Svadba 14.9.2013

Téma pre dievčatá a ženy, ktoré budú mať svadbičku 14.9.2013, aby sme sa mohli navzájom podeliť o dojmy z príprav ;-)
Odpovedať
1
2
6
@jankaam @hannahs @naoi babulky, dovolila som si vas oznacit, ak budete chciet, pridajte sa :-)
Odpovedať
@riana12 vies,ze som tiez rozmyslala zalozit temu s tymto nazvom? Tak my uz mame kameramana,dj, fotografa, to sme vybavili koncom jula, zaciatkom augusta, hladam salu, a som dost z toho na nervy, lebo hlaam cenovo dostupne a priatelne, a aj by boli len tanecny parket je bud vo vedlajsej miestnosti alebo malicky :), ale tak dufam ze v septembri uz bue sala zarezervovana, a inak rozmyslam,ze ostatne pripravy zacnem az po novom roku :-)
Odpovedať
@jankaam mozem otazocku? i ked viem, ze sme z inych krajov (ja od Trnavy) a zalezi aj od konkretneho cloveka, kolko si co vypyta, ale kolko ste zatial davali zalohy?
Odpovedať
@riana12 kameraman nic- velmy ustretovy clovek, ze je to o vzajomnej dovere,a robil uz vela ludom v mojom okoli video, dj- nic, velmi dobry znamy, fotograf-100 eur, zaloha, a co som si pozistovala, tak za salu zaloha sa pohybuje od 100-200 eur
Odpovedať
caute baby :) @riana12 my sme za salu davali zalohu 100E a potom len doplatime 50 + 1.5 za navleky a jedlo... fotograf, kameraman nic, kedze fotit bude kamoska a zo svadby bude domace video, ktore si ja postriham ... ale vacsinou chcu myslim cca 100
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte zienky, slecny buduce nevesty....gratulujem vam k rozhodnutiu ktore ste spravili. Ja som uz sice davno vydata, viac nez 6rokov, ale oslovil ma vas datum svadby. Je to totiz den mojich narodenin :-D :-D :-D :-D :-D Prajem vam, aby bol vas den krasny a taky ako ste si vsetky vysnivali. Aby vyslo pocasie a vsetko sa podarilo. Drzte sa a krasne planovanie a samozrejme stastny a krasny zivot ktory vas potom caka :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
ja som mozno nasla fotografa :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim. Pokud jeste nemate na svou svatbu hudebni skupinu a uvazujete o ni, mrknete na nase stranky. Treba Vas zaujmeme. Mame za sebou 171 svateb po cele CR, radi Vam zahrajeme a zaroven poradime. ;-)
Odpovedať
babulky, dačo nové? :-)
Odpovedať
No ja som po dlhom case sem zavitala a ..? stale nemame viacmenej nic, iba salu zajednanu.. Kameramana mat nebudeme, fotografa vyberam,.. Skor teraz vymyslam, ako to vsetko spravit tak ako chceme, ale za co najmenej penazi :D
Odpovedať
@naoi to aj ja premyslam, aby to co najmenej vyslo... sice svadba mala, ale penazi si tiez vypyta :-p tiez kameramana mat nebudeme, fotografa mam, budeme o necele 3 tyzdne podpisovat zmluvu, tak som rada :-)
Odpovedať
ahojte nevesticky, pridavam sa k vam, tiez mame svadbu 14.9.2013 a tiez dokonca ceskoslovenska :-) tak my sme tento vikend zajednali salu na hostinu a vyzdobu...a pani co bude robit vyzdobu mi napisala, ze je to velmi vychyteny termin, tak ze nech si cim skor vsetko zajednam...len teda moc neviem co vsetko teda treba :-| chystam sa teda este na fotografa, hudbu a neviem co dalej...kostol sa mi moc este vybavovat nechce...mimochodom ako vyberate hudbu? len podla referencii?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@broucek86 ahoj, no podľa mňa máj a september sú vždy jedny z naj svadobných mesiacov... ak chces to lepšie, tak urcite kameraman, fotograf, DJ alebo hudobna skupina a sala teraz... kostol máš čas isto až v novom roku, až ked bude mat farar novy kalendar... teraz ešte citan, ako mnohe nevesty dostavaju kosom od farára, že stačí, aby došli až január/február... tak aj ja tak planujem... ja by som si rada výzdobu poriesila sama, nepotrebujem takú honosnu, ako mi bolo ponukane a ešte by ma to aj draho vyslo... hostí bude asi len 25, takze veľké haló sa mi okolo toho nechce robiť... zo zaujmu som dala spraviť ponuky dvom lepsim restikam v meste, kde byvame, ale tie ma akurát odpinkli, ze staci rezervovat az v novom roku... stale mám v zalohe dedinske restiky u nas oboch doma, takže nemienim v tomto stresovat, prinajhorsom nebude žiadne posedenie, iba obrad :-D ja riešim len fotografa, restiku, kostol, kvety, vlasy a licenie...
Odpovedať
@riana12 no presne to mi napisala aj ta pani...ze maj a september su najvytazensie...pritom som pocula, ze v maji by svadby byvat nemali, ale neviem no... my budeme mat svadbu vacsiu (velka rodina + kamarati) tak asi 70 ludi ratam...a s tou vyzdobou, tak tiez nechcem nic moc prezdobene (gycovite) ale sama by som si na to asi netrufla a hlavne pracujem v zahranici a nechce sa mi za tym moc nahanat, myslim ze keby to vsetko kupujem tak by ma to vyslo podobne, pani mi napisala cenu 230 eur za tu vyzdobu + kvety, co sa mi v porovnani inych agentur nezda az take strasne... ten kostol este tiez teda nejdem riesit, lebo nas farar by mi este vynadal ze preco az tak neskoro :-) dedko je kostolnik, tak mu dam ulohu nech to tam strazi ten moj termin :-) a u nas som tu salu uz musela zajednat, pri takom vacsom pocte ludi som sa bala, ze by som s tym mala problem, samizda ze u nas tolko moznosti neni...ja som z PB a svadbu budeme mat vo vrsatskom podhradi (37 km vzdialene) a ty si odkial? takze zajednam teda este toho fotografa, hudbu a skusim aj tu vizazistku teda... ale aj tak sa mi to zda vsetko strasne skoro, lebo u vsetkych si len potvrdim termin a v podstate neriesime este nic :-) no co uz ked sme my nevesticky take aktivne :-)
Odpovedať
@broucek86 no pre väčšie svadby, kde ma byť hostina a zábava do rána, treba väčšie priestory, nemôžeš brať hocičo, tak je jasne, že o take vhodné priestory sa ľudia aj "pobijú", tak si ich treba zohnat cim skor sa da... rovnako je to aj s ostatnymi polozkami - ak chceš šikovných ľudí, musíš byť šikovnejsia nez ostatné nevesty... ja som z Galanty...
Odpovedať
Ahojte nevesticky, aj ja sa k vam pridavam. My mame zajednany hotel, foto, video a DJ, ale zalohu sme este nikomu nedavali. Zijem v zahranici, tak to planovanie je trochu tazsie. Pozerate uz aj nejake saty, ci to je este velmi skoro?
Odpovedať
@mirit mna kamaratka nahovorila, aby som si uz sla nieco skusit... ze uvidim aspon, aky strih mi pasuje a tak... myslim, ze na pozeranie a nejake to skusanie nie je isto zavcasu... ja nejdem do salonu s tym, ze uz hladam saty, ktore isto chcem... robim to skor preto, ze si planujeme taku babsku jazdu, velmi casto s kamaratkou nie som... ktovie, kedy zase spolu budeme, mozno az pred Vianocami... a to ma clovek ine starosti, ako sa zaoberat nejakou svadbou :-N
Odpovedať
ahojte, tak nas zajtra caka stretko s fotografom - podpis zmluvy a zaplatenie zalohy x-)
Odpovedať
foto,kamera,vyzdoba a sala uz zarezervovane aj zalohy vyplatene, ostatne az po novom roku :-) , inak sesternica ma presvieca,ze najolezitejsi je farar ze za tym som mala ist najprv, a ja ze aby ma vysmial ze ke sa tak ponahlam???
Odpovedať
@jankaam fararovi urcite staci ist az po novom roku... az ked bude mat kalendar... skor som nebadala, ze by farari robili taketo rezeravcie... nejaky ten rocik dozadu boli u nas v dedine v jednu sobotu dve svadby... jednym spravil fararko iba obrad, druhi mali aj vsetko komplet s omsou... to ako priklad, ze nedajboze by boli na mieste dve svadby v jeden den, tak aj menej ochotny farar by toto mohol spravit... =-) :-N
Odpovedať
@riana12 tak u nas vie farar spravit aj 3 svadby naraz v jeden den, uz tak bolo a nie raz, prva svadba bola o druhej a posledna o pol piatej :)
Odpovedať
@jankaam tak potom naozaj nemas dovod nechat sa sesternicou ovplyvnit ;-) x-)
Odpovedať
tak aj ja som k vám pribudla :) tiež neviem, na čo je skoro a čo už treba vybavovať... ale pre istotu sme aj my zašli za farárom, lebo na september to v budúcom roku vyzerá plno... tak sme sa len tak u neho poinformovali čo a ako a pre istotu si nás predbežne napísal ... ale to do januára aj stratí :D Ako tu čítam, asi je čas aj na rezervovanie fotografa a kameramana však?
Odpovedať
@katia149 jeej, ahoj a vitaj medzi nami :-) teraz sa daju uz rezervovat DJ/skupina, kameraman, fotograf a pripadne sala, ak chces pre vela ludi... restiku na malu svadbu zozenies hocikde :-)
Odpovedať
no bude ich asi trošku viac, ale sala sa vybaví... len fotograf, ktorého sme mali vytipovaného je už žiaľ na ten dátum obsadený... ale však nie je jediný :) len keby sa aj počasie dalo na ten deň rezervovať :D
Odpovedať
@katia149 dobrych fotografov je vela, len treba sadnut za net a venovat tomu chvilu casu :-) pocasie neovplyvnime... ja sa nim ani nezaoberam... ake bude, take zvladneme ;-)
Odpovedať
@riana12 to máš pravdu... dôležitejšie budú iné veci :) ale slniečko poteší :) ... tak hor sa na fotografov :-D
Odpovedať
@katia149 ahoj, pokročila si nejak? či ešte vyberas? :-) ostatné babulky, pridavam sa k vám, že budeme mať klasickú svadbu... takže bude dj, sala, mladý chce aj video, a rozpočet sa hned dvihne o tisícku, aj to som asi prehnane optimisticka...
Odpovedať
@riana12 a ešte sa vám zvýšil aj počet ľudí, že? z úzkeho kruhu je stále väčší :-) viac ľudí, väčšia zábava :)
Odpovedať
@hannahs to ano, zatial som ja naratala 40, ale asi sa to zvysi do 50tky, lebo sme si neboli isti niektorymi hostami, ale to sa potom bude riesit za pochodu... povodny pocet by bol do 25 ludi :-N neviem, co tak mladeho nakoplo - ale najskor v sobotu dopoludnia sa jedna teta mojej mamy vypytovala, ci uz svadbu nechystame, ale kedze sme to rodine este nevraveli, tak mama v nevedomosti povedala, ze to nie je teraz moderne a ze vsak ako si spravime, tak budeme mat... no v tom mi uz zacal ruku stiskat mlady, ako sme tak pri zenach stali potichu :-D a popoludni zase, to uz sme doma na balkone boli, som mu ukazovala akurat prechadzajuce svadobne auta... a zrazu na mna zacali padat otazky, ze aku by som chcela mat hostinu, koho pozveme... kto tancuje... a tak :-N vy ste doma kedy povedali, ze bude svadba?
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?