykneme mat rodinne oslavy na ranci ;-) a v Maratone je velmi pekne, vyborne jedlo, prijemne prostredie, pozrela som aj v tvojom albume, fakt krasne.. teraz by sme chceli len obrad s najblizsimi a nejaku grilovacku na zahrade :-) bol to naozaj zazitok, pre vsetkych x-)
Odpovedať
Profilova fotka
to s rodinou som nejak prehliadla, este zistime ze sa pozname :-D
Odpovedať
no to by bola sranda :-D . ale asi nie, lebo ja uz som tam straaasne dlho nebola. v lete sa tam ale asi pojdem pozriet a osobne dat oznamko... mozno o seba zakopneme :-D pozerala som, ze si mala saty z ceremoni. bola si spokojna? mam tam zarezervovane saty a na skusani bola pani strasne mila, ochotna ale uz som citala nejake staznosti... dufam, ze ja ziadne mat nebudem ;-) :-x
Odpovedať
Profilova fotka
my byvame v Kosiciach, ale cez vikend sme stale "doma", takze teoreticky je to mozne :-D tiez som na ceremoni pocula a citala aj zle referencie, ale ja som bola spokojna.. saty sa mi na niekolkym miestach natrhli, tak som ratala s tym ze to nieco bude stat, myslim ze 1 000 Sk som zaplatila, ale mozno tym, ze to bolo trochu medializovane, mali iny pristup aj pri vrateni siat, nielen pri skuske :-|
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?