Svadba 15.10.2011

Profilova fotka
Ahojte babulky, tak my máme s drahým termín 15.10.2011. Je to deň nášho tretieho výročia a vôbec sa nebojíme rôznych výstrah a odhováraní práve pre rok 2011. Nám numerologicky vychádza z dátumu dvojka, ktorá je úplne super pre svadby, takže sme si vydýchli. Nájde sa niekto, kto má tiež tento termín? Nech porovnáme prípravy? My nemáme ešte nič, len si dávame dokopy predstavy. Akurát šaty už mám doma, aj k tým som sa dostala úplnou náhodou. A čo baby, vy ste ako na tom? Ukľudnite ma, že máme ešte kopu času :-)
Odpovedať
1
2
7
ahoj. my máme presne rovnaký termín. prišli sme k nemu úplne náhodou. chceli sme nejaký septembrový, ale sály, ktoré sa nám páčili už boli vybookované. tak sme prišli do hotela, spýtali sa na prvý voľný termín a bolo to. 15.10.2011. až doma sme si uvedomili, že to je takmer do roka a do dňa.... od zásnub :) (no + 5 dní, ale nemusíme byť zase až takí presní :)...... takže tiež tak trošku symbolika... no a je to v pohode. máte kopec času na väčšinu vecí. my máme zatiaľ iba sálu a kapelu (lebo o tej sme nemuseli uvažovať - minulý rok sme boli na svadbe kde hrali, tak som im hneď volala...). a to je zatiaľ všetko. začala som už plánovať aj ostatné veci a podľa mojich predbežných zistení, je treba si rezervnúť teraz kapelu (lebo tá naša napríklad už je vybookovaná až do októbra) a ak máš vyššie nároky na fotografa a kameramana, tak aj týchto - lebo tí lepší už začínajú mať termíny rezervované.... ostatné veci myslím majú času dosť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@helikoptera ... no čo sme chceli kapelu, tá je už na rok 2012 obsadená, takže tam sme sa trošku netrafili s plánovaním, ale tak hádam sa nám nejakú dobrú podarí zohnať
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesticky, aj ja mam termin 15.10 :) som ani vobec nepocitala, ci to nejako numerologicky dobre vychadza:) ja na take veci velmi nie som :) my sme si dali termin podla kapely, ktoru sme velmi chceli, mali volno uz len oktober (15.10.) a potom nieco v novembri :)tak sme si povedali ze ideme do toho :) zasnuby este neboli, ale prsten je uz na ceste :-D cize nijaka brutal romantika, ale tesim sa aj tak :) Inac, mame uz salu, fotografa, kameru, hudbu a knaza:) a aj kolaciky zarezervovane:) cize, najdolezitejsie veci su:) so satkami sa neponahlam, ja som velmi nerozhodna, do oktobra si to este 1 000 000 rozmyslim :D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky ;-) my máme tiež tento termín... došli sme k nemu dosť zaujimavo, ale inak pohodička... zajednaného už máme DJ, reštiku, fotiť nás bude kamarát, takže to je super... ešte nám treba farara vybaviť, ale do toho sa nejak ani jeden nehrnieme, pretože náš farar je fakt strašný, bojím sa, že keď budem mať drahému povedať áno, tak tam zaspím... :-) ten farár je strašne nudný, a navyše nám ani nedovolí zavolať si nejakého druhého, takže uvidíme kedy sa dokopeme to vybaviť, ale už by sme mohli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no vidíte ako sa tu pekne zbierame, my máme tiež toho už dosť, radšej chceme zajednávať skôr, nech je potom pokoj. Takže máme vybavenú matriku, kostol, sálu, kapelu, kameramana, fotografa. Máme vybraté oznámenia aj obrúčky. Momentálne riešime moje popolnočné a drahého oblek a s kamoškou výzdobu, takže tak. Chceme ešte zajednať zákusky, lebo vraj to treba dopredu a to už budú také hlavné veci hádam vyriešené :)
Odpovedať
Profilova fotka
kock,y dnes okruhle, 250 dni do svadby :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ahojte baby ako pokračujete? my ideme v piatok s drahým na prieskum obrúčok, a možno keď nájdeme nejaké pekné za rozumnú cenu tak aj kúpime... no šak uvidíme.. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
jmc je zaregistrovaný hudobník, ktorý si tu robí reklamu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dnes uz oficialne dostala snubny prsten :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby dnes ideme pozerať obrúčky, a drahý povedal, že ak nájdeme také čo sa nám budú páčiť, tak hneď aj kúpime... som zvedavá teda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alisska no co ,obrucky kupene? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@tulipan25 objednané :-) do troch týždňov by mali byť k dispozícií, keď budú tak pridám foto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alisska ok, tesim sa:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, ja som dostala snubný prsteň 12.2.2011, ale vôbec nemáme s mojou polovičkou predstavu, či je ešte šanca stihnúť svadbu v tomto roku. Ako dlho ste si začali vy plánovať svadbu pred dňom D?
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina279 nemaj strach, všetko v pohode stíhaš.... treba akurát zistiť či miesto kde chceš mať svadbu je ešte voľne. ale ak začeš s prípravami už teraz, všetko v pohode s prehladom stihnes.... treba mysliet v prvom rade na restiku alebo salu, dj, fotograf, kamera, kostol.... ostatne ma cas. snad som na nic nezabudla... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
si zlatučká, ďakujem. No už sme pomaličky začali spisovať hostí...vraj malá svadba a zatiaľ iba z mojej rodiny (podotýkam rodiny, kamarátky som tam nezapočítala) je ich 36....no paráda.
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina279 my tiež robíme "malú" svadbu :-) malo nás byť, všehovšudy do 30, ale sa nás nazbieralo 40. aj s kamarátmi a so všetkými, ktorím treba dať jesť. rodinu sme zredukovali na minimum, lebo inak by nás bolo vyše 100. tak asi tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina279 neboj sa, casu este dost :) ale ako vravi alisska, hlavne salu, kameru, hudbu, kosotol a ked mozem odporucit, najdi si uz aj pekarku :) nam sa na 15.oktobra podarilo zohnat pekarku a na 4 pokus, tri pred nou uz tento termin mali zarezervovany :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no co kocky? tolko prace, ze nikto nic nenapise?:) co noveho ako ste pokrocili s pripravami ?:) my sme si uz "bookli" termin a cas v kostole :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tulipan25 my sa do toho kostola nejak nevieme dokopať, kvôli farárovi sa nám tam nechce. lebo on je taký milý pánko :-| tak ale už budeme musieť...
Odpovedať
Profilova fotka
@alisska my mame stastie, mame fajn knaza :) 15.10 o 15:30 ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@tulipan25 o pol štvrtej? ja by som chcela tak nejak okolo piatej cca, ale povedala som ze ak by nebol volny ten cas, tak najskor o styroch. tak uvidime ako nam to vyjde. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ahojte babulky, ako vidím, tak sme poriadne rozbehli prípravy. Ako som už povedala, my máme takmer všetko, len sa pomaličky dolaďujú detaily. Najviac sa momentálne rieši s kamoškou výzdoba a pomyličky sa skupujú veci na ňu, lebo si ju chcem spraviť sama s ňou, bez agentúry a keď tak potom, čo zostane ďalej predať. Šatičky mám už od novembra minulého roka kúpené, ale mám také rôzne nálady, že raz sa mi páčia a inokedy zasa nie. Nie sú to tradičné šaty a chcela som sa hlavne vyhnúť chodeniu po salónoch, lebo ja na to moc nie som. Teraz v sobotu ideme zaplatiť zálohu hudobníkom, kameramanovi už sme zaplatili zálohu a som rada, že mám už všetko hlavné zajednané, lebo už v januári sme mali problém na tento rok. Najviac ma mrzí kapela, lebo dve, čo sme mali také, že by sme ich brali, tak mali obsadený už rok 2012, tak som rada, že sa nám pošťastilo aspoň tých, čo máme. Obrúčky si nevieme vybrať a horšie je, že sa nám zdajú byť strašne drahé, zatiaľ sme nenašli pod 600€ také, čo by sa nám páčili :( ... no nebudem sa viac rozpisovať, nechám priestor ja vám kočky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alisska my chceme skor, lebo chceme cely obrat aj s omsou :) @habdula juuj, tak ty si uz tak daleko, ze sa mozes vydavat aj o tyzden ;) ja si vyzdobu tiez planujem robit sama, tak uvidime, ako to dopade....popravde nemame tu agentury, ktore by ma svojou pracou ocarili, vsetko gycove, umele kvety, neznasam.....radsej si to urobim sama, od menoviek, az po stoly, kyticky a celkovu vyzdobu :)mozes potom hodit nejake fotky na inspiraciu :) ozaj, ake farby na vyzdobu volite?
Odpovedať
Profilova fotka
@tulipan25 no my máme tiež celý obrad aj s omšou a čo nám hovoril farár, tak hodinu máme rátať určite ... čo sa týka vybavených vecí, máme toho dosť, ale o týždeň by som ju nechcela, potrebujem šaty vybaviť, drahý nemá oblek, ja popolnočky a pod. je toho kopa, čo ešte treba, len na to človek prichádza až postupne, keď začne plánovať ... výzdobu sme zvolili bielo-zelenú, aby bola aj ovca celá aj vlk sýty, lebo drahý miluje modrú, ja fialkovú a zelená sa nám páči obom, tak sme to tak nejak to. Napríklad ja milujem kvety slnečnice, ale bielo-žltú výzdobu by som nechcela, tak sme to vyšpekulovali takto decentne. Akurát že ja mám bielo-červené šaty, tak tam budem musieť šmrncnúť niekde aj trošku červenej, ale to len tak trošičku, aby to zasa oči nerezalo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@habdula ;-) my mame zltozelenu :)nieco take vesele som chcela a kedze sala je ladena v tepych tonoch, bude to hadam dobre vyzerat ;)moj mily mi v tomto smere dal plnu moc jemu je v podsate jedno akej farby vyzdoba bude:) Minule mi prisli vzorkovacie noznicky, no robia fakt nadherne okraje ;) cela nadsena som mu ich ukazala a on ze:"Super, milacik." a nic viac:)aboslutne ziadne vzrusenie z tych milych detailov:) ale na druhej strane parada, lebo sa mi do toho nebude montovat a ja sa zasa tesim na "vyzdobovanie" ;)v lete chcem zobrat moje naj kamosky na nakupy do poska, poznam tam super obchod kde maju milion somariniek, od gelovych kvetov, cez rozne organzy, sviecky svietniky, goraliky....:) uz teraz sa na to tesim ;)a potom na tu peknu "babracku" okolo vyzdoby :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tulipan25 no tak to je super, keď ešte aj taký obchodík poznáš, ja väčšinu objednávam z netu, lebo som lenivá chodiť po obchodoch a zas by sa mi tam páčilo takmer všetko a to by nedopadlo dobre xi :) ... žlto-zelená je super, my sme zistili, že ešte aj sálu, kde to budeme mať vymaľovali na zeleno, takže tak ... a z toho chabého nadšenia od drahého si nič nerob, chlapi nie sú stvorení pre detaily, teda aspoň väčšina, uži si svoju plnú moc :) a teš sa z toho ty
Odpovedať
Profilova fotka
@habdula ja sklamana nie som, prave naopak :) tesim sa, ze si to mozem urobit po svojom 8-) hej ten obchod je skvely, bola som tam aj pred vianocami, s mojim nastavajucim, vyberala som dekoracky asi dve hodiny, nemusim dalej pisat ako to dopadlo vsak?:) preto uz tu istu chybu neurobim a nakupy absolvujem s kamoskami :) a je to fakt skvely obchod, nase kvetinarky tam chodia nakupovat veci do svojich prevadzok....najdes tam fakt vsetko od vymyslu sveta, a ze je to za super cenu hadam ani nemusim pisat:) je to vlastne taky velkosklad;) ale nieco mam aj z netu :) a vy to budete mat uplne skvele, ked aj salu mate zelenu;) zelena je pekna farba, a da sa v nej najst milion krasnych dekoracnych veci :)neviem ci si skusala stranku magichobby,tam je plno super veciciek :) ja uz tam mam objednane vyrezavatka a papiere :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tulipan25 ahoj, no vieš my kebyže máme aj omšu, tak by som toho farára asi zaškrtila... ale to by ste museli zažiť, lebo inak sa to pochopiť nedá. takto si môžte povedať, že len preháňam... :-D ale bohužial nie. a čo sa týka výzdoby, tak my ju máme v cene reštiky. či by som sa ju rozhodla robiť sama aj tak by som ju platila aj reštike, tak som sa na to vybodla. a oni robia docela pekné výzdoby a bolo mi povedané, že nie je problém keď im poviem svoju predstavu, vedia sa aj podľa toho zariadiť. a ozaj farba bude červeno biela :-)
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?