Svadba 21.8.2010

Kto sa najde s takým dátumikom??
Odpovedať
1
2
My, my! :) termín už je zajednaný :)
Odpovedať
ahoj ja ste nemam termin ale urcite august lulu999 uz tak skoro ? :-)
Odpovedať
no prekvapim vas že my už mame všetko:) mali sme mať svadbu teraz v oktobri, no museli sme to preložiť pre umrtie v rodine. tak ked potrebujete v niečom poradiť dajte vedieť:))
Odpovedať
No veru tak skoro :) ono totiž záleží kde chceš mať svadbu, pre nás to bol jednoznačne Hotel Kamila a keď sme sa v júni boli informovať na termíny, tak nám do konca septembra 2010 ponúkli už len 2 voľné soboty! Takže ono sa to vezme či skoro ... každopádne termín máme rezervovaný a ostatné má samozrejme čas :) Jancah a kde máte svadbu?
Odpovedať
v hoteli Mladosť vo Svite, ale my máme z toho dôvôdu všetko vybavené lebo sme mali mať svadbu teraz v oktobri, takže ja mam už aj pierka urobené:) dúfam, že dovtedy nevyleznu:))
Odpovedať
Janculka moja ;-) si sikovnica..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte..aj ja sa k Vam pripajam..tiež to mame s priateľom 21.8.2010 :-)
Odpovedať
vitaj u nas:))
Odpovedať
Profilova fotka
jancah ďakujem za privitanie :-)
Odpovedať
Ahoj Dievcence tak uz aj ja tu som:) Tak my uz mame zjednane skoro vsetko okrem kostola zakuskov atd tych drobnosti okolo svadby. 8-) Tak sa tesim uz aby to bolo
Odpovedať
Cipa33 prosim ta mas v albume take ramceky na svadobne oznamenia nevies kde by som nejake take ornamenty nasla na nete?My by sme chceli vlastorucne oznamenia papier asi kupim v Ke v Sagite snad tam najdem nejaky pekny co sa nam bude pacit:)Chcem nieco do zelena to by sa dalo nastavit ze chcem tisk v zelenej farbe a nie v tej co je na obrazku 8-) snad
Odpovedať
dajak ticho no co uz :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte dievky, no ako ste pokročili? či nijako? kedy idete skušať šatičky?? ja asi až po novom roku, je ešte čas nie? :-D jedny som už mala vybrate teraz na oktober, ale predpokladam, že pride nova kolekcia a že si vyberiem nejaké iné, ktoré mi viac padnu, uvidime.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zdravim.Tak co uz mate nieco poskusane a tak ?Ja zatim nic asi vo february pojdem skusit tie saty konecne uvidime podla snehu tu mame z toho kalamitu v Cr :-D Inak od utorka ideme na nauku aby sme mohli mat svadbu v kostole tak som zvedava ze co to tam bude .... 8-)
Odpovedať
šaty si idem tiež skúšať vo februári tak sa teším. my sa do kostola chystáme tiež vo februári
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj my sa pridavame!!! :-) mame zajednany kostol, salu a fotografa...tesim sa na skusanie siat:) A tak o mesiac, dva. Nauku mame my az 4.8. a tiez som zvedava:)) prijemne pripravy prajem!:)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa pridávam k augustovým nevestám :) s mojím drahým sme si dohodli svadbu na 14.8.2010. už máme rezervovanú sálu aj kameramana :) pracuje sa na hudbe, keďže chceme živú hudbu robíme výber. a vo februári sa chystáme na svadobný veľtrh do košíc nazbierať inšpiráciu a potom idem šatky skúšať
Odpovedať
Ahoj Dievcata.Tak my uz mame jednu z nauk za sebou a som milo prekvapena.V Prahe to funguje fakt dobre myslela som ze to bude nudne z knazom a predcilo to moje ocakavania.Budeme ju mat 8 utorkov .Tiez budeme mat svadobny veletrh tak sa tesim lebo mozno zozenieme nejake obrucky za dobru cenu vacsinou maju zlavy na veletrhoch.Som chcela ist dnes pozriet popolnocne saticky ale nejak som sa necitila dobre tak som to odlozila mozno pojdem zajtra.Tak uvidime moja predstava je len ci budu niekde toto mat :( snad ano.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my co mame zatial potvrdene je kostol a sala na 50%.....rysuje sa nam uz aj fotograf a aj kameraman..ale s hudbou to nevidim ružovo :-( Neviem, ale musim čo najskor niekoho zohnať.Nejake tie šatičky už mam vyskušane, ale vobec sa neviem akosi rozhodnuť :-)
Odpovedať
ahojte, aj ja sa k Vam pridavam, hoci povodne sme mali mat termin 28.8.2010, ale kedze v Kosiciach urady oddavaju len kazdu druhu sobotu, tak sme to museli presunut o tyzden skor :-) ... a ked sa to tak vezme tak aj datum 21.08.2010 je celkom pekny, no nie? :-) My uz mame vybavenu salu, dnes sme boli dat zalohu, takze aspon toto uz je na 100 %. Budeme ju mat v restauracii Rubin v Krasnej. Obrad ideme vybavovat zajtra, nakolko ho chceme mat v Juzane a kedze tam nepatrime, tak treba vypisovat nejake ziadosti a proste zbytocne ceremonie okolo toho. Taktiez mame zarezervovaneho DJ-a, vraj velmi dobreho, tak uvidime ;-) ...este nam treba vybavit kameramana a fotografa a potom sa priebezne pustit do nakupu alkoholu a inych drobnosti. Saty asi pojdeme pozriet aj do polska a na ukrajinu, lebo su vraj velmi pekne a lacne. Tak som zvedava... Anemi: inak papier mozes kupit aj v Obalexe, je to velkoobchod hned vedla metskej policie, kde odtahuju auta...oni vlastne zasobuju tusim aj Sagittu...ja to asi budem tiez takto riesit, nakolko pracujem v reklamnej agenture, takze grafiku ako aj tlac si poriesim sama v praci.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak my mame konecne uz kameramana, fotografa, salu, kostol, DJ-50percent...Uz budem lepsie spavat :-) Este saty...Jupiii...Tak ostali uz len, ak sa to da tak povedat, drobnosti. :-) Ceny fotografov a kameramanov okolo 200€ su asi tak normal, nie? 8-) papa, peny vecer.
Odpovedať
domi3: a odkial si? ak z KE tak daj tipa na toho kameramana a fotografa za 200€ nech prezistim aj ja ci maju volny termin :-) ... taka cena by sa mi teda pacila :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo a prišlo sklamanie :-( Dnes som obvolala 9 skupin, ktore su už bohužiaľ obsadené na termín ktorý mám.Takže ak niekto chce vedieť, že ktorá skupina už je obsadena na 21.8.2010 nech mi napíše a ja mu dam vedieť.No nevadi zajtra obvolam ďalšie skupiny( asi 13)...držte palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Dianka 288 :-) no, zial niesom z KE ale z LV:) Tak som asi dobre nasla a dufam, ze to aj dobre vyzerat bude :-)
Odpovedať
tak my sme dnes zarezervovali fotografa - 400 € a to je este dobra cena.....tie ceny su fakt strasne...este nahaname kameramana a potom uz len tie dalsie drobnosti, ktore az tak nesuria a mozu sa riesit priebezne...okrem siat...tie asi zacnem pozerat na buduci tyzden....som zvedava na ten prvy pocit ked si ich obleciem a uvidim sa v nich...este som nikdy v zivote tento styl siat neskusala :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dianka288, tak na ten pocit a pohlad som aj ja zvedava...tiez asi buduci tyzden pojdem:) alebo ten dalsi..ten urcite:) :-D to bude zvlastne... ;-)
Odpovedať
ahojte tak sa konečne môžme pridať už aj my! 21.8.2010 bude náš veľký deň D v Leviciach:)
Odpovedať
pacherka: tak ta tu vitame ;-) a snad aj tebe prinesie ten datum plno veľa sťastia ako snad aj nam :-) ... co uz mas povybavovane?
Odpovedať
no kde ste babenky? co ste uz povybavovali?
Odpovedať
Zdravim Vas.Tak my uz mame skoro vsetko uz iba musim premyslat kam ku kadernicke a kozmeticke a tak.Kupila som si popolnocne saty mam ich v albume.Uz mam doma aj topanocky su fakt krasne.Ceny to je podla mna asi na povazenu ci chces dat 200 alebo viac eur.Zalezi od kvality a od toho aka sa pouziva technika co sa tyka kameraman a fotograf.Napriklad ceny v Po sa pohybuju asi nejak okolo 500 eur aj to aj to.Minule som pozerala dvd sestrinej svadby a tocili to v Life v Po a nepacilo sa mi to tak sme tam tiez boli a ten chlap mi bol krajne nesympaticky.Ale neviem ci su az take rozdiely v cenach na slovensku.Prekvapuje ma ze tu spomina holka ze za 200 eur mi pride strasne malo za tu pracu ....... Este ta co napisala 400 tak je to rozdiel 100 eur ale rozdiel skoro 200 alebo 300 eur za sluzby tam v okrese alebo tam mi pride podozrive!Saty idem skusat 27.2. a ak budu dobre tak si ich aj kupim.Takze asi tak
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?