Svadba 20.08.2011

Profilova fotka
ahojte nevesticky tak kolke sa budeme vytesovat tento den spolocne? ;-) kocky piste, ja este NIC nemam, no mam to najpodstatnejsie super chlapa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak zatial nikto?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tuskarora :-) my s priateľom plánujeme tiež svadbu v tento deň :) a zatiaľ tiež nič nemáme, len si robíme prehľad kde, čo, ako, za koľko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby!!! tak my už máme toho dosť. Splašila som sa, že nič nestihnem, tak som radšej to najpodstatnejšie už zajednala. :-) Len nechcite dopadnúť ako ja, lebo všetko čo sme chceli už bolo obsadené alebo zajednané na 1/5 roka dopredu :-| :-| tak sme museli hľadať inde a kompromis. Fotografka už na náš termín nemala voľno tak sme našli kompromis a fotiť sa budeme pred svadbou cez týždeň. Kameru tiež máme zajednanú, aj starejšieho. Miestnosť je tiež. Ešte vybaviť pána farára. Tak zatiaľ všetko čo máme isté ... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme boli na matrike a tam nám povedali že stačí prísť budúci rok, a takisto to bolo so sálou...takže stále nič nemáme :-| teraz zháňame fotografa, kameramana a nejakého dj-a
Odpovedať
Profilova fotka
No hej. S matrikou máte čas, tam potrebujú vydať doklady nejak 3 či 6 mesiacov pred sobášom. My tiež tak vieme, že kňaz potrebuje mať doklady z matriky najviac 3 mesiace staré. Inak kňaza som ani ja zatiaľ nezastihla :-S lebo kostolík musíme už teraz zajednať. Ja som si tiež zo začiatku myslela že je na všetko čas, dokonca ani rodina ešte o ničom nevie. ;-) Ale zrajmu sme si niečo vytypovali ako hudbu, foto a kameru, no keď sme začali len informačne obvolávať, tak všetci už boli obsadení dokonca na september 2011. Prvý termín sme mali v máji ale keďže nikto už nebol voľný museli sme termín preložiť na august. Ivanka a akú predstavu máš o svadbe? na úrade či v kostole? koľko hostí asi plánujete?
Odpovedať
Profilova fotka
luna plánujeme svadbu na úrade, ale možno sa to dovtedy ešte zmení a budeme sa brať v kostole :-) tam by sa mi to viac páčilo....budeme mať len menšiu svadbu cca 30 hostí, a aj to skoro všetko rodina...akurát budúci týžden sem pozvaní na svadbu priateľovho kamaráta tak sa chceme poinformovať na kameramana, fotografa a hudobníkov, ktorých budú mať...lebo zatiaľ nevieme koho by sme oslovili...stále len hľadáme, ale väčšinou známi nemali dobré skúsenosti, alebo ich kameroval a fotil niekto známy, alebo rodina...inak tie termíny sú fakt postrach, bojím sa aj ja že ak niekoho nájdeme tak bude obsadený...a vy budete mať koľko hostí?
Odpovedať
Profilova fotka
my by sme nechceli veľa hostí. Rodine sme ešte neoznámili že bude svadba ;-) niečo tušia, ale oficiálne im to povieme až na Vianoce. Tak tích hostí sme rátali nejak do 50. Povieme aj rodičom že si prajeme len tích najbližších s ktorými sme aj v kontakte pravidelne. Škoda, že my žiadnych známych ako fotografa či kameramana nemáme, preto sme už rok dopredu zajednali radšej odborníkov ktorí už majú vo svadbách dlhoročnú prax. Radšej dopredu ako potom neskoro. Ivanka a plánujete aj nejakú svadobnú cestu ;-) ??? Ja sa asi na tú najviac teším :-D :-D Bude to krásny relax po tých hektických prípravách a samotnej svadby. Tam budete len sami pre seba a medová dovolenka sa môže začať, teším už!!! Minimálne dva týždne.
Odpovedať
Profilova fotka
Joj tak na svadobnú cestu sa aj my veľmi tešíme :-) už sme si na to začali poctivo sporiť do prasiatka :-D vy už máte vybratú destináciu? my sme chceli ist na Rhodos, len teraz som sa trošku zľakla lebo kamaratka tam bola toto leto na svadobnej ceste ale nebola veľmi spokojna :-| tak ale zas nemusí byť všade zle...ozaj, a bábätko plánujete po svadbe? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež už šporíme poctivo ... :-) veľmi dúfam, že po svadobných výdavkoch ostane aj na svadobnú cestičku... :-D Svadba je v auguste a na svadobnú cestu by sme najbližšie mohli až v septembri - mesiac po svadbe tak priateľ by chcel tam kde je ešte veľmi teplo. Teda zatiaľ to vyzerá na Tunis. V Grécku sme boli minulý rok a tiež sme neboli moc spokojný. Ale to tam už zrejme panovala kríza. Boli sme tam v júli (hlavnej sezóne) a prázdne bary, reštyky život tam úplne vymretý. A ceny veľmi vysoké. Za jeden gyros sme platili 8 € a dve frappé kávy skoro 12 €. Ale ako vravíš, nemusí to byť všade... možno aj my sme natrafili na zlé miesto. Bábo, zatiaľ neplánujeme ;-) Teraz sa zaoberáme svadbou a potom by sme si chceli dokončiť prerábanie bytíku. Hlavný problém sú priateľove splátky a pôžičky ešte z predchádzajúceho vzťahu, kým ich nesplatí tak na tretieho člena rodinky by nám nezostali peňiašteky... ;-( Tak bábo bude až potom ... Ale vy už asi plánujete bábätko, že??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved uvidíme aj my že ako sa vyvinia tá situácia v Grécku, za ten rok sa ešte môže kadečo zmeniť :-) my plánujeme tak po svadbe, pretože do júna mám školu, a on tiež si robí maturitu, nadstavbu...no a uvidíme ako na tom budeme s financiami pretože s našimi robotami je to teraz dosť nahnuté, tak dúfam že nás nevyhodia :-| to by nebolo bohviečo, peniažky teraz veľmi potrebujeme
Odpovedať
Profilova fotka
tak to sme na tom podobne, s tými prácami. Aj u nás je to všelijaké. Ale musíme to vydržať a znášať tú robotu aj keď je zlá. Ale keby sa mi vyskytla iná možnosť hneď dám výpoveď, ale v dnešnej dobe " iná možnosť" je luxus. Bez roboty by ani svadba nebola. Financujeme si všetko sami, postupne z každej výplaty niečo dokupujeme. Budem vám držať palce aby robota a peniažteky boli. Ale bavme sa o pozitívnejších veciach!!! ;-) Máš už nejakú predsavu o výzdobe? aká farba a tak...
Odpovedať
Profilova fotka
Veru, podme na niečo pozitívnejšie ;-) no môj priateľ to necháva všetko na mňa, on sa len prispôsobuje :-) všetko by sme chceli ladiť do fialovej, tá farba sa nám páči...teraz akurát zháňame nejakého Dj-a...vybudete mať Dj-a alebo živú hudbu? a čo návleky na stoličky? my tie návleky asi nie, len na ne dáme stuhu a spravíme mašľu a bude :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no veď od chlapov ani nemôžeme iné čakať, len ich prispôsobovanie sa! :-) a mne to tak aj vyhovuje :-D Tiež som pôvodne chcela fialovú takú jemnejšiu, lebo tento rok nejak len fialové ma láka... ale potom som na nete objavila krásnu zlatú výzdobu, takú orientálnu, hneď som sa zamilovala a povedala som, že presne tak to chcem aj ja. Len sa pokúšame zohnať také organzy s tým orientálnym vzorom, ale zatiaľ sa nedarí. :-( návleky budú, totiž v tej miestnosti kde bude hostina sú trošku ošarpané a staršie stoličky, tak tie návleky ich zamaskujú :-p Hudbu už máme, je to skupinka trojčlenná z priateľovej dedinky, poznáme sa a hrajú výborne :-) teším sa na nich. Hudba bude pestrá, hrajú na syntetizátore, gitare, aj saxafón. Plánujete aj starejšieho?? či máš niekoho z rodinky kto sa postará o program a srandu???
Odpovedať
Profilova fotka
starejšieho neplánujeme, asi to ostane len na niekom z rodinky :-) včera sme sa rozprávali s jendým kameramanom, je to známy môjho priateľa, tak vravel že aspon 6 mesiacov pred svadbou sa máme ohlásiť, že najviac svadieb býva v septembri a berie tak 200 eur...no a robí to vlastne na 2 DVD...dal nám aj vizitku že aby sme sa ozvali, tak vyzerá to tak že budeme mať tohto ;-) no a našla som aj dákeho Dj-a, tak uvidíme čo nám povie
Odpovedať
Profilova fotka
luna a šaty si plánuješ kedy začať skúšať? a čo oznámenia? chcete si dať spraviť alebo vlastná výroba? ja sa pokúšam niečo vyrobiť, i ked zatiaľ to ešte nie je ono :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no keby sme mali aj my niekoho z rodiny kto by nahradil starejšieho ale bohužial nemáme :-S Šaty budú až na budúci rok. Inak medzi nami už mám presne vybraté, ale budú sa šiť na mieru ;-) No ale skúšanie v salónoch si nenechám ujsť, veď je to len raz za život (aspoň dúfam ;-) ) ale aj to prebehne nejak budúci rok možno koncom zimy, keď sa mi podarí trochu schudnúť :-D Oznámenia si navrhujem sama ale vytláčať ich dám už do profesionálneho štúdia, radšej. Tak isto aj svadobné menu a darčeky pre hostí, to budú magnetky s menami hostí čo budú mať zároveň aj na miesto menoviek.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojteee :) aj my s priatelom planujeme svadbu presne na tento den a nemame este nic vybavene...tiez si len obzerame co a ako,ale salu treba skor objednat...aj co sa tyka kamery a foto...len sa nevieme rozhodnut :) a taktiez DJa...je to pre mna dilemma...
Odpovedať
ahojte, aj my budeme mat svadbu v tento termin :) zatial sme sa stretli s panom fararom a zaistili si termin v kostole. a teraz podstivo studujem tuto stranku a tiez vase skusenosti, aby sme na nic nezabudli a vsetko v pohodke stihli :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, pepiska vvikki vitajte medzi nami!!! :-) vvikki tak to je jediné čo zatiaľ my s drahým nemáme - pána farára .... :-| v kostole som ho už 2x nezastihla a vždy má čas len keď som ja v robote... Ale snáď do tretice nám už neujde. vvikki a akú máš predstavu o svadbe? veľká, malá, tradičná či moderná???
Odpovedať
ahoj Luna. no my budeme mat taku menssiu svadbu, okolo 30 ludi. a zatial ani neviem ako to bude s tradiciami, kedze ja som z Kosic a moj mily z Bratislavy, tak akurat zistujeme rozdiely :) pozeram ze Ty si uz teda stihla kopu veci, to aby som sa zacala ponahlat aj ja :) mas super album, aj vsetky vybrane saty su kraaaasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoooojte nevestičky..takže aj ja sa pripájam k tomuto dátumu. Tiež máme s priatelom naplánovanú svadbu v tento deň a veeelmi sa tešíme:-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?