Svadba 30.08.2008. Kto má tiež tento termín?

ahojte, kto sa prida? :-)
Odpovedať
1
2
19
nikto? :-(
Odpovedať
ahoj:-) my mame asi teiz tento termin.-)))))))))))))prave koli tym uzasnym 4 dnom:-)
Odpovedať
my sme povodne netusili, ze su to styri dni volna v kope.. vedeli sme len o 29. auguste.. ten 1. september nam akosi unikol, ale bolo to prijemne prekvapenie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babky, tak ja sa pridavam ... patrim k tym, co si uzijeme 4 dni volna... :-) Uz aj vybavujete?
Odpovedať
Ahojte, i ja sa pridavam... no my mame zatial salu a termin v kostole, to je vsetko... ;-)
Odpovedať
ahojte :-) som rada, ze sme sa konecne zacali rozrastat :-D s vybavovanim sme tiez tak poslabsie... mame salu, termin v kostole + fotografku
Odpovedať
Profilova fotka
Jej baby, ta to ja ani nepisem... my mame salu, fotograf, hudba, kameraman---kamoska, ktora robi svadby na kluc, s nou som prebrala, pierka pre hosti, svedkov, starostov, kyticky pre mamky.... vyzdobu saly, kostola, panelaka, auta, autobusu... Ku knazovi uz chodime, lebo mily nema ani krst. V sobotu idem obzerat a skusat saty. Priatel pracuje v Taliansku, tak stale, ked je doma, musime nieco poriesit, najblizsie ideme obzriet auticko - veteran. Mame termin na kolace a komunikujem s kadernickou a vizazistkou. No a minule mali super akciu na Vodku, tak sme uz kupili aspon to.
Odpovedať
ahojte babky, tak sa konečne pridávam k vám(sa mi nedarilo zarestrovať sa) :-) my máme tiež 30. super termín. my sme vedeli o tych 4 dnoch. tak zatial už máme sálu, kameru a fotografa, koláčiky objednané, výzdobu a o týzdne už ideme na 1. nauku. no najväčší problém bude so šatami, zatiaľ ma nič nezaujalo. som zabudla aj kadernicu už mám, make up vykúzli moja sestrička. no a auto nepotrebujem lebo my méme vážnu motorku tak si miláčik povezie na nej. som zvedava ako s tými šatami na ňu vyleziem :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
jeeeeej, update :-) uz mame aj starejsieho :-D
Odpovedať
tak ja ešte nemam, toho starejšieho, a ked sa smiem spýtať je to niekto z rodiny alebo niekto iný?
Odpovedať
stella29: nie je z rodiny... spoznali sme ho na svadbe jedneho znameho a velmi sa nam pacil. je velmi z daleka, tak sme mu s takou malou dusickou zavolali, ci by prisiel aj z takej dialky a ci je vobec volny. A podarilo sa :-)
Odpovedať
no tak to je super :-) ja asi budem mať z rodiny, v našej rodine je to zaužívané, pravdepodobne otcov brat, ale on je tiež super.
Odpovedať
Článok sa načítava...
stella29: :-) my v rodine nemame nijakeho "recnika", takze to radsej nechame na profesionala.. ale urcite je super, ked mas ako starejsieho niekoho, kto ta dobre pozna
Odpovedať
petocka a šaty už máš? ak áno odkiaľ, ked možeš.
Odpovedať
este nemam ;-( bola som u v par salonoch len tak "informacne" ale este som nic neskusala.. asi budem musiet ist tuto sobotu... a ty? inak asi si vyberiem nieco z nicole.
Odpovedať
ja som bola pozrieť, tiež som neskúšala, tiež zatiaľ iba u nás. a nicole..... čo k tomu dodať. zatiaľ som kukla len cez internet,bolo tam fakt zopár dobrých kúskov
Odpovedať
ja som bola v nicole (ZV) osobne a stravili sme tam asi tristvrte hodinu :-) a to som nic neskusala, len sme sa rozpravali. ta pani (tusim gabika) bola velmi mila a vsetko mi ochotne povysvetlovala. tak som zvedava, ako to bude vyzerat, ked zacnem skusat a ci mi nieco bude vobec sediet :-(
Odpovedať
no ved to, mozu byť krasne ale ked my nebudu sedieť... :-( ja by som chcela ísť pozrieť do toho salonu nicol, ale premna je to trošku dalej. skusim najprv košice, vraj je tam super výber. ale na druhej strane som počula, že v tých väčších mestách sú šaty viac zničené. je to pravda? ako vyzerali tie v nicoll?
Odpovedať
no podla mna saty v nicole ZV boli nadherne.. je pravda ze akurat vtedy prisla nova kolekcia a cez zimu je menej svadieb, ale mali tam aj minulorocne modely a vsetky vyzerali ako nove. to fakt, neprehanam. tak isto to vyzeralo aj v nicole BA v auparku. ale zas co sa tyka inych salonov, tak neviem :-(
Odpovedať
ahojte, tak to ste na tom dost dobre...ja enmam zatial vobec nic:-( nejako nie je cas, zatial sme boli len pozriet enjake miesta a teraz dostavame cenove ponuky odtial....a ak bude to, tak sa upresní aj dátum ale ten sa snad nezmeni a uz potom bude vsetko...dovtedy sa nic neda... ;-)
Odpovedať
a ozaj, je tu nie :-) kto kto bude mat tento datum a nechce saty ale nohavice?
Odpovedať
ahojte, tak tu mame datumik nas krasny :-D
Odpovedať
ahoj luko ;-)
Odpovedať
ahooooj :-D
Odpovedať
som PN tak sedim pri pC,ale uz to musim stopnut, lebo nic nespravim :-D
Odpovedať
tak sa rychlo liec ;-) drzim palce :-)
Odpovedať
ajty: ja budem mat saty... a mas uz predstavu, ci chces nejaky kostymik alebo nohavice a tuniku alebo nieco podobne? :-)
Odpovedať
all: vsetky vas pozdravujem.-) petocka: ved prave ze ani nie..ja som povodne chcela svadbu von, niekde pod stanom v bielom nohavicovom kostyme a nejakom krajkovom tope....ale nenasli sme nic take kde by sa to dalo zrealizovat a to sme pobehali Liptov, Oravu aj vychod....:-( tak neviem ako to bude v nohaviciach vyzerat na normalnej svadbe...ale som z toho dost hora pri predstave ze by som na seba navliekla saty...nenosim ani sukne....to bude hruza:-( kolko ludi planujete mat na svadbe?...a kolko peniazkou v tom "chcete" nechat? chystate sa na svadobny veltrh? :-)
Odpovedať
ajty, urcite zotenies aj krasny kostym, ja som jeden videla v ZA v kristine a bol super, v Ba budes mat este lepsi vyber. inaj ja tiez sukne moc nenosim, vsak si len chod vyskusat, mozno budes sama prekvapena, ze sa ti nieco zapaci a budes sa v nich citit dobre ;-)
Odpovedať
presne, suhlasim s luko.. urcite si chod nejake saty vyskusat a potom uvidis. ak budes stale chciet nohavice (vsak preco nie?) tak ja si tiez myslim, ze zozenies nieco pekne nohavicove v bielej (kremovej) farbe inac my budeme mat 80 - 90 ludi, co som si este pred tyzdnom vobec nevedela predstavit, ale nasi ma presviedcaju, ze to bude o.k., tak snad.. a peniazky? este netusim, kolko to cele vyjde ale vzhladom na ten ten pocet hosti to bude dost :-( a na veltrh samozrejme idem ;-)
Odpovedať
1
2
19
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?