Svadba 29.8.2009. Nájdu sa tu nejaké nevestičky?

Profilova fotka
najdu sa nejake nevesticky?
Odpovedať
1
2
34
Profilova fotka
ahojky, aj my planujeme svadbu na tento termin...teda lepsie povedane, prave sme sa rozhodli a zaciname uvazovat co a ako, nakolko sme v zahranici mame troska stazene vybavovacky :-|
Odpovedať
Ahojte baby, aj mi s drahým máme tento termín...drahý má 1.9. narodeniny preto sme si dali tento termín...a už sa hrozne teším!! už si vybavujete niečo? alebo máte niečo už vybavené? môj drahy tiež pracuje v zahraničí takže viac menej musím vybavovať ja... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zacala zatial zistovat kostol a salu....dufam, ze mi to tento tyzden potvrdia...vsetko ostatne zavisi od toho...co uz mate vybavene vy? :-)
Odpovedať
No moja mi ešte len ideme vybaviť sálu a DJ. to je take najdôležitejšie a kameramana. Drahý príde začiatkom novembra tak dúfam že to postíhame, lebo je tu nakrátko a zasa odíde na dlhšie... ;-( . ale ja už si pozerám veci okolo svadby také tie maličkosti...už viem akú chcem výzdobu,aké šaty....proste tieto veci a začínam si zhánať všetko pomaličky....a ty chceš akú výzdobu???alebo už máš predstavy?
Odpovedať
Profilova fotka
moja, ja som z toho tak vyplasena, ze neviem kde mi hlava stoji...zatial pozeram nejake obrazky na nete, saty som si pozerala na ebay..ale radsej by som si nejake kupila tu v UK, aspon si ich mozem vyskusat...len skoda, ze tu nemam ziadnu kamosku, co by mi poradila...
Odpovedať
No to poznám, ja som tiež taká že potrebujem človeka, ktorý mi pomože vybrať, poradiť...aj ja to mám plnú hlavu, aj keď to je až na rok v auguste, ale nenazdáme sa a už budeme v svadobných šatách!!to budú stresy..... :-| ale ja sa aj na tie stresy teším...a kde pracuješ? a tvoj drahý je z UK???
Odpovedať
Profilova fotka
nie, moj drahy je tiez slovacisko...isli sme sem pracovat spolu pred troma rokmi...byvame v Derby a ja robim ako programotor v jednej strojarskej firme....povodne sme nedaleko od Trencina...co vy?
Odpovedať
No my sme okres žilina...presnejšie Bytča. takže niekde tam by som chcela aj svadobnú hostinu....ja si stále myslím že slováci sú najlepší.... :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte , tak my mame uz kamerana, fotografa , hudbu a dnes sa nam potvrdi i miesto oslavy
Odpovedať
tak to ti závidím. už máš najdôležitejšie veci vybavrné.. :-) a už máš predstavu o šatách?
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja zavidim......stale cakam na odpoved z hotela, kde ma byt hostina...niekedy ma ta pomalost slovakov rozculuje :-S
Odpovedať
Profilova fotka
akosi mi nove kolekcie nerezu - korzetove bez rameniek , k mojej postave to nesedi, potrebujem bud nieco na ramienka alebo cez plecia vy uz mate nejake predstavy
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja sa rozhodujem ci so spodnicou, typ babika, alebo bez...
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby!!! Aj my mame SNP :-D Mame uz salu, hudbu- subor Zemplin ;-) , dalej chodime uz na predmanzelsku nauku do UPC Kosice- supis. Inak nic. Ale sa strachujem o saty, sa vobec neviem rozhodnut, som strasna :-( A svadba bude v Michalovciach.
Odpovedať
Profilova fotka
livia - to tak skoro na nauku treba chodit ?
Odpovedať
Profilova fotka
Cau Ivi! No, netreba, len my sme si so snubencom vybrali v UPC-Univerzitne pastoracne centrum Kosice, kde to trva 12 tyzdnov, teda 12 stretnuti mame. Vcera sme boli na prvom, fakt super! Je to take obsirnesie, co sa nam paci, viac priestoru na otazky aj na pripravu, uvazovanie a v neposlednom rade, straaasne fajn ti knazi, velmi mili, privetivi, srandisti, "vycviceni na pracu s mladymi" :-). Dali sme to si uz teraz, lebo bud. semester mam ja statnice a to by som uz asi umrela :-S Absolvujeme ich a daju nam o tom podpisany papier a uz len odnesieme k nam na faru do MI. Sa nam to paci, ze teraz to absolvujeme v klude, v prijemnom prostredi a potom sa uz nebudeme musiet stresovat u nas na fare ktovie s kym. Odporucame!!!
Odpovedať
Profilova fotka
A este som Ti chcela napisat, ze nadherne obrucky mas v tom pripravnom albe, tie, co su v krabicke odfotene. Super vkus, palec hore ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja takisto stanicujem , tiez by som to brala skor. s kym mate nauku? poznam niektorych knazov v UPC tie obrucky sa i mne pacia
Odpovedať
Profilova fotka
No, je to tak organizovane, ze 4 nauky su s knazmi- 1. bola so Stevom Novotnym, dalsie su ale neviem v akom poradi s Marekom Forgacom, J.Kohutom, D.Skurlom. Martin Harcar je v Rime a tam studuje teraz. Dalsich 8 je s manzelskym parom. Vraj su strasne mili a dobri v tomto. Uz tie nauky robia dlhsie ;-) Mylsim, ze super, ak o manzelstve rozprava niekto, kto v nom zije vyse 20 rokov.Hoci tymto sa nechem dotknut ziadneho knaza :-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite je to lepsie , ak ich vedie manzelsky par kanzov poznam, na skole nam robili duchace
Odpovedať
Profilova fotka
babule, normalne vam zavidim.....ja som stale v stadiu zistovania volnej kapacity pre hostinu.....a o kostole..paneboze, ja nemam prijimanie a neviem kedy to stihnut...bo odbehnut len tak z UK sa neda
Odpovedať
benito5: cauky ja mam sice trosku iny datum ako vy,ale len o par tyzdnov menej a ked som to tu tak citala,tak benito ved ty si mozes spravit aj prijmanie aj nauky v UK chod do najbliezsieho kostola a popytaj sa,a si pokrstena?lebo to ti tusim staci krst nie,nemusis mat aj prijmani.A ak ste obaja v UK,tak vam nauky spravia tu a nie je ich tolko ako na SK,je ich len 3 tusim,tak sa chod popytat do kostola :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky moni....dik za dobru spravu.... ja krst mam...a nevies ci si mozem spravit to prijimanie v UK aj v polskom kostole?
Odpovedať
benito: ahoj,neni zac...ja si myslim,ze to je jedno v ktorom kostole to je pokial je samozrejme katolicky....a ty budes lepsie rozumiet po polsky ako anglicky?Najlepsie co spravis,tak chod do toho kosotla sa opytat....oni vam nauky mozno nebudu robit v kostole, vacsie mesta maju na to specialne centra kde budete chodit.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej, hej.lepsie po polsky :-) ....chystam sa tam v sobotu...
Odpovedať
tak vela stastia a kde na SK budete mat svadbu?a budete mat vela hosti?
Odpovedať
Profilova fotka
chceme v horskom hoteli...kusok od nas, okr.Ilava..cca 50-60 ludi....akosi sa to nazbieralo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
benito5 - to este mate dost malo ludi, my budeme mat asi dvakrat tolko
Odpovedať
Profilova fotka
wow tak to budete mat riadnu svadbu :-) ja som povodne chcela len najblizsiu rodinu, co by bolo tak max.20 osob, ale potom sa to trosku rozsirilo.... chvalabohu, ze len na tych 60, lebo ten hotelik nema vacsiu kapacitu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat svadbu v kulturnom dome, no sme velmi velka rodina
Odpovedať
1
2
34
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?