Svadba 23.6.2012

Kocky budete sa v tento datum niektora vydavat??
Odpovedať
1
2
my sa berieme tyzden pred vami:-)
Odpovedať
a co uz mas vybavene?? ja som nejak nestresovala, ale ten cas nejak uteka, mam pocit ze uz nestiham. este nema skoro nic vybavene :-D
Odpovedať
no my tiež budeme mať tento dátum a máme sálu a kapelu... nad fotografom a kameramanom rozmýšľame, ale zhruba už vieme akých
Odpovedať
Anoooo, mame :)
Odpovedať
Profilova fotka
konečne som našla tú správnu skupinu! :) tak čaute.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme v tento deň svadbu :) Bude sa konať v Trenčíne. Už máme skoro všetko zajednané...šaty, zákusky, kostol a farára, fotografku, kameramana, sálu, starejšího, DJ a dvoch muzikantov, čo hrajú na harmoniku a ozembuch 8-)
Odpovedať
jeeeeej, aj my mame svadbu v tento den na Zemplinskej sirave :-)
Odpovedať
ahooj, tak my este nemame nic okrem miesta. a nejak mam pocit ze je stale casu dost =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak sa pridávam aj ja. Tiež budeme mať svadbu 23. 06. v Humennom. Ako sa vám darí s prípravami?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, v tento den mame svadbu v Smrdakoch. Nemame okrem miestnosti vybavene nic, ale hlavne je, ze zenich a nevesta su isti! :-)
Odpovedať
kocky, kedy je optimalny cas zajst na faru?
Odpovedať
@seia tak 3 mesiace pred svadbou vraj staci
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@seia Ano, tak 3-4 mes. pred svadbou staci. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj ja mam tento datum svadby :-)...svadba bude v okoli popradu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska52 a v ktorom hoteli?? :-)
Odpovedať
Hotel merkur, zemplinska sirava
Odpovedať
@paulita23 Hotel merkur, zemplinska sirava
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska52 ten akurat nepoznam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Babenky, uz mate vybrate svadobne saty? :) Ja som si ich musela kupit, pretoze boli na predaj, uz nepoziciavali. Ziadne ine sa mi nelubili, tak co som mala robit? zase sa nam zvysil rozpocet na svadbu, ale tak hadam po svadbe ich predam.
Odpovedať
@paulita23 je to naproti penzionu Salas
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska52 ahaaaa, tak salas viem kde je :-)..sem - tam v lete zajdeme 8-)
Odpovedať
@rennattka ano,my mame-Orava.som v UK,takze nic nemam skoro zajednane okrem saly,DJ,.saty si kupujem na ebay-dovoz zo zahranicia,velmi lacne,na slovensku je to zbytocne predrazene.
Odpovedať
Ahojte :) Ja mam saty objednane, mali by mi prist za 12 dni :-D Tak som zvedava co to bude zac, normalne si predstavujem ako mi ich uz siju :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@zuzx @amariko @paulita23 @katuska52 @janka27lienka @rennattka Baby obnovujem nas junovky:) Co mate nove? Ako idu pripravy? Mate vsetko? Co teraz riesite?
Odpovedať
@mdmb jeeej, ja som uplne zabudla na tento prispevok :) No ja osobne sa na svadbu hrozne tesim, kedze spolu nebyvame a budeme az po nej. Riesit neriesim moc nic, som rozcestovana, momentalne v nemecku, v sobotu ma caka usa... No ale saty mam doma, som s nimi prevelmi spokojna, krasne su a sadli mi takmer ako uliate okrem prs, tam som scudla, ale tak chcela som ich dat aj tak upravit pred svadbou na mieru a vyzehlit :) Za tu cenu im nemam co vytknut zajtra mi pride k nim este spodnica a dlhy spanielsky zavoj, trojmetrovy :) Oznamka mam hotove, robila som si sama, pomalicky zaciname posielat a ked sa vratim koncom aprila, tak zaciname pozyvat uz aj ludi :) Zaroven nam zacnu nauky v kostole, ale to bude len taka formalita asi :) Inak mame vsetko, obrucky uz od februara, s tymi som tiez spokojna. Viac ma ani nenapada :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mdmb tak my mame salu, fotograf, kameraman, dj, kostol zajednany, cukrara, svadobnu agentku, ktora ma na starosti vyzdobu, nase oblecenie...najviac nam chybaju oznamka - to stale hladame a hladame, nemame este ani obrucky, pohare...ale tak viac menej na vsetko je cas, az na tie oznamka... :-|
Odpovedať
no tak my mame salu, kameru, fotografa, hudbu, kostol, oznamenia, obrucky, saticky no hadam uz vsetko len dohodnut este detaily vyzdoby, menu, zvladnut nauky a uz by mohol byt aj den D :-) @mdmb
Odpovedať
@zuzx @paulita23 @katuska52 Mame asi vsetko to, co aj vy:) Ak nemate pohariky, kuk moj album a dam vam tip:) Oznamka mame z Pamasu a uz som aj nejake posielala a obrucky z Kamea v TN, maju jednoznacne naj vyber a cenovo si vyberies jednoducho na co mas:)
Odpovedať
Ja pohare specialne neplanujem kupovat, mi to pride take zbytocne dat tolko penazi za pohare, ktore sa mi ani nepacia a nikdy ich nevyuzijem...skor planujem kupit nejake pekne v tescu alebo kde a dam ich jemne vyzdobit v kvetinarstve. Alebo sa na to vykaslem uplne a pohare budeme mat take iste ako vsetci ostatni :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?