Svadba 4.9.2010. Čo všetko už máte zariadené?

Profilova fotka
čo všetko už máte zariadené, lebo ja mám taký pocit, že nič :-(
Odpovedať
1
2
12
Profilova fotka
adulik - tu je vseob. tema o svadbe v septembri 2010, skus sa pozriet aj tam ;-) : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
adulik, stale nemas nic? neverim :) snad uz aspon miesto mas... my uz sme aj stihli absolvovat pripravu
Odpovedať
Adulik my ja uz mam kapelu, salu, saty , kameramana, bizuteriu,kostol, dnes som pisala fotografovi, nech mi posle cennik, miesto na fotenie, tento alebo buduci tyzden sa chystame ist objednat oznamenia, niekedy v maji obrucky, ja pomaly pozeram po svadobnych topankach a poplnocnych satach, v piatok idem skusat kroj na redovy... ale nestresuj, este mas 5 mesiacov, len tie hlavne veci ako je hudba, sala a kameraman treba objednat dost skoro aby boli volni ti ktorych chces mat, nie len to co sa zvysi... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte my mame zajednany kostol, hotel kde bude svadba vratane ubytka. a este mame dj - hudbu. to je zatial vsetko. teraz hladame fotografa. v priebehu aprila si chceme napisat veci, ktore by sme uz mali poriesit co najskor :-)
Odpovedať
ahojte nevesticky, este vcera som nevedela kedy svadba bude. uz viem, dnes som si telefonicky zajednala matriku a hotel vratane ubytovania. hadam bude pre nas vsetky 4. september stastnym dnom :-)
Odpovedať
ahojte, pridavam sa do skupiny :) Chcem ukludnit tie z vas, ktore si myslia, ze este nic nemaju....lebo my sme na tom ovela horsie - zijeme v UK, takze pripravy budu este zaujimave;-) Jedina vec, ktoru mame od utorka istu je tento datum a zajednany kostol....(aspon nejaky start) :-D (mam vyhliadnute 3 miesta (aj termin maju volny):) z ktorych si jedno vyberieme ako miesto svadobnej hostiny (a tam isto je aj ubytovanie pre hosti)...no a to je tak vsetko :-D
Odpovedať
tak ja sa pridavam k vam :) tiez este moc toho nemame, teda skoro nic:) ale zatial je este dobra nalada tak to je hlavne :-D :-D bojujeme aspon o salu, aby sme mali jasny termin a ostatne uz pojde dufam supom:) len oni si tiez davaju na cas, povedia ze sa ozvu a ty cakaj.. juuj: ) ale tak ako ste pisali, bude to stastny den tak na co si ho uz teraz kazit:) takze prajem trpezlivost s priprava a pozitivne naladenie:)
Odpovedať
Profilova fotka
ved je to len jeden den tak to hadam zvladneme :) my mame zajednany urad, kulturak, fotografku, starejsieho, zakusky a tortu, mame saty aj oblek, z takeho najdolezitejsieho nam chyba este dj a kucharka, a este toho bude dost na vybavovanie...
Odpovedať
Ahojte tak sa pridavam aj ja:-) Tak my sme sa trosku rozbehli a mame zajednanych uz dost veci: fotografa, kameramana, kostol, salu a ubytko, zakusky, hudbu,ja mam saty a to je tak vsetko :-). NIekedy ma chyti panika ze treba este veeela veci zariadit, ale nejako to hadam zvladneme, nemusi byt vsetko dokonale :-D Baby chcela by osm sa spytat kde si kupovali obrucky? Ja fakt neviem kde najst take, co by sa nam pacilo a nestalo pol rocnejho prijmu :-|
Odpovedať
Ahojte kočky. Tak aj ja sa pridávam do skupiny :) Máme kostol, sálu - hotel s ubytkom. kameramana, fotografa, hudbu, krížik, poháre, manžetové gombíky :-D a nevesta má rezervované svadobné šaty. Ale už musíme začať riešiť postupne aj iné veci, lebo sa zdá, že času je dosť, ale to tak rýchlo zbehne. Takže prajem všetkým príjemné prípravy.
Odpovedať
Profilova fotka
emily: ja tiez hladam, kde zohnat obrucky. V banovciach pracujem, bola som tam v jednom zlatnictve, ale nic ma tam nezaujalo, rovnako ako tu v prievidzi. Jedna klientka spominala, ze bola v trencine v laugariciu a ze tam v jednom zlatnictve jej povedali, ze by jej vyrobili obe obrucky do 300 eur, to sa mi zda este take prijatelne...
Odpovedať
Holky aj ja sa pridavam :) tak my uz mame salu, kostol, Dj - hudbu, kameramana, fotografa a nejak pokukujem poobruckach aj ked uz mam v podstate rozhodnute :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte termín sme si zajednali na valentína a do mesiaca sme zajednali salu, DJ, foto a video. Pomaličky nakupujem maličkosti ako servitky, menovky, bižu.... Minulý týždeň som si zajednala šaty, auto a kvety, víno a koláče vieme od koho asi budeme brať takže ostavaju už len obručky.
Odpovedať
Profilova fotka
damy pridavam sa k tomuto krasnemu datumu :) kedy mate v plane posielat oznamenia? (jo a hotove uz mame: absolvovana predmanzelska priprava, booknuty kostol, sala, ubytko,DJ, fotograf,saty moje, drahy oblek riesi sam a nemam sa do toho vraj starat :))
Odpovedať
Profilova fotka
už sme poslali pretože drahý ma pred sebou štatnice tak nech to nie je na poslednu chvílu
Odpovedať
Profilova fotka
nooo to si mi nepridala na klude :) ja este ani oznamka nemam :)
Odpovedať
Ahojte buduce nevesticky, aj ja sa pridavam k tomuto peknemu datumu. Svadbu mame v Levoči a kedze budeme mat okolo 140 hosti, salu sme zajednavali rok dopredu, lebo nas vsetci strasili, ze nic volne nebude. Potom mame vybavenu hudbu, kostol, saty a moj drahy si tiez riesi svoj oblek do ktoreho sa tiez nemam starat:)))))Vcera sme boli na prvych predsvadobnych naukach. Teraz pracujeme na oznameni, a zhaname pekne prstienky. Fotografa nemame, lebo mame sikovnych kamaratov. Kameramana sme nechceli.
Odpovedať
Profilova fotka
@mariatesoro: nestresuj ved oznamka ti vyrobia aj do týždňa a času dosť. Keby nie tých štátnic tak tiež len teraz riešime oznamka
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem buffy, trochu si ma ukludnila! :)
Odpovedať
ahojte nastavajuce nevestyy nemozte mi pomoct kto ma najblizsie svadbu co sa tyka v snv alebo okoli a ake hudby budete mat
Odpovedať
Profilova fotka
Lubca25, my mame zajednaneho DJ Benny - viem ze hra po celom slovensku, takze tipujem ze snv mu asi problem robit nebude... zivu hudbu nechceme a teda nemame :)
Odpovedať
Ahoj nevesticky tak ako pokracujete? ja som nejak zamrzla tak by som sa mala pomaly znovu rozhybat... ale tak dolezite veci ako kostol, DJ, miesto na hostinu, kameraman a fotograf dohodnuti :) a zacinam riesit obrucky a oznamka :)
Odpovedať
Profilova fotka
damy, stalo sa vam ze ste mali zle sny o tom ze vam nieco na svadbe chybalo?? fuj fuj, je to hroznee, nikomu neprajem!
Odpovedať
Profilova fotka
joj mi hovor prave tento víkend sa mi snívalo že mi kvetinárka urobila uplne otrasnu kyticu a neprišiel nám fotograf a môj drahý ma pýtal v teplákoch no hrôza.
Odpovedať
Ahojte, no dátum je to pekný len keby to tak nešlo rýchlo a tých vecí na vybavovanie nebolo tolko :(
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa zdá že to ide pomaly už by som najradšej bola v šatách navlečená :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj ja k vam pridavam. Mame objednanu salu, fotografa, Dj a kameramana stale hladame. V piatok idem skusat saty, tak sa neviem dockat:-) Baby a odkial ste?
Odpovedať
Profilova fotka
BA
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez BA
Odpovedať
Profilova fotka
@mariatesoro: kde budete mať obrad a oslavu?
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?