Svadba 16.6.2012 v Bratislave

Tak čo nevesty,kolké ešte máte tento termín?:) ako postupujú prípravy? máte vyhliadnuté svad.salóny v BA a okolí?
Odpovedať
Ahoj Kristinka, ja mam svadbu v tento den. Pripravy su uz rozbehnute. Mam booknutu miestnost, kameramana, hudbu, fotografa, farbu vyzdoby, dojednanu matriku... A okrem toho uz len urcite predstavy a inspiracne fotografie :) O tyzden idem skusat saty, tak dufam, ze pochodim. Ty si na tom ako? Kde budes mat svadbu?
Odpovedať
@iamhappy no teda ty si sikovna :-) ja mam iba saty, dnes sme boli na stretnuti ohladom priestorov na hostinu, cakame na cenovu kalkulaciu, snad nas ta suma nezabije:-/ svadbu budeme mat v bratislave, v kostole Blumental a hostinu snad v hoteli Kamila:) obrucky ideme pozriet buduci vikend do TN, hladam sikovnu cukrarku na tortu + cukrovinky na stol + vysluzky. este kyticku, oblek pre draheho, tyzden nosim usb s motivom oznameni,staci iba vytlacit, ale nie je cas:)neviem mam v tom chaos:) ale nijak sa tym nestresujem :) vsak ono Sato Samo spravi:-))
Odpovedať
treba si na to len najst cas a zorganizovat sa. my uz posielame oznamka, nasledne ideme hladat vhodny oblek pre draheho a potom este svadobne vino, tanecne hodiny a zopar svadobnych doplnkov. Kamila je pekne miesto, bola som tam na par firemnych akciach.
Odpovedať
@iamhappy ahojky,mohla by som sa ta opytat,akeho kameramana mas zarezervovaneho? zhanam nejakeho kameramana z okolia bratislavy. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?