Svadba 5.7.2013

Profilova fotka
Máte niektorá svadbu v tento deň? Je to piatok a štátny sviatok..čo Vy na to? A ešte jedna vec: niektorí hostia...sú pozvaní na inú svadbu hned na 2.deň v sobotu 6.7...myslíte,že sa to dá zvládnuť 2 svadby po sebe?Alebo mám kvôli nim rozmýšľať o inom termíne?Ďík za rady.
Odpovedať
@satanka1 osobne si myslim, ze 2 svadby sa nedaju zvladnut... lebo po jednej si este nevyspata a hned ist na druhu... no neviem neviem... jedine, ze by ste toho 5.7. mali len pohostenie do nejakej polnoci... to by sa dalo zvladnut... ale inac si neviem predstavit... mimochodom, ten datum je uplne skvely a velmi sa mi paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďík za názor..ide tam v podstate asi o 5 hostí z našej svadby.O sestru môjho drahého a o jej manžela. Na ten druhý deň sa zase vydáva jeho sestra,takže "musia" byť na oboch svadbách . :-)
Odpovedať
@satanka1 tak teoreticky mozu odist z tej jednej skor, aby boli aj na druhy den OK... ale asi by som zmenila datum... aj ked temto je uuuuuuuuuuuzasnyyyyyyyyyyyyy x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no,my to máme s dátumom veľmi ťažké...môžme len v párne víkendy(sme dvaja rozvedení a len vtedy máme deti) a tie deti idú aj do školy v prírode a tak a každé inokedy,tak sa nejako nemôžme dotrepať k nejakému termínu.A práve cez začiatok prázdnin sú 7 dní u nás aj drahého deti,tak tam by to šlo,len to tam je také divné s tou druhou svatbou. Ešte aj fotografa by sme mali mať toho istého...rodinného . :-)..brat tej druhej nevesty.tak ,no som zvedavá ako to dopadne.
Odpovedať
@satanka1 datum je genialny, keby to bola sobota a nemala by som v tom case promocie, tak by som nevahala ani sekundu... lenze neviem kedy budem mat promocie a dozviem sa to tak niekedy prinajlepsom v polovici juna... takze preto som s julom nemohla pocitat... ak by ste robili fakt len svadbu taku do polnoci, jednej, tak myslim, ze by sa dalo zvladnut... ak dlhsie, tak budu musiet odist skor... a hlavne dat to do miesta velmi blizko seba (alebo najidalnejsie) aj to iste miesto a aby nemali problemy s vyzdobou a tak, tak sa dohodnut s tou druhou nevestou a zladit nejako predstavy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 ja si myslim, ze ti ludia, ktory pojdu aj na druhu svadbu asi nebudu moc v pohode...teda ja by som nebola, keby mam na druhy den este jednu svadbu...urcite by som nepila, aby mi nebolo nahodou na druhy den zle a urcite by som musela odist skor, aby som sa vyspala...no neviem, asi by som skor prehodila datum, i ked je to tazke...:D a neda sa s vysimi ex dohodnut, ze by ste si na jeden vykend proste vymenili deti??? ved ide o vasu svadbu, nepochopili by to, ze ich tam chcete mat a nechcete sa riadit len tym, ze ich musite mat len kazdy druhy vykend???
Odpovedať
Profilova fotka
fúúú...to neviem ..to asi ne...my chceme hotel leonor a asi by tam aj spali..je to asi 50km od nás a majú 2 maličké deti,tak asi by aj tak išli skôr ..no neviem... čo urobiť...chceli sme mať svadbu v júni,teraz začínam rozmýšľať nad týmto a nakoniec skončím niekde na konci augusta asi.Jáááj na nervy
Odpovedať
Profilova fotka
janka...,drahého bývalá ani nemôže vedieť,že nejaká svadba bude...lebo zaručene by tam tie deti neboli...dokonca to robíme tak,že tie dve maldšie ani nebudú vedieť,kedy je svadba,aby to nepovedali s mojimi to je pohoda,ex je rád,ked ich nemá
Odpovedať
@satanka1 hm, tak to ti nezavidim... a preco uvazujes o zmene datumu?
Odpovedať
Profilova fotka
@guiseppinka -tak lebo nemôžeme nájsť taký,ktorý by konečne sedel.asi by som dala toho 6.7.,ale ked majú tí druhí,tak preto rozmýšľam nad tým piatko,je to štátny sviatok,predlžený week,jedinetomu páru s deťmi by to mohlo vadiť kvôli tej svadbe na 2.deň.
Odpovedať
@satanka1 preto som sa pytala, lebo mas napisany termin svadby 8.6. ten par s detmi bude mat riadnu dilemu... ze komu ist na svadbu... ale myslim, ze nakoniec to poriesis k uplnej spokojnosti vsetkych stran ;-) drzim palceky, potom daj vediet...
Odpovedať
Profilova fotka
no..." musia " ísť obidvom....ona je sestra môjho teda ženícha a on je brat tej druhej nevesty
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@guiseppinka lebo neviem kam som pozerala do akého kalendára,lebo to je nepárny week a vtedy nemáme deti,tak to tak nemôže byť.
Odpovedať
@satanka1 jaaaaaaaaj... takze isto chcete s detmi :-) aspon to mate dobre, ze tie deti mate v rovnaky tyzden u seba... lebo keby ste ich mali v roznom case, tak to si neviem predstavit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to by som ja vymenila s ex...tam to problém nie je ..problémy sú na druhej strane..aj pri svadbe moje neriešim
Odpovedať
Profilova fotka
vyzerá,že sa to poriešilo samé...nakontaktovala som sa na druhú nevestu a nakoniec majú svadbu o týždeň skôr.
Odpovedať
@satanka1 vyborne... som rada, ked sa veci nakoniec poriesia aj same.... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?