Svadba - 22. august 2009. Pozdieľajme sa

Ahojte kočky dvadsiatehodruhého augusta 8-) dvetisícdeväť 8-) Nechcem nás škatuľkovať miestom sobáša však je jedno kde, ale hlavne s kým nie? :-D Tému nechávam otvorenú, rada s niekym popíšem, vymením si názor ( nebojte som filantrop ;-) ) a prípadne by sme si mohli nejako poradiť, pozdieľať sa... budem veľmo rada, nakoľko sa mi nechce učiť na skúšku lebo termín sa nám blíži, je ťažke bojovať na dvoch bojiskách, ale c´est la vie :-D
Odpovedať
1
2
ahoj dufka aj ja mám 22 augusta. čo už máš vybavené?
Odpovedať
ahoj skaredekacatko :-) mame vybavene to podstatne uz vsetko...zhanam nejake ozdoby do vlasov- vola sa to ze slimak alebo nejake kvietky na sponkach a asi kupim i pricesok :-D no nik mi este neodpovedal na dobru kadernicku v KE lebo nemam dobre skusenosti...vies mi poradit kde zohnat podbradniky?dnes sa chystame kupit nejaku ozdobu na dvere a svadobne pohare...obiehavali sme uz no nic dobre sme nenasli...a ty ako co vsetko vybavene? ;-) pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pridavam sa k vam :-) tiez mame skoro vsetko podstatne vybavene. tento tyzden chceme ist do hotela a dohodnut vyzdobu, jedlo,... a v sobotu si konecne ideme pre obrucky :-)
Odpovedať
Ahojky babulky, tiez patrim do klubu, 22. august to isti. my tiez mame uz takmer vsetko hotove, doladujeme detaily. co ste vymysleli, ako darceky pre hosti? ja som chcela vyrobit magnetky - srdiecka, ale neviem, ci by to nebolo trochu detske, tak sa budu konat cukriky :-N
Odpovedať
ahojte kočky vidim ze sa nam to tu pomaly rozrasta ;-) dostala som tip na satenove podbradnicky tak tam o chvilku letim, je to tu super stranka holka co sa vydavala pred 2 rokmi ich mala paradne a taky dlhocizny mail od nej som necakala :-) ja darceky ako pozornosti nedavam akosi nie je cas ani na pripravu radsej investujem do dobreho jedla a pitia ;) ale vsak dostanu zakusky a flasu palenky ako je u nas zvykom... podla mna darceky na stol sa priniesli zo zapadu a mne to az tak nereze... zumanka coby to bolo detske je to mile a zlate vsak kazdy z hosti ma chladnicku tak sa zide ;) ale aj cukriky su fajn...ja by som radsej magnetku vsak bude kolacov na stole :D sunnessie...aj my sa chystame dojednat jedlo tento tyzden, mame velmi pozitivne ohlasy na nich.predtym sme mali inde v krasnej ale ten pristup a neochota zo strany synovho majitela v obdobi krizy....co uz nebude biznis a ja doplacat na jedneho nasho spolocneho znameho (co ho pozna majitelov syn aj my so snubencom osobne) ktoremu ovela znizil nebudem 8-) Juj obrucky tie mame od aprila som ich dlho nevidela musim povedat snubencekovi nech gdonesie ukazat ;)
Odpovedať
Ahojte babulku, tak sa k Vam pridavam. My uz mame tiez skoro vsetko, len mne este chybaju saty po polnoci :-( Nic co som videla mi nepadlo do oka a objadnavat nieco cez net na to nemam odvahu.
Odpovedať
puobzu...chybaju ti len saty?ja mam este stale sadru na ruke a chybaju mi aj popolnocne :-D aj na redovy, blbo sa skusa co uz...ale som spokojna dnes sme kupili pohare a svadobne- este stastie ze svadobne su reserve od minuleho roka :-) len zhanam web na jablonecku lebo za jedneho slimaka v KE v salonoch pytaju 5-6 eur...bizu aj nausky uz mam a obzeram sa i po korunke...videla som dvojradovu za 53 eur :D sialene ceny... a vankusik idem zajtra kupit...ked niekto viete kde na webe zohnat odporucte...cakam na podbradnicky pridu az z liptovskeho mikulasa tak sa na ne tesim...v utorok som objednala a dnes ze to uz expedovali tak cakam :-) pekny vecer vsetkym ;-)
Odpovedať
Prajem prijemny vecer, pripajam sa do klubu 22.8.09... ja mam vsetko, zo satami po polnoci si starosti nerobim, pretoze sme sa rozhodli pre grilovacku, takze mojou starostou je zohnat teplaky :D velmi sa tesim pretoze je to nezvycajne a z blizkych nepozname nikoho kto to takto robil, verim,ze sa kazdy prijemne zabavi a ze ocenia nasu snahu nestresovat chlapov dlho v koseliach a kravatach a dami v robach :D prajem prijemny den-vecer,podla toho kedy citate... PS kazdej drzim palce ;-)
Odpovedať
joa a vsetky ostatne vitajte v klube...roztvaram novu temu... o necelych 3 a pol tyzdna nadide den s velkym D... :-) Nezacinate stresovat? :-D Mne sa zda ze mi zislo kilo...a aj dnes konecne sadra tak drzte palce nech dobre rozcvicujem :-) pekny vecer vsetkym 8-)
Odpovedať
Jeeej, konecne tato teeeema :D aj ja mam svedbu 22.8.2009 v Bratislave v Zichyho palaci 8-)
Odpovedať
no vidis anderaja ani si dlho nemusela cakat :-D ludia co sa hodi k bielym laliam....ci brezky ja taka spekulantka chcem mat 2 az 3 druhy kvietkov :-) nedavno mi ucarovala orchidea ;-)
Odpovedať
ahojte babenky. Ja este nemam: :-( popolnocne saty, topanky ani jedny, ozdobky do vlasov a k satam, zajtra ideme vyberat vinko, nemame zasadaci poriadok, ani este nevieme ako to rozmiestnime (je tam viac moznosti), cez vikedn budeme musiet pooslovovat svedkov, este upresnujeme aj pocet hosti, atd... Co uz mame: :-) satocky, miestnost, vybranu kyticu,vybranu vyzdobu, DJ, kameramana, fotografa, licenie, kadernicku, nechtiky, auticko (veteranika), rodicia objednavali zakusky, torty, postupne upresnujeme aj papanicko a tak. A UZ MI ZACIIIINA AJ STREEEEES :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
hmm, dufka31, mne sa pacia biele ruzicky a taku kyticku som si vybrala - rizicky s takymi zelenobielymi malymi kvietkami :-)
Odpovedať
ahojte ja mám skoro všetko som spokojná došli aj moje šaty, dnes som ich skúšala aj zo závojom :-) upravia sa a budú super. podbradniky som kúpila od jednej pani s pd čo to vyrába super cenu ozdobu na auto mi požičajú v jednom kvetinárstve, a ako darček robím záložky s dátumom svadby menani a na druhej strane mám výrok . ešte mi chýba objednať čokoládu do fontány takže tak a popolnočné nemám lebo svadobné mám len raz za život akedže ich kupujem neboli lacné tak si ich chcem užiť :-) ;-)
Odpovedať
:-) ruze su vzdy in alesu velmi citlive...ale ked spravia kyticku kvalitne urcite vydrzia den dva :-) poznate nejake fialove kvietky? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Tak aj ja sa k Vam pripajam, nakolko vsetko zariadujem z Anglicka a tu dokonca ucim az do 4.Augusta, posledne koncorocne prace atd. svadbu mi pripomina zatial len tato stranka :-). Zariadene mame hostinu, jedlo, alko, oblecenie, auto, katedralu, fotografku, kameramana, zivu hudbu, Chyba nam: nealko, popolnocne saty, vysledny zoznam hosti (mam dojem, ze o chvilu poviem hostom, ktori este nevedia ci budu moct prist, nech to nechaju tak ;-) ) , zasadaci poriadok. Sok som zazila pred tyzdnom s kadernickou, ktoru som si odtialto zarezervovala este vo februari a teraz som jej zavolala len aby som sa spytala ci tam nebude este jedno miesto volne pre uces mojej sestry a ona mi povedala, ze dobre, ze volam, lebo ona sa rozhodla, ze pocas mojej svadby ide dovolenkovat... Bolo by to ovela lahsie keby som mala dlhe vlasy, ale kedze budem mat clip in trvalo mi tyzdne najst kadernicku, ktora ma s tymto v mojom okoli skusenosti a je v tom dobra... Tak teraz som si zavolala do jedneho salonu v Poprade, ktory som nasla na nete, neviem o nich nic, ale kedze uz mam ani nie mesiac do svadby vyberat si uz velmi nemozem :-| Dufka, zelam vela elanu do cvicenia, najme nech sa ruka rychlo upravi ako ma :-)
Odpovedať
ahojte, idem sa pridat k teme, aj my mame svadbu 22. augusta. uz sa tesim ale aj bojim aby to dobre dopadlo hlavne zabava po obrade aby bola.uz mame vsetko vybavene, este musim pierka spravit, a kupit si drobnosti pre seba, ale ostatne veci mame vybavene nastastie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
anderaja: aj my mame svadbu v Zichyho palaci :) az o 17,30. mozno sa stretneme :)
Odpovedať
ahoj sunnessie, my mame o 16,30 - na oznamka som vsak dala uz 16,15, aby sa mohli hostia pousadzat a vraj my so svedkami mame ist predtym este dozadu podohadovat finalne papiere aj s obcianskymi preukazmi :-) Mozno sa tam stretneme, lebo koncime asi o 16,45 a vraj gratulacie potom trvaju min 20 min. takze, ak ta prides pred 17, 15, tak sa mozno uvidime :-)
Odpovedať
Ahojte baby, aj ja uz zacinam stresovat, este nemam zasadaci poriadok, ani menovky, ani popolnocne saty som este nestihla zuzit, krabicky na zakusky, nejake drobnosti do vyzdoby....nie je toho az tak vela, ale stale mam pocit, ze nic nestiham. No a hosti akosi stale pribuda, najprv povedali, ze ich pride menej, potom volali, ze este pride viac, tak asi budem musiet aj pierka dorabat. Snad to vsetko dobre dopadne.
Odpovedať
my sme vybrali vinka, teda lepsie povedane boli same vybrat u Matysaka a doma ochutnavame a budeme ochutnavat po veceroch :-D Zatial neflaskove maju Muller Turgau a Veltlin a cervene Frankovka Modra. Tak sme vybrali Mullera aFrankovku. a teraz ochutnavame ocenene vinka doma. Mne strasne chuti Moravsky Muskat privlastkove ocenene a dneska otvorime dalsie flasky, ale predpokladam, ze v dzbankoch bude Muller Turgau a Frankovka Modra a potom 3 druhy flasiek super vin z bileeho a cerveneho. Zatial myslim, ze Moravksy Muskat, Chardoney a Rulanske Sede a z cerveneho asi Rulanske Modre, Merlot a Zweigeltriebe, tak tolko vinka... Ozaj, chcela som sa spytat kolko ks zakuskov mate na hlavu na svedbe? My mame zatial cca 100 ks na 60 ludi + torty, a slane pecivo, samozrejme vysluzky su objednane zvlast, no mne sa to zda malo =-) asi dame radcsej 150 ks + slane + torty rozporcovane. Dakujem za radu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
anderaja: tak to sa asi naozaj stretneme :) a zakusky, nam cukrar radil tak 3-4 na osobu na hostinu + vysluzky
Odpovedať
no teda anderaja ty si hotovy labuznik... som strasne rada lebo pred tyzdnom sme kupili biely Tokaii furmint, suche co bude na stoloch...ked som bola mladsia a este sme sa s drahym nepoznali som tak snivala o svojej svadbe ze chcem mat raz na stole Tokaii. Mozno to znie snobsky ale bola na neho taka akcia ze bol mozno v cene obycajneho stoloveho vina. Mali sme aj ochutnavku obe strany a musim povedat co som ho uz davnejsie pila, nesklamalo, lepsie biele vino som nepila...a na to ze je suche no proste je skvele. Cervena bude frankovka to chcel zase drahy, ja som spokojna s bielym nadmieru tak cervene mi bolo uz jedno :-) Kocky viete poradit kde kupit biely dazdnik, ci slnecnik na svadbicku? Nechcem dat za neho tazke prachy v pozicovni vsak za tolko sa da aj kupit... A zakusky...mno berieme asi 850 na cca 35 ludi :-D v tom pocitame aj vysluzky pre rodiny ale synovci vraj ich nebudu jest, ale ako povedala svagrinna "zrat" :-D takze na jedneho mame vraj pocitat 15ks...to viete, deti bliziace sa k puberte :D
Odpovedať
ahojte, takze zakuskov budeme mat okolo 1.200 a to su pocty aj s vysluzkami. Na svadbe budeme mat cca.180ks + torty - snad to bude stacit. Ozaj babenky, neviete mi poradit, kde by som mohla najst nejake popolnocne saty v Bratislave? este nemam :-( ;-( :-S
Odpovedať
Profilova fotka
anderaja: skus sa prejst po Obchodnej, maju teraz aj zlavy. alebo aj na Mileticke maju vselico alebo v trznici na Tvravskom myte. mas predstavu co by si chcela?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, kolko nealka a tvrdeho alkoholu pocitate na osobu?
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme brat nealko a vino od hotela, takze uvidime kolko sa toho vypije. a tvrdy alkohol mame vlastny a tiez nevieme kolko ho kupit. my dvaja nepijeme, takze ani nevieme co mame kupit :( ale snad nam maminky pomozu :)
Odpovedať
Profilova fotka
sunnessie, maminka sa praveze pyta mna :-D a babo rad :-D
Odpovedať
kocky bratislavske a kam sa idete fotit ?? ja to mam o 16tej vo vrakuni,,, okrem " teplakov" na grilovacku mam uz vsetko :D buduci svokor mi pracuje na slavobrane, tak z toho mam najvacsie obavy, ale musela som ho niecim zamastnat ;-)
Odpovedať
ahojte babenky, koncene mam aj saty :-) juchuchuuu :-) dnes som si ich kupila. uz mi aj svadobne topanocky vcera prisli - a su dobre, tak sa tesim :-) joa, inak aj my budeme mat potom grilovacku, ale az v nedelu vecer na zahrade s rodinou ktora este, zostane dlhsie ;-) .... a na nu sa tesim asi najsamviacej... sme to mohli tiez tak dat, ze obrat a potom grilovacka, aspon by som teraz nemusela mat plnu hlavu toho co uz mam, co este chyba a tak... ale zase na druhej strane sa mozeme bavit na grilovacke o svatbe a rehnit sa na tom :-D dufam, ze nebude vela trapasov :-N v Blave sa ideme fotit do Sadu Janka Krala a nieco aj v centre pri Zichyho... dufam, ze bude pekne pocasie 8-) sunset, hmmm, tak na tom som nerozmyslala, ze kolko akeho alkoholu. Ved nieco nakupime z tvrdeho v Metre a ked nieco zostane bude na neskor :-D :-p 8-) inak co som sa pytala mojich hosti, tak takmer 85% ma rado hruskovicu alebo vikno :-D ako to je u vas?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?