Svadba 2011 Rimavská Sobota a okolie

Ahojte baby! Je tu niekto tiež z RS? Ozvite sa! :-)
Odpovedať
1
2
Naozaj som tu sama z nasho okolia?
Odpovedať
ahoj mezike, my budeme mat v auguste svadbu v Tisovci - je to v okrese Rim. Sobota...takze nie si tu sama ;-) . Mas uz vybraneho nejakeho kameramana a Dj - ja, pripadne kapelu?
Odpovedať
Ahoj! Som rada, že sa niekto ozval! My máme v júli:-)! Kameraman je ešte vo fáze riešenia, kapela taktiež, máme tak akurát fotografa! Ja by som chcela DJ-a, ale drahý o ňom nechce ani počuť, takže asi bude kapela :-)! Čiže dvaja hudobníci asi, budeme mať malú svadbu, tak nám to bude stačiť! A vy ste na tom ako s prípravami? Jaj a v neposlednom rade mám šatičky kúpené :-N !
Odpovedať
No zatial mame rezervovanu salu, ubytovanie pre hosti a vybavili sme kostol. Kameraman, DJ a fotograf su este v stadiu riesenia. V nasom kraji sa svadby tak casto nerobia, tak je problem niekoho zohnat. To je fajn, ked uz mas saty, ja este nemam....zvazujem ci si ich mam pozicat zo salonu, alebo kupit. Ty si ich odkial kupovala, ak sa smiem spytat? ;-)
Odpovedať
Poznám to, hlavne dobrého fotografa je problém zohnať! Ešteže šéf budúceho svokra je skvelý fotograf a príde :-D! Ja som si šaty kupovala tu v bazári! Aj v požičovni ich máš už nosené a za rovnakú alebo ešte vyššiu cenu ako tu! A ešte mám výhodu, že som si ich kupovala v Ba, takže nie je šanca, aby niektorá nevesta ich mala u nás :-)! A takto sú moje a len moje už:-)!
Odpovedať
@mezike A dalsi vikend ideme domov (sme dlhodobo v Ba) ideme vybaviť kostol, vybrať farbu výzdoby a ďalšie maličkosti! :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja som z Lučenca, svadbu plánujem na jeseň a ja ti môžem ako kameramana poradiť p. Bariho, je z Lučenca, točí s dvoma kamerami a manželka mu fotí celý priebeh svadby a je lacný!
Odpovedať
Ahojte ja som priamo Z RS uz som ti aj pisala mezike do posty :) My planujeme uz na 2012 :) ale uz sme zacali s pripravami :) ak sa smiem spytat akeho mate fotografa? odkial je????
Odpovedať
@seherezada666 Ahoj seherezada kolko berie ten fotograf aj s manzelkou????
Odpovedať
On je kameraman, točí so synom a manželka mu fotí odobierky, sobáš, zábavu . On mi povedal, že cena záleží od toho, čo konkrétne chceš a samozrejme, koľko nabehá km, lebo chodí na vlastnom aute. Keď točí priamo v Lučenci berie okolo 270 EUR ( toľko zobral od mojej kamošky ) mimo je to asi o niečo drahšie. Ale nie je to drahé, lebo mi sme sa informovali aj inde, koľko by stálo také točenie s dvomi kamerami - môj drahý nechce len jednu kameru - a ceny boli minimálne od 600 EUR.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mia123456 On je z Tornale! Dávnejšie robil profesionálneho fotografa, ale pre zdravotné problémy chodí fotiť už len známym! Je neskutočne dobrý, fotil aj svadbu mojej sestry, tie fotky stoja za to :-)! Neviem koľko si pýta, ale ani ma to veľmi netrápi, hlavné, že fotky budú úplne krásne. Ešte som sa s ním nerozprávala, len nám ich svokor "zarezervoval"! Kameramana až tak neriešim, aj tak si to dvd-cko pozrieme pár krát a potom bude naň sadať prach! Takže mi je absolutne sum a fuk, či to bude v HD, či nie, mne najviac záleží na fotkách, všetko ostatné bude, len aby nikto nepovedal, že nebolo! Takže asi tak!
Odpovedať
@seherezada666 Ahoj Seherezada, ma ten pan Bari - kameraman z Lucenca, nejaku internetovu stranku, kde ma aj videoukazky zo svadieb? Akosi sa mi to nepodarilo najst... =-) Dakujem...
Odpovedať
@mezike Aj ja rozmyslam, ze si kupim saty priamo tu v bazari, je tu celkom dobry vyber ;-)
Odpovedať
@trulinka Ano, a ceny sú tiež znesiteľné. Ja som natrafila na super predávajúcu, prekrásne šaty. Hneď som sa do nich zaľúbila, ďalšie som ani neskúšala. Neviem, či by som si požičala v salóne za 150 eur? presne toľko stáli moje prekrásne šatičky :-)!
Odpovedať
@id ty toho kameramana poznáš osobne, keď o ňom takto píšeš? ako vieš, že tá druhá kamera je hračka, lebo mne sa ten obraz nezdal až taký zlý a cena 600 EUR nebola v HD!!!
Odpovedať
@mezike Tak to si ozaj dobre natrafila, saty za 150 € a este ked sa Ti aj pacia, paradny obchod :-)
Odpovedať
@trulinka No, ta baba ich nemala kde skladovat, tak sa ich potrebovala zbavit za symbolickú sumu :-) ! Majú kráááááásnu dlhú vlečku, sú to šaty mojich snov :-)!
Odpovedať
@robocop dík za tvoj názor, ale u nás sú takéto ceny bežné, dokonca máme kameramanov ešte lacnejších, my sme totiž tá chudobnejšia časť Slovenska, nie všade je tak ako u vás v Blave. ja viem, že najlepší je Dodo Žitňanský, videla som jeho robotu, ale nie každý má toľko prašulí len na zaplatenie kameramana a kde je ešte to ostatné.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@id počuj, ty sa nejak vyznáš, nerobíš náhodou v tejto oblasti? ináč mne HD netreba, lebo pokiaľ viem, treba na to iný prehrávač a my to s drahým zatiaľ nevlastníme, tak na čom to tak asi budeme pozerať? a keby sme si ten nový prehrávač aj kúpili, čo iné na ňom budem pozerať? a nikto z mojich hostí to nemá, čiže mne stačí tá klasika a mimochodom, my s mojim drahým máme LCD, veď to má asi každý mladý pár, nik si už nekúpi nejakú ťažkú a starú buksu. ak poznáš v LC a v okolí nejakého fakt dobrého kameramana s dvomi kamerami daj tip, lebo ja som takéto zatiaľ nenašla. ja som uvažovala aj o Repovi z VK, ale zasa kamoška ma varovala, že svadbu robí veľmi dlho. a aký máš názor na fotografa, lebo mám dojem, že sa vyznáš a že ťa táto téma doslova žere.mne sa páči Antal, je tu najlepší.
Odpovedať
@robocop a ešte ma napadlo, podľa čoho hodnotíš kameramana, že je profík alebo amatér? lebo ak o tom rozhoduje fakt tá cena, tak tu v LC máme len samých amatérov :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@robocop to máš pravdu ceny sú rovnaké, len platy sú veľmi, veľmi rozdielne a ešte len tak mimochodom, môj drahý sa pýtal tohto kameraman na kameru a má nejakú veľkú novú Canon ,má len pár svadieb za rok a berie to podľa jeho slov skôr ako hobby. On údajne tiež môže točiť v HD, ale opakujem kde si to preboha mojím drahým pustíme a ešte ma napadlo, na svadbe, ktorú som videla od žitňanských, bola druhá kamera tiež malá ( mal ju len tak postavenú ) a obraz bol dobrý, a napr. videla som venček, kde známej bratranec točil len tak pre nich kamerou veľkou ako stôl ( to podľa jej slov ) a obraz bol na zaplakanie :-( , ale vy zástupcovia opačného pohlavia sa v tom vyznáte určite lepšie ako my ženy :-) , my sa zasa vyznáme v inom :-) :-) :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?