Svadba 6.9.2008

Profilova fotka
Nevesticky, ste tu toho terminu? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lolofonka :-) hlasim sa... aj ja som rozmyslala zalozit temu no som zvedava ako sa to tu rozbehne:)
Odpovedať
Profilova fotka
sabi...ahoj..a kde v zahranici si
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj- Irsko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako sa ti dari vybavovat svadbu na dialku?
Odpovedať
Profilova fotka
boli sme sme pred tyzdnom na dovolenke doma 2tyzdne, coto sme stihli a ostatne musim cez net, len akosy sa mi do toho nechce, teraz potrebujem oddych. Saty, oblek, obrucky, salu, kostol + formality mame...teraz oznamka...a ostatne. No asi na mna ide jarna unava..... :-D A ty?
Odpovedať
Profilova fotka
my sa chystame domov az v lete na 1tyzden, aby sme dovybavovali co treba. inak zatial vsetko riesime cez internet. inak sa neda. kolace a vino a hudba... take drobnosti pomahaju zajednat rodicia, my len posleme info, kem treba zavolat alebo zajst.. Lebo aj ked zajednavame prostrednictvom mailu, treba to vzdy aj osobne potvrdit. Aby som bola kludnejsia. Ale su to niekedy nervy.... Saty a take zalezitosti riesime nakupmi tu. Neviem ako by sme potom pochodili na poslednu chvilu, tak si to tu zaobstaravame. Aj sa mi tu zda ovela lepsi vyber.
Odpovedať
babenky aj my mame ten isty datum
Odpovedať
aj ja sa pridavam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no hura, bude nas tu snad postupne viac. Co pripravy?? uz mate povybavovane ? :-)
Odpovedať
tak ja som tiez v zahranici-Irsko tak len tak po troske na dialku. Ale zajra uz ideme domov nastalo tak sa budem tomu konecne venovat dufam viac.Uz mame zajednanu salu, kostol, saty, pracuje sa na oblieckach na stolický+masle. a vy co uz mate?? ;-)
Odpovedať
Ahojte -tak hlásim sa aj ja ....my sme sa 6 zoznámili a 6 aj berieme.....dúfam že to bude šťastná 6
Odpovedať
Profilova fotka
My sme zase v Skotsku..takze fuska vybavovat na dialku. a na slovensko sa dostaneme az v juli. ale mame uz salu,ktoru sme sice hned zo zaciatku menili, mame zaisteny obrad na matrike,preprava a ubytko tiez... teraz sa vrhame na nakupy
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a az ma desia tie rozpocty... pri 50hostoch sme ratali ze tak 100tisic a uz sa to splha na 130. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte a vitajte......... no tie rozpocty desia asi viacerych........my sme tiez v zahranici a zda sa mi to dost, co potom ludia doma....... Vsetko pre jeden den.......no aj tak si to neviem predstavit keby mam malu svadbu ;-) x-) x-) lolofonka: bola si aj na svadobnom veltrhu??
Odpovedať
Profilova fotka
sabi....myslis doma na Slovensku? nie,nebola :-( ale v podstate,aj tak si vsetko realizujem z napadov a tipov na nete. Drahy mi tu kupil taky riadne hruby katalog o svadbe, kde su vsetky mozne napady...tak sa nechavam inspirovat. Musela som zapriahnut moju drahu svedkynu /blizku priatelku/ do organizacie...dnes som ju chuda zavalila povinnostami. Ona je na Slovensku,tak mi pomoze,myslela som,ze to zvladnem. Ale su veci,ktore sa na dialku vobec nedaju. Jej to nastastie urobilo radost. A ty si bola?
Odpovedať
my sme sa rozhodli pre termin len pred tyzdnom, tak zatial mame len salu a ubytovanie pre hosti; dalsie pripravy odkladame az po Velkej noci - dufam, ze to vsetko postihame...
Odpovedať
Profilova fotka
krevetka a sobas si si este nezaistovala?
Odpovedať
Zatial este nie, budeme mat sobas v kostole a zatial sme sa nerozhodli, ci chceme knaza z nasej farnosti, alebo nasho znameho. Tiez vybavujeme vsetko na dialku, co sa da, zajednaju rodicia (podla nasich pokynov :-) ) a co nie, vybavime az po Velkej noci.
Odpovedať
ahojte dostala som radu aby som nenechavala moc veci na prazdniny, vacsina ludi si uziva dovolenky, tak je tazsie potom s vybavovanim, neviem mate nejake info o tomto? :-|
Odpovedať
vie niekto z okolia Rk o nejakom dobrom DJ a kameramanovi?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, hlásim sa aj ja na 06.09.2008 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte:) lolofonka........ano ja som bola doma vo february, a coto som stihla vybavit....no este je toho veru dost. Inak mi vcera vypadla blomba tak mozno pojdem domov na 2-3dni a hadam si aj kupim topanky...ale to je este vo hviezdach....vobec sa mi nechce vybavovat okolo svadby..... a ako ste holky na tom vy??
Odpovedať
Profilova fotka
pravdu povediac,aj ja mam utlm vo vybavovackach... mame uz vsetko pozaistovane. aj ked som si myslela,ze to vsetko zvladnem sama, ved cez net to nie je problem....clovek by neveril,s akou neochotou ludi na nasich uradoch a v roznych zariadeniach - sa postreta. tak som musela zaangazovat mojich rodicov a aj svedkynu. ale nejako sme to zvladli. Teraz nas cakaju nakupy, ale to musi pockat, lebo sa snazim schudnut,za tento mesiac isli 3kila dole. Do siat este aspon dva krat tolko dole a bude to ok. No a potom sup na nakupy...
Odpovedať
Profilova fotka
lolofonka: no a ja som uz porusila dietu.......no a zacnem asi tak o tyzden opat... :-( idem za 3 tyzdne domov, chcela by som si kupit topanky....este ze tam ta vaha nevadi...a mala by som dat spravit aj oznamka...
Odpovedať
Profilova fotka
sabi.........hm :-S ja som 90dnovu dietu sice zacala,ale po dvoch dnoch aj prestala. Upravila som si jedalny listok tak,ze ranajkujem ovocia, doprajem si normalny obed,ale nejem uz nic vyprazane a moje posledne jedlo cez den je o piatej. Potom uz len caj a voda. A ked som ozaj hladna,tak ovocie. Ale ja som zacala aj s aktivnym pohybom,takze som prekvapena,ale kilecka idu dole. My ideme na Slovensko az 1jula :-( ale potom aj v auguste na par dni,kedy dotiahname posledne detaily.... a nakoniec 4dni pred svadbou. Uz len dufat,ze to vsetko dobre dopadne. Zo zaciatku som mala z toho aj stres, lebo sme museli menit hotel, hudbu sme nemohli zohnat,vsade hovorili ze maju aj rok vopred objednavky / boze,co vsetko sa moze za rok stat. Ale uz je vsetko na poriadku,teda az nato,ze poniektori hostia,co su zo zahranicia /Nemecko/ sa este nevyjadrili,ci pridu na svadbu. Vraj je to este daleko.
Odpovedať
Profilova fotka
lolofonka: tak som rada ze uz to ako tak mate...Ja neviem co s vlasmy, moja kadernicka ma male babetko a nechcem ju otravovat...vobec neviem ci chcem zavoj...toto su moje problemy. Teraz by som chcela oznamka vyriesit, len neviem kam za nimi......... a ostatok si hovorim ze mam stale cas ;-)
Odpovedať
lofonka: 4 dni pred svadbou, uf dost kratky cas , nemas trochu obavy?
Odpovedať
ahojte aj my mame svadbu 6.9.2008. Aj my pracujeme v irsku, ale uz koncom maja ideme konecne domov na trvalo, alebo aspon na dlhsie, uvidime podla toho ci si najdeme pracu. My sme boli doma posledne 2 januarove tyzdne a podarilo sa nam toho vela vybavit, Uz nam chybaju len oznamka, topanky,kolace a alkohol, ale to uz vybavime az doma spolu aj s vyzdobou kostola. Rozpocet na svadbu desi aj mna my budeme mat okolo 50 ludi plus musim pocitat s vecerou aj pre sofera, fotografku, atd. Tak sa to vysplhalo na 60 zatial sme vypocitali so vsetkym okolo 170 tisic sk. No ale co uz je to len raz v zivote a chceme to mat pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
factura1 no radsej ani nemyslim nato,ze by nemalo volaco dobre dopadnut. Vsetko je uz zajednane... v juli ideme na tyzden domov, tak dotiahneme posledne, kedy dam dokopy veci na vyzdobu.......a ved uz to nejako dopadne. bohuzial, my tu zijeme a na Slovensko si kvoly praci a skole nemozme dovolit na dlhsie. budeme mat len 2tyzdne volna a po svadbe hned frcime na svadobnu cestu. takze tak. ja sa spolieham aj na kamaratky , mamku, sestru a svokrusku, ze mi nejako vypomozu. no uvidime. miskaajozko.......tie rozpocty desia nas vsetkych... my sme mali v plane 100tisic a uz to presiahlo dobre viac. :-( ale bude to snickova svadbicka :-N
Odpovedať
ahoj lofonka ja viem, zie tie rozpocty desia kazdeho, ale co uz my sme sa uz dlho chceli zobrat, len nam to nevychadzalo s casom, kedze sme stale v zahranici, tak ked uz tak poriadne. Ideme aj byt prerabat a konecne byvat vo vlastnom, takze nas caka zaujimave leto. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?