Svadba 30.5.2009. Ozvite sa kto sa berie

Profilova fotka
Ahojte! Podla clenov sa v tento den berie skoro 70 parov. Ozvite sa, ktori to ste:-) Majka
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lukaria, nam vysiel tento termin z rodinnych a organizacnych dovodov, ako najvhodnejsi, az na treti krat :-) , ako ste na tom vy??
Odpovedať
Profilova fotka
My sme to chceli 20. juna, ale nakoniec sme radi, ze uz budeme moct byt spolu:-)
Odpovedať
my mame tiez 30. amaj...ak ste na tom s pripravami???
Odpovedať
Profilova fotka
Mame uz saty, obrucky, oblek, miesto a hostinu vybavenu. Oznamka rozdane. Chyba nam alko, nealko a zakusky na svadbu a torta. Takze podstate len take drobnosti a este si stale vyberame hudbu:-) A vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Inac, najkrajsia si v tych satach, v ktorych si v albume nafotena ako prva a potom aj tie druhe su fajn, ale tie prve su najkrajsie. Ktore si si nakoniec vybrala?
Odpovedať
Profilova fotka
hehe, no sloboda sa nam krati a inak, na to, ze nas je tu zareg.az 70 sa tu debatka moc nepretrhla, zeby sa kazda tak vasnivo venovala svadobnym pripravam??? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Teda, na to, ze som na moja svadba takmer kazdy den, az dnes som zaregistrovala temu s nasim datumom... Som ja ale vsimava. No ja som sa teraz velmi intenzivne venovala pripravam 3 dni na Sk, kedze zijeme v zahranici. 3 dni plne lietaciek. Doladenie vyzdoby, kytice, skuska make upu, farbenie vlasov, matrika, male velke vitazstvo, ze nebudem mat -ova ( bojovala som s nimi skoro 3 mesiace),...A co vy, co vam este chyba, koncomajovky???
Odpovedať
ahojte, my mame tiez svadbu 30.5.. ako sa citite 21 dni pred dnom D? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak my mame tiez termin na 30.teho... dnes sme sa boli na skusku fotit... tie strojene foto sa mi velmi nechcelo, ale tie mimo su take prirodzene a super :-) my mame uz vsetko... okrem mojich svad. topanok, neviem sa rozhodnut ci zavoj alebo bez a z akych kvetov kyticu... a priparava na to vsetko - od marca 2009 :-) uz nech je to vsetko za nami lebo zacinam mat z tych vs. pripravav akurat stres :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My uz tiez mame vsetko a co sme zabudli, to asi nie je dolezite:-D O taky tyzden uz budem mat kyticku doma, bo bude umela:-) A saty mi visia v skrini tiez cca od marca, chodim sa na ne pozerat:-DDD A v piatok idem na skusku ucesu, som zvedava:-)
Odpovedať
no tak ja mam dnes mat skusku ucesu, pevne dufam a verim, ze ta moja kadernica a vizazistka v jednej osobe opat nesklame a pride. bohuzial asi mesiac sa s nou dohadujem, ze kedy dame skusku. asi trikrat mi ju prelozila. drzim si palce aby dnes to vyslo. co sa tyka ostatnych priprav, tak to je celkom v pohode. topanky by mi mali prist v utorok nakolko to uz budu tretie co som si objednala. nastastie v salone, kde som ich objednavala su taki mili, ze mi ich vzdy vymenia za tie predchadzajuce. ale tiez si hovorim, ze uz by to mohlo byt za nami, lebo to budu uz len vacsie a vacsie stresy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj fcielkaa! To ja sa snazim uz par dni roztlacit tie moje cinske balerinky:-D Su totiz o cislo mensie, asi si budem musiet spravit dieru na palcoch:-D Moja skuska ucesu dopadla v pohodke, velmi sa mi to paci:-) Uvidime, ci kvetinarke pridu moje ruzove lalie vobec do svadby, je s tym trosku problem, tak neviem, neviem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte páriky z 30.mája 2009! Srdečne všetkým blahoželám a prajem večnú lásku, šťastie a zdravie! Majka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ahojte vydate zienky, ako ste oslavili prve vyrocie? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?