Svadba 27.6.09. Kto má tento termín?

Ahojte nevesticky! Kto sa prida? ;-)
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
kateled • Včera o 17:03 Niekto v ten isty termin? martas77 • Dnes o 10:46 Ahojky kateled,..ja mám ten istý termín...akosi je nás málo že? jjulia • Dnes o 10:55 aj ja sa vydavam v tento den
Odpovedať
ahojte,veru malo nas je,uz som si myslela ze som sama :-) kde to mate?ja v rajci .ako daleko ste s pripravami...ja trosku panika tento tyzden,este mame len saty a oblek,fotografa,kameramana,salu,kostol,zakusky.
Odpovedať
my v Púchove...veď to máš skoro všetko :-) :-) ....máme kostol, sálu, fotografa a šaty....dala som si teraz pauzu už mi z toho šibe...inak tan dátum je super, ja som len tento pondelok bola vybrať šaty a pohoda...mali voľné tie čo sa mi páčili, tak isto aj sála a fotograf na prvý šup....
Odpovedať
aj mne z toho sibe,je tolko detailov nad ktorymi treba premyslat a organizovat...super ze si si hned vybrala saty ktore sa ti pacili.zaklad mas aj ty ,uz fakt treba len doladovat detaily :-)
Odpovedať
a kde to máte?
Odpovedať
Profilova fotka
Čaute kočky,pridávam sa k Vám..aj ja sa svadbujem 27.júna 2009...tešíte sa? ja sa už neviem dočkať. My to máme v Prievidzi a hostina v Bojniciach..a máme už skoro všetko,už len obliecť ženícha a kúpiť alkohol,no a ešte náuku absolvovať..inač všetko..
Odpovedať
tak to sa fotíte na zámku čo?.... :-) :-) :-)
Odpovedať
My to mame v Rajci... Inak hej tesim sa velmi ale uz aj chcem aby to bolo za nami :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Martas77..no na zamku sa nefotime,ale pri zamku,tam sa zato neplati a na zamku hej..hrozne ryzuju na svadbach,keby aspon tie prachy,co vyberu za svadby investovali do opravy zamku,lebo je vidiet stopy casu na zamku a napr.aj v tej zlatej sale,kde byvaju obrady,tam by sa hodil napr.novy koberec,bo ten,co tam je,je vidiet,ze po nom preslo uz miliony ludi.. ;-) Kateled..len sa pekne tes a vychutnavaj si to,lebo ani sa nenazdame a bude to za nami a potom budeme chciet si to zopakovat...uz som bola na hrozne vela svadbach a kazda jedna nevesta mi povedala,ze ked sa raz budem vydavat,tak aby som si to uzivala.. :-) :-) Takze baby,tesme sa!! :-) ;-) ;-) :-N
Odpovedať
kateled tak to si vystihla...mna teraz za februar chytila taká nervozita...možno ma to prejde a na svadbe budem kludna...dufam
Odpovedať
Profilova fotka
baby,ja som stale taka vytesena zo svadby..mozno budem mat depku z toho v maji,ze uz by to mohlo byt za nami..ale snad nie =-)
Odpovedať
tešme, tešme ja sa teším...len mám z toho nervy...ako to bude prebiehať.....a či nebudem taká unavená,že si to ani nevychutnám....
Odpovedať
Článok sa načítava...
a inak s tým zámkom máš pravdu...ja som tam bola ako malé decko a teraz keď som tam chcela ísť so synovcom tak ma odradili nenormálne fronty ľudí a cena vstupného.....
Odpovedať
Profilova fotka
no to aj ja mam nervy z toho,ako stihnem pendlovat medzi Banovcami a Prievidzou..ja som z Banoviec a rano o desiatej mame to fotenie pri zamku..a kaderu mam objednanu na pol siedmu rano,potom rychlo make up,obliect do siat a letiet na fotenie..a potom rychlo naspat..co budem cakat zenicha..a obrad o pol tretej v Prievidzi..takze toto si asi nevychutnam..ale hostinu snad hej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a si zober,ze ak chces mat obrad na zamku,vyjde ta to 13 tis.,polhodinovy obrad..a fotenie na zamku myslim 2tisicky..ako nenormalne ceny..tiez som chcela mat rozpravkovu svadbu,ale tak rychlo sme od toho upustili..radsej investujeme na sedacku do bytu.. ;-)
Odpovedať
to máš pravdu ja som si tiež predstavovala veľa vecí inak....ale keď tie peniažky... :-( ...a na druhú stranu, nemusím mať všetko...radšej chlapa čo ma miluje.. :-)
Odpovedať
a my sme napríklad nechali fotenie po obrade...pekne sa napapkáme a hostia sa tie dve hodinky nejako zabavia...aj tak chceme ísť ešte na cintorín, lebo manžel nemá rodičov...takže aj tam sa zdržím...hmmmm...nastávajúci manžel..
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak,najdolezitejsie je mat milujuceho chlapa..a ved preto sa svadbujeme.. ;-) aspon ja to tak citim,lebo uz nedokazeme byt stale od seba,takto po svadbe uz budeme konecne byvat vo svojom a budeme spolu :-) s tym fotenim sme to nevedeli inak vyriesit a nechceli sme nechat cakat svadobcanov..no co,budeme mat akcny den
Odpovedať
ja sa velmi tesim,a urcite mi budu chybat tieto pred-svadobne casy ked uz budeme mat po.su to vsetko pekne pripravy a pekne starosti.nebojte sa,vsekto sa stihne ako sa ma a aj ked mozno vsetko nepojde od bodky do bodky,nic sa nestane.my mame sobas az o 16.30,neskoro hm?ale celkom som rada aspon budem mat rano dost casu.kadernicku ani make-up este nemam zajednany,myslite ze uz je treba nieco zhanat? danielkabn>hm to budes mat veru skoro to fotenie,dufam ze vydrzis do rana ;-) a urcite budete mat pekne fotky aj pred zamkom,bola som tam zopar krat a je tam pekne prostredie.
Odpovedať
Profilova fotka
verim tomu,ze budu pekne fotky..budeme sa fotit aj dva tyzdne pred svadbou v kupeloch Bojnice..take reportazne dvd s fotkami..bude to zaujimave)) to fotenie ma inak zabije..ja viem,ze nevydrzim do rana,ale tak si to mozem dovolit,totiz nie som uplne zdrava a kazdy to vie,takze ked pride na mna unava,musim si ist lahnut..svadba nesvadba,zdravie je prednejsie...a nastastie to kazdy chape :-)
Odpovedať
Tak čo holky ako?...jaj.... ja celý deň telefonujem kvôli zákuskom a zatiaľ nič....
Odpovedať
Profilova fotka
Awojte kočky..no zakusky som riešila pred dvoma týždňami..naštastie už sme zajednali cukrárku v Kanianke a zákusky nás vyjdú jeden kus 7korun,čo je paráda,lebo neviem,či sa dá zohnať ešte niečo lacnejšie.Už sme aj zálohu zaplatili a dala som cukrárke aj návrh na tortu,tak mám pokoj. Kaderu a make up som si už tiež radšej dopredu zajednala,lebo som zistila,že každému sa plnia termíny a čo potom,nechcem zostať na holičkách... :-| Teraz riešime tlač oznamiek a zostava svadobného menu a ešte menovky..
Odpovedať
Caute,ja mam uz tiez zakusky objednane,ani som o tom nevedela a mama mi to vybavila...len este treba tortu.Ja teraz riesim topanky,objednala som si cez net ale stale nechodili,tak som tam volala a oboznamili ma ze moje topanky uz nemaju :( tak znova zacinam od zaciatku.radost.este momentalne riesime oznamenia a kadernicku s make-up.stale nieco ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Awoj Kateled..a tak mama mohla jej dat spravit aj tortu..ved ked pecie zakusky,tak zvladne aj tortu ;-) ja som to dala vsetko cukrarke spravit,nech mam pokoj))
Odpovedať
Čavky holky aj ja som nakoniec zohnala šikovné a za dobrú cenu( cukrárky)....u nás sa všetci pretekajú kto mi dá spraviť tortu takže torty ani neriešim...bucem ich mať asi milion...momentálne mám "strašné" starosti aké piesenky si dám na dvd...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj ja sa pripajam do tejto temy. Vidim, ze uz toho mate vela vybaveneho. Ja si davam trosku od toho pokoj ... :-) :-)
Odpovedať
danielka:to by bolo najlepsie ale vraj to nemohla zobrat lebo uz vtedy pecie na 2 svadby,ale nevadi.. marta:ty ja nad pesnickami tiez obcas premyslam,ani nie nad tymi co dam na dvd,ale nad tymi co budu hrat k nasmu prvemu tancu...??? tatiana:ako to ze si davas pokoj,uz mas vsetko? ;-)
Odpovedať
ten tanec bude katastrofa..ja drevo moj drahý drevo....a doteraz ma ani nenapadlo,že čo nám to budú hrať...ty by si čo chcela..... táni aj ja si dávam pokoj..budúci wik. mám welnes wíkend v Bešenovej :-) Dúfam ak mi zas do toho niečo nevlezie.... a inak vôbec neviem ani čo si dám na to dvd...bo to čo sa mne páči tak nikomu inému...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby čaute všetky..no tanečky to bude terno..ja ešte ako tak,moj drahý úplné poleno..ale zvládneme nejako,za tri mesiace sa snáď aj naučíme nejaké to medvedku daj labku :-D :-D A hudba..tak to nemám zatiaľ ani šajnu,ani na prvý tanec,ani na DVD..musíme si poradiť,baby tak nahoďte nejaké tipy :-) Martas..tak si to užite v Bešeňovej..tam je tak dobre,aj ja by hneď šla,ale to ďaleko od nás..my chceme ísť na masáže do kúpelov v Bojniciach,to máme tu poruke ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja by som sla do takej Besenovej a hned. Poslednu dobu mam nejak malo energie a stale som unavena. Asi uz prichadza jar :-) Prave sa vytesujem zo svietnickov, dala som si ich kupit v IKEi kedze u nas sa nic podobne v takej cene neda kupit....
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?