Svadba 3.8.2013

je tu uz nejaka buduca nevesticka, ktora planuje svadbu na tento termin :-)
Odpovedať
ahoj. my planujeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, aj u nás sa to už vo veľkom plánuje na tento dátum
Odpovedať
@anyelov a co uz mate ?
Odpovedať
Profilova fotka
čo už máme livulienka? Máme objednané miesto hostiny pre 170 hostí, máme postarané o stravu, máme na kúpený alkohol, máme fotografa, kameramana a hudbu, kostol je viacmenej tiež už zajednaný a pár drobností na tyrkysovo-bielu výzdobu a čo vy?
Odpovedať
@anyelov to mate teda riadne vela toho uz :D my sme dnes boli menit miesto konania (koli vacsimu parketu), tam nam zaistia aj stravu aj vyzdobu. mame fotografa a DJ-kamarata. a okrem toho este len robime research na cukrarku,obrucky,oznamenia.
Odpovedať
Profilova fotka
ale tak máme len také "drobnosti" obrúčky, poháre, šaty, kvety atď začneme riešiť až po Novom roku, teda asi ... :-)
Odpovedať
@anyelov no aj tak dost. my mame este na vsetko cas. s obruckami cakame na veltrh. nech si to hlavne moj mily vyskusa, lebo ja si neviem predstavit co by na nom vyzeralo normalne. nakolko mne sa pacia dvojfarebne obruck :D tak to chceme vidiet na vlastnych rukach
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Caute baby :-) objavila som tuto diskusiu a rada by som ju obnovila. Ktore z vas mali svadbu 3.8.2013 a ako si na nu spominate? My sme mali v Kosiciach poriadne horuco, ale ja som to ani velmi nevnimala. Skoro vsetko vyslo podla planu az na mensie trapasy a na to, ze 3 dni pred svadbou mi navrela na cele velka vyrazka z tych stresov a tepla. ]-( V kostole sa ludia utierali papierovymi vreckovkami, lebo z nich tieklo. Na hostine sme mali asi 85 ludi a super sme sa zabavali do pol stvrtej. :-) Mame na svadbu krasne spomienky a fotky a nabuduci tyzden uz bude aj video. :) A co vy nevesticky? Bolo nas tu celkom dost s tymto terminom. :-)
Odpovedať
@khkt no s tym teplom to aj u nas bolo podobne :D nastastie sme mali v hoteli terasu, inak by sme sa asi vsetci roztopili. nam vyslo presne vsetko podla planu,nakolko sme nameli ziadne odobierky ani cepcenie :) co ma prekvapilo je, ze sme mali 50ludi a vsetci 50ti sa bavili do pol5tej rana a pytali si cisla na DJ, lebo spravil fakt skvelu zabavu az som sa cudovala,ze sa tym ludom v tom teple vobec chce vstat zo stoliciek. hostia boli spokojni a chvalili, takze sme spokojni aj my :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?